Заявляти можна багато чого, без осцилографа не взнаєш яка вона, мо брак.Як мінімум заявлена у River Pro чиста синусоїдаСтанція, мабуть видає апроксимовану синусоїду. Резонансний фільтр в поміч. Або стабілізатор від радянського телевізора.
Заявляти можна багато чого, без осцилографа не взнаєш яка вона, мо брак.Як мінімум заявлена у River Pro чиста синусоїдаСтанція, мабуть видає апроксимовану синусоїду. Резонансний фільтр в поміч. Або стабілізатор від радянського телевізора.
Те, що заявлено, треба перевіряти на осцилографі. Бо китайці букви добре знають, можуть написати що завгодно.Як мінімум заявлена у River Pro чиста синусоїдаСтанція, мабуть видає апроксимовану синусоїду. Резонансний фільтр в поміч. Або стабілізатор від радянського телевізора.
Дякую, це точно така сама ситуація, як у мене. Буду пробувати вирішити. До речі, знайшов це відео:Нормальна там синусоїда. При апроксимованій насос буде гудіти як дурний, а не помилку контролю вогню видавати.
Проблема з фазою і нулем.
Пошукайте як дати котлу "нуль" саме на ecoflow. Десь попадались ці проблеми, але не можу зараз ютуб чекнути. Може просто вставити зарядну вилку в розетку "правильною" стороною.
Фігня в тому, що в упсів та генераторів немає "нуля-фази", викрутка-пробнік (детектор фази) світится на обох виходах розетки. А деякі котли для детекту полум'я вимагають саме нуля та фази.він вмикається, газ запалюється, потім тухне, так повторюється 2-3 рази, а потім котел вимикається і видає помилку що не працює запал
До сраки такі раки, за такі гроші я ще маю цілу купу гемору.Дякую, це точно така сама ситуація, як у мене. Буду пробувати вирішити. До речі, знайшов це відео:Нормальна там синусоїда. При апроксимованій насос буде гудіти як дурний, а не помилку контролю вогню видавати.
Проблема з фазою і нулем.
Пошукайте як дати котлу "нуль" саме на ecoflow. Десь попадались ці проблеми, але не можу зараз ютуб чекнути. Може просто вставити зарядну вилку в розетку "правильною" стороною.
Тобі ніхто не пропонує, і твої поради відверто неправильні, знайди собі краще іншу тему де флудити.До сраки такі раки, за такі гроші я ще маю цілу купу гемору.
Тобто, лише заземлення із входу подав на вихідну розетку? З нулем нічого не робив?Прийшов електрик, так і зробив. В другу розетку екофлоу пустив заземлення і котел запрацював. Всім дякую за відповіді!
Так як у той момент у нас не було світла, він його вчепився наугад, тому екофлоу поки що не працює в режимі безперебійника, а просто акумулятора, котел треба вручну перекидати в розетку, коли є світло. Сьогодні він повинен прийти коли буде електрика в нормі, і все підключити правильно. Я потім розпишу докладно, що він зробив
Так правду кажуть, що вся електрика працює на білому димі, як дим вийшов - все, не працюєвипускають хмаринкою свого "джина"
Только если очень слабенький комп. Недавно игрался как раз с этим упсом. Минут 5 с нагрузкой 100 Вт и он уже перегревается, при скачке нагрузки до 200 Вт уже не вытягивает. А при переходе в гибернацию комп как раз увеличивает подтребление на время сохранения состояния на диск. Все это отслеживал ваттметром.Спроба запустити оцей безтрансформаторний мастек400 - дуже гріються (навіть з 80мм кулєром) силові транзюки. Нафіг його. Хіба тіки комп на 5хв зарезервувати, щоб встигнути гібернацію зробити.
Мій мастек800 на "холостому" працює десь 5 хвилин, потім автоматично вимикається.Безперебійники з потужністю менше 600ВА зазвичай погано пристосовані до тривалої роботи на малі нагрузки (10% і менше)
Ну rated power у нього 240Вт, я підключав 2 лампи-сотки (ті шо накалювання), то 200Вт він тримає. Гріються транзюки нещадно, і замість радіаторів там бруски люміньки. Можливо якшо туди втулити радіатор на весь корпус, та здоровий кулєр, то може і буде працювати довго і щасливо.Минут 5 с нагрузкой 100 Вт и он уже перегревается, при скачке нагрузки до 200 Вт уже не вытягивает.
А, то є інша штука, типу "Green Mode" - коли нагрузки нема, або вона дуже мала, то безперебійник відмикає вихід. Відключається в настройках в моделях подорожче, або кожен раз при увімкненні, в моделях подешевше.Мій мастек800 на "холостому" працює десь 5 хвилин, потім автоматично вимикається.
У мастеків вроді десь на платі можна перемичкою вимкнути. Чи не у мастеків, але 100% колись бачив в якійсь статті по типу "інвертор із безперебійника своїми руками"Відключається в настройках в моделях подорожче