Місто
Kiev
если отключат, тоже есть тоже выгода, подключают по новому договору по акции с хорошей скидкой, конечно если нет проблем со свободными портами.

Місто
Харків
Старый договор закрывается только через 3 года без пополнения счёта, поэтому будет сервиска на повторное включение та и всё

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
Старый договор закрывается только через 3 года без пополнения счёта, поэтому будет сервиска на повторное включение та и всё
Ще можна через ЦОА закрити договір, написавши заяву. Через місяць, можна подати заявку на підключення, і підключать як нового абонента.

Місто
Львів
Через місяць, можна подати заявку на підключення
Я особисто перепідключався як новий абонент відразу, вказавши інший номер телефону, на який відразу ж прийшла смс з посиланням на конфігураційну сторінку ДІ КС.
Прийшов додому з ЦОА, зайшов на неї і відразу запрацювало.

А знайома теж відразу і на свій той самий номер в ЦОА перепідключилася. Але до неї наступного дня прийшов майстер, подивився що кабель підключений і, мабуть, просто завів інтернет через ту саму конфігураційну сторінку замість неї, яка не мала поняття що це таке і навіщо.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
magodzec, В мене трохи по іншому було.
1) Прийшов в ЦОА щоб повернути гроші за ДІКС (380грн), і щоб розірвати договір. Консультант прив'язав мій паспорт до договору, і прийняв заявку на його розірвання. Сказав чекати 3 дні.
2) Протягом трьох днів зателефонував представник КС і попросив не розривати договір, запропонував знижку -25% на тариф протягом 6 місяців, я відмовився.
3) Через три дні, прийшло смс що договір з ДІКС розірваний, і можна писати заяву на повернення коштів.
4) Прийшов знову в ЦОА і написав заяву щоб повернули кошти.
5) Через 17 днів кошти 380грн повернули на банківську картку яку вказував в заяві.
Потім ще через 15 днів подав заявку на нове підключення як новий абонент, але вже по іншій адресі. Я навіть не планував знову повертатися на ДІКС, але альтернативи за даною адресою не було.

Зверху