Важко рекомендувати провайдера. Підключення зайняло місяць, але всім обіцяють по телефону (навіть знайомі казали мені аналогічне), що на завтра є вільний слот. Але ніхто не приходить встановлювати. Це якийсь прийом з боку Київстару – прийдемо наступного дня. Реально зателефонують за місяць узгодити час встановлення. Залишати скарги на несвоєчасне підключення теж марно. Вам будуть приходити смскі, що, мовляв, ми розглядаємо вашу скаргу, за підсумком прийшла остання смс, що ми розглянули вашу скаргу і на цьому все ніяких наслідків не зафіксовано. Очевидно, установники існують окремо від Київстару і не підкоряються їм, коли захочуть встановити, тоді й подзвонять, і це буде не скоро, щонайменше 30 днів. З приводу швидкості, була відразу залишена заявка, що повинна бути швидкість до гігабіту, але було 100 мегабіт, підняли швидкість тільки через ті ж стандартні 30 днів. Спочатку була навіть пристойна швидкість, до 500-600 мегабіт, прямий дуже добре і я вже почав позитивно оцінювати провайдера. Така швидкість була недовго, всього кілька тижнів, потім різко впала, в середньому 270 (до 300) на завантаження, 230 (пікова) на віддачу. Тут складно скаржитися, гігабіт ніхто не гарантує, але помітно, що спеціально урізали, зараз 300 на скачування – це стеля. У сильний мороз вилетів безперебійник на даху, залишив заявку, знову ж таки, відповіли, що час реакції на заявку – 30 днів, 20 днів уже минув – доки жодних дій з боку провайдера, енергонезалежний інтернет пішов на відпочинок. Мабуть через 30 днів розпочнуть вирішення проблеми з безперебійником. Підозрюю, що якщо щось трапиться з інтернетом, то ремонтом займуться аналогічно через 30 днів, але поки що гарантовано не можу стверджувати, не встиг зіткнутися. За фактом, дуже складно рекомендувати провайдера друзям та знайомим, бо стандартні 30 днів на усунення будь-якої проблеми – це досить багато. Якщо ви працюєте з дому – вам не підійде, якщо ви навчаєтесь чи навчається дитина, 30 днів – теж занадто багато. Інші провайдери у місті значно швидше реагують на проблеми та усувають їх, зазвичай протягом кількох днів, тут же ніхто не поспішає, за будь-яких проблем готуйтеся чекати стандартні 30 днів.