LiquidStrm
>/dev/null
Новий РікА що таке НР?
Новий РікА що таке НР?
Бо Ландн із е кепітал оф Грейт Брітан.Як що? Грошей заробити.А навіщо їхати туди? Що там гарного? Ви, напевно, живете у спонсора? Ось, якщо дійде у вас справа до самостійного винайму житла, тоді розкажіть, що у Вас з цього вийшло. Ви з дітьми чи без дітей? Я в Норвегії найняв житло перебуваючи в Україні. Хазяїн житла навіть скасував мені депозит, який там зазвичай просять у розмірі однієї місячної плати. А в Англії, крім того, що хочуть одразу передоплату за 6 місяців вперед, так ще й проводять відбір претендентів, щоб без тварин і дітей, і дохід не нижче...рІнша справа, що просто так сюди не заїдеш.
Звідси. https://www.gov.uk/government/publi...sorship-scheme-homes-for-ukraine-visa-data--2Звідки у вас така інформація? Я десь читав, що 190 тисяч.Але станом на зараз в ЮК перебуває "всього" 150к укранців
Це вже не ваша справа. Але найближче місто написано під моєю аватаркою.Яке графство?рогрупу мого містечка
Дякую.Новий РікА що таке НР?
Що вам від цього? Від Британії вже залишилися лише понти. Ірландія щодо економіки вже набагато обійшла Британію.Бо Ландн із е кепітал оф Грейт Брітан
І як успіхи?Грошей заробити.
Без дітей
Із цього треба було починати. Ви не в Англії, де проживає 80% населення UK, а в Уельсі, томуАле найближче місто написано під моєю аватаркою.
я винаймаю кімнату,
***В мене просили оплату лише на 2 місяці вперед +депозит. Найшла за 3 дні.
А ось хамити не треба. Я вам поставив питання, яке розставило все на свої місця.Це вже не ваша справа
Нормальна статистика. Показує що загалом відтік населення зупинився. Бо з жінок і виїздних чоловіків усі хто хотів вже виїхали, ну а чоловіків очевидно не випускають.Ну я разів шість виїхала та повернулася, тобто 100%. Така собі статистика
Там и написано про количество перетинiв кордону а не про количество людей . Заголовок херня .Ну я разів шість виїхала та повернулася, тобто 100%. Така собі статистика
Так і я про теж самеТак
Там и написано про количество перетинiв кордону а не про количество людей . Заголовок херня .Ну я разів шість виїхала та повернулася, тобто 100%. Така собі статистика
я 3. Але виїхала вже 3го, такщо ви праві.Ну я разів шість виїхала та повернулася, тобто 100%. Така собі статистика
Це як? Я щось не можу доперти. Хтось при тямі з ЄС на расею їде?повернення в Україну часто через гуманітарний перетин у Сумській області. Там офіційно кордону немає, і в'їзду нема. Тож виїхало виходить більше ніж заїхало ще на ту різницю. Є люди, які вже декілька разів до родичів, чи майно перевірити, виїхали через ЕС, а в'їхали через гумкоридор
Тут же в теме писали как-то ,что бусики Польша Беларусь рассея регулярно ездили.я 3. Але виїхала вже 3го, такщо ви праві.Ну я разів шість виїхала та повернулася, тобто 100%. Така собі статистика
Post automatically merged:
Це як? Я щось не можу доперти. Хтось при тямі з ЄС на расею їде?повернення в Україну часто через гуманітарний перетин у Сумській області. Там офіційно кордону немає, і в'їзду нема. Тож виїхало виходить більше ніж заїхало ще на ту різницю. Є люди, які вже декілька разів до родичів, чи майно перевірити, виїхали через ЕС, а в'їхали через гумкоридор
Хлопець служив в тиловій частині з моїм родичем, був цілком адекватний, в кінці осені відпросився в чехію на весілля сестри і не повернувся, виявилось повернувся в днр до своїх батьків.Це як? Я щось не можу доперти. Хтось при тямі з ЄС на расею їде?
Точно що ні. Тим більше якщо в днр... Там же расеянці вичищають усіх мужчин. Думаю, після виборів в них буде нова хвиля.був цілком адекватний,
Ага, очереди бывают на несколько дней на границе в обе стороны. Вы очень далеки от этого вопроса и реальности.Це як? Я щось не можу доперти. Хтось при тямі з ЄС на расею їде?
Что за бред?Там же расеянці вичищають усіх мужчин.
Что за бред?Там же расеянці вичищають усіх мужчин.
Скоріше, навпаки. Бо вже декілька місяців як люди з українським паспортом попасти в расєюшку можуть лише через аеропорт Шереметьєво (і довгим допитом, після якого чималий % розвертається назад). Певний відсоток власників двох паспортів навряд може створити помітні черги на кордоні.Ага, очереди бывают на несколько дней на границе в обе стороны. Вы очень далеки от этого вопроса и реальности.
Він як завжди перекрутив, і вдав вигляд, що не зрозумів суті питання. І сказав, що взагалі є багато охочих на кордоні РФ з ЄС в 2 сторони. А от про те, скільки серед тих хто в черзі громадян України. чомусь промовчав. Чомусь думаю, що не багатоСкоріше, навпаки. Бо вже декілька місяців як люди з українським паспортом попасти в расєюшку можуть лише через аеропорт Шереметьєво (і довгим допитом, після якого чималий % розвертається назад). Певний відсоток власників двох паспортів навряд може створити помітні черги на кордоні.Ага, очереди бывают на несколько дней на границе в обе стороны. Вы очень далеки от этого вопроса и реальности.
То розкажіть, якщо ви так добре це все знаєте. Я не горда, і свої помилки визнаю.Ага, очереди бывают на несколько дней на границе в обе стороны. Вы очень далеки от этого вопроса и реальности.Це як? Я щось не можу доперти. Хтось при тямі з ЄС на расею їде?
В начале войны было так (примерно как у нас сейчас). Сейчас уже нет.Там же расеянці вичищають усіх мужчин.
Через Колотиловку? Там дорога в одну сторону, и только один раз.повернення в Україну часто через гуманітарний перетин у Сумській області. Там офіційно кордону немає, і в'їзду нема
Для граждан Украины без вражеского паспорта въезд только через Шереметьево с допросом.багато охочих на кордоні РФ з ЄС в 2 сторони.
Конечно, не проводят. Уже давно. Скажу даже точно. Со второй половины дня 5 октября 2022 года это прекратилось.
Тобто ви хочете сказати на тимчасово окупованих територіях ніхто не проводить примусової мобілізації і всі повідомлення про це не відповідають дійсності?)
Да, тут правы. Я рассуждал исходя из данных на лето, а сейчас действительно усложнили.Скоріше, навпаки. Бо вже декілька місяців як люди з українським паспортом попасти в расєюшку можуть лише через аеропорт Шереметьєво (і довгим допитом, після якого чималий % розвертається назад). Певний відсоток власників двох паспортів навряд може створити помітні черги на кордоні.
В начале войны было так (примерно как у нас сейчас). Сейчас уже нет.
У жоден бік не стою й живу в себе вдома.То розкажіть, якщо ви так добре це все знаєте. Я не горда, і свої помилки визнаю.
Зате судячи з того, як це вас зачепило, ви мабуть стоїте якраз в інший бік.
Ну якщо жителів Луганської та Донецької областей (мабуть, можна й про Запорізьку й Херсонську це сказати) ти не вважаєш громадянами України, то не багато. Там, в основному, черги й були з громадян України, котрі транзитом через ЄС подорожували.Він як завжди перекрутив, і вдав вигляд, що не зрозумів суті питання. І сказав, що взагалі є багато охочих на кордоні РФ з ЄС в 2 сторони. А от про те, скільки серед тих хто в черзі громадян України. чомусь промовчав. Чомусь думаю, що не багато