Евакуація з України

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Інша справа, що просто так сюди не заїдеш.
А навіщо їхати туди? Що там гарного? Ви, напевно, живете у спонсора? Ось, якщо дійде у вас справа до самостійного винайму житла, тоді розкажіть, що у Вас з цього вийшло. Ви з дітьми чи без дітей? Я в Норвегії найняв житло перебуваючи в Україні. Хазяїн житла навіть скасував мені депозит, який там зазвичай просять у розмірі однієї місячної плати. А в Англії, крім того, що хочуть одразу передоплату за 6 місяців вперед, так ще й проводять відбір претендентів, щоб без тварин і дітей, і дохід не нижче...р
Бо Ландн із е кепітал оф Грейт Брітан.Як що? Грошей заробити.
Ні, я винаймаю кімнату, поки офіс не перенесуть, далі планую винаймати квартиру ближче до роботи. Без дітей, і працюю повний робочий тиждень. В мене просили оплату лише на 2 місяці вперед +депозит. Найшла за 3 дні.
Я сюди не як біжинець їхала, а працювати. Я скористала програми лише для легальізації себе, а через півроку планую змінювати візу на scilled worker visa.
Але станом на зараз в ЮК перебуває "всього" 150к укранців
Звідки у вас така інформація? Я десь читав, що 190 тисяч.
Звідси. https://www.gov.uk/government/publi...sorship-scheme-homes-for-ukraine-visa-data--2
Зараз вже 185к, я дивилася місяць тому. Але воно досить міняється зараз.

Це вже не ваша справа. Але найближче місто написано під моєю аватаркою.
Post automatically merged:

Дякую.:pasiba:

Місто
county Surrey
Бо Ландн із е кепітал оф Грейт Брітан
Що вам від цього? Від Британії вже залишилися лише понти. Ірландія щодо економіки вже набагато обійшла Британію.
І як успіхи?
Але найближче місто написано під моєю аватаркою.
Із цього треба було починати. Ви не в Англії, де проживає 80% населення UK, а в Уельсі, тому
я винаймаю кімнату,
В мене просили оплату лише на 2 місяці вперед +депозит. Найшла за 3 дні.
Це вже не ваша справа
А ось хамити не треба. Я вам поставив питання, яке розставило все на свої місця.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Місто
Київ
Ну я разів шість виїхала та повернулася, тобто 100%. Така собі статистика

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Нормальна статистика. Показує що загалом відтік населення зупинився. Бо з жінок і виїздних чоловіків усі хто хотів вже виїхали, ну а чоловіків очевидно не випускають.

rtl

Заблокований
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Так
Там и написано про количество перетинiв кордону а не про количество людей . Заголовок херня .

Місто
Київ
Так
Там и написано про количество перетинiв кордону а не про количество людей . Заголовок херня .
Так і я про теж саме
Змісту нуль

Крім того, зараз шлях на окуповані території виїзд в ЕС, а повернення в Україну часто через гуманітарний перетин у Сумській області. Там офіційно кордону немає, і в'їзду нема. Тож виїхало виходить більше ніж заїхало ще на ту різницю. Є люди, які вже декілька разів до родичів, чи майно перевірити, виїхали через ЕС, а в'їхали через гумкоридор

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
я 3. Але виїхала вже 3го, такщо ви праві.

повернення в Україну часто через гуманітарний перетин у Сумській області. Там офіційно кордону немає, і в'їзду нема. Тож виїхало виходить більше ніж заїхало ще на ту різницю. Є люди, які вже декілька разів до родичів, чи майно перевірити, виїхали через ЕС, а в'їхали через гумкоридор
Це як? Я щось не можу доперти. Хтось при тямі з ЄС на расею їде?

rtl

Заблокований
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
я 3. Але виїхала вже 3го, такщо ви праві.

повернення в Україну часто через гуманітарний перетин у Сумській області. Там офіційно кордону немає, і в'їзду нема. Тож виїхало виходить більше ніж заїхало ще на ту різницю. Є люди, які вже декілька разів до родичів, чи майно перевірити, виїхали через ЕС, а в'їхали через гумкоридор
Тут же в теме писали как-то ,что бусики Польша Беларусь рассея регулярно ездили.

Bebobi

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Хлопець служив в тиловій частині з моїм родичем, був цілком адекватний, в кінці осені відпросився в чехію на весілля сестри і не повернувся, виявилось повернувся в днр до своїх батьків.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto

Stas567

Заблокований
Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy S24
Ага, очереди бывают на несколько дней на границе в обе стороны. Вы очень далеки от этого вопроса и реальности.

Там же расеянці вичищають усіх мужчин.
Что за бред?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Что за бред?

Тобто ви хочете сказати на тимчасово окупованих територіях ніхто не проводить примусової мобілізації і всі повідомлення про це не відповідають дійсності?)

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Ага, очереди бывают на несколько дней на границе в обе стороны. Вы очень далеки от этого вопроса и реальности.
Скоріше, навпаки. Бо вже декілька місяців як люди з українським паспортом попасти в расєюшку можуть лише через аеропорт Шереметьєво (і довгим допитом, після якого чималий % розвертається назад). Певний відсоток власників двох паспортів навряд може створити помітні черги на кордоні.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Скоріше, навпаки. Бо вже декілька місяців як люди з українським паспортом попасти в расєюшку можуть лише через аеропорт Шереметьєво (і довгим допитом, після якого чималий % розвертається назад). Певний відсоток власників двох паспортів навряд може створити помітні черги на кордоні.
Він як завжди перекрутив, і вдав вигляд, що не зрозумів суті питання. І сказав, що взагалі є багато охочих на кордоні РФ з ЄС в 2 сторони. А от про те, скільки серед тих хто в черзі громадян України. чомусь промовчав. Чомусь думаю, що не багато

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
То розкажіть, якщо ви так добре це все знаєте. Я не горда, і свої помилки визнаю.
Зате судячи з того, як це вас зачепило, ви мабуть стоїте якраз в інший бік.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
В начале войны было так (примерно как у нас сейчас). Сейчас уже нет.
повернення в Україну часто через гуманітарний перетин у Сумській області. Там офіційно кордону немає, і в'їзду нема
Через Колотиловку? Там дорога в одну сторону, и только один раз.

багато охочих на кордоні РФ з ЄС в 2 сторони.
Для граждан Украины без вражеского паспорта въезд только через Шереметьево с допросом.

Stas567

Заблокований
Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy S24

Тобто ви хочете сказати на тимчасово окупованих територіях ніхто не проводить примусової мобілізації і всі повідомлення про це не відповідають дійсності?)
Конечно, не проводят. Уже давно. Скажу даже точно. Со второй половины дня 5 октября 2022 года это прекратилось.

Да, тут правы. Я рассуждал исходя из данных на лето, а сейчас действительно усложнили.

В начале войны было так (примерно как у нас сейчас). Сейчас уже нет.

Останнє редагування:

Stas567

Заблокований
Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy S24
То розкажіть, якщо ви так добре це все знаєте. Я не горда, і свої помилки визнаю.
Зате судячи з того, як це вас зачепило, ви мабуть стоїте якраз в інший бік.
У жоден бік не стою й живу в себе вдома.
У принципі, до останніх змін черги були й з РФ і в РФ. По суті Європа використовувалась як тразит для подорожей тих, кому потрібно було в Україну, оскільки інших маршрутів не було. В основному мандрували колишні мешканці Луганської та Донецької областей, які переїхали на підконтрольну Україні територію, однак треба було приїхати до родичів або в інших справах сюди. Також деякі мешканці звідси мандрували до України в якихось справах і назад. По суті, черги з колишніх КПВВ перемістились на держ.кордон РФ з Естонією й Латвією.
Бувають й інші випадки. Знаю одну жіночку, яка їздить на заробітки до Німеччини, а потім повертається сюди на якийсь період, потім знову туди їде. Однак, думаю, що основні черги створювались через тих, хто Європу використовував як транзит. Тут повно таких об'яв було, що автобуси возять до України через ЄС, правда з пересадками. Люди по 4 дні добирались.

Він як завжди перекрутив, і вдав вигляд, що не зрозумів суті питання. І сказав, що взагалі є багато охочих на кордоні РФ з ЄС в 2 сторони. А от про те, скільки серед тих хто в черзі громадян України. чомусь промовчав. Чомусь думаю, що не багато
Ну якщо жителів Луганської та Донецької областей (мабуть, можна й про Запорізьку й Херсонську це сказати) ти не вважаєш громадянами України, то не багато. Там, в основному, черги й були з громадян України, котрі транзитом через ЄС подорожували.
Однак happy_stone правильно відзначив про новації. Те, що я написав стосувалось періоду до цих новацій останніх кількох місяців.

Останнє редагування:
Зверху