Житлово-комунальні послуги

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Я вот этот вот момент совсем не понял. Что они со своей квартирой в Дании делают, чтобы месяц не платить коммуналку?
Вони її в цей час просто не знімають.
Хіба в ЄС поширена практика оренди на місяць-два? Наскільки я обізнаний, то процедура оренди в них доволі бюрократизована і мінімальний термін оренди чи то від півроку, чи від року...

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Так а ніхто ж не каже, що вони це роблять на місяць. Так пів-року на Шрі-Ланці може жили, а тут перерву вирішили зробити)
Я, насправді, не думаю, що готель на Азорських островах дешевше ніж житло в Данії, але мабуть десь близько.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Московити теж люблять здавати квартиру в центрі, а самим знімати халупу десь на березі Індійського океану.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Я б сказав, що так люблять всі, кому бухгалтерія і обставини то дозволяють :)

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
60-80% Сєвєродонецька залишається без комунікацій
Будинки, які вціліли, намагаються облаштувати для проживання окупантів.

Місто
Чернігів
Всім привіт. Сплачувати комунальні послуги через додаток якого банку зручно,вигідно?

Місто
Чернігів
Сплачувати комунальні послуги через додаток якого банку зручно,вигідно?
В Привате вроде как максимально полная база абонентов, но есть комиссия.
комісія точно є? Знайома платила через пріват,що правда з пенсійної картки. Комісії не було

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
Optimus, Главное там показывает всё. У меня опять задолженность. За март 2022😄.
Тем суммам, которые показывает Приват, верить не надо. Только проверка реальной задолженности в личных кабинетах поставщиков услуг. А суммы в Привате - для богатых ленивых.

Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
Всім привіт. Сплачувати комунальні послуги через додаток якого банку зручно,вигідно?
В ПУМБ наче без комісії, син сплачує свою квартиру (Київ ) все підтягується автоматично.

Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
Optimus, Главное там показывает всё. У меня опять задолженность. За март 2022😄.
Тем суммам, которые показывает Приват, верить не надо. Только проверка реальной задолженности в личных кабинетах поставщиков услуг. А суммы в Привате - для богатых ленивых.
Я завжди перевіряю суми по рахунку і ті що показує приват - завжди співпадало.

Місто
Чернігів
В ПУМБ наче без комісії, син сплачує свою квартиру (Київ ) все підтягується автоматично.
мабуть спробую. Один зайшов туди,хотів Додати послугу. Все набрав, але пока не сплатишь за щось,воно не зберігає послугу за адресою...

Місто
Kyiv
Телефон
Sony Xperia Z1 Compact
В моно (у меня черная карта) платежи без комиссии по конкретному адресу, если платишь по реквизитам компании, которая подтягивается из "список компаний для оплаты". У меня одно время в этом списке не было (не подтягивался по реквизитам) моего кооператива по коммуналке. Долго бодался со службой поддержки, посылал скрины платёжек по коммуналке по этому адресу. Нужно отдать должное моно: таки внесли в этот список мой кооператив. Теперь плачу без комиссии. До этого платил в привате с комиссией (карта универсальная)

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
що правда з пенсійної картки. Комісії не було
З пенсійної немає до 3000 грн.

Оплата комунальних та інших платежів

Платежі одержувачів пенсійних виплат у ПриватБанку за комунальні послуги:
- через Приват24 з картки для виплат у сумі до 5 000 грн на місяць (включно) і не більше ніж 15 платежів – без комісії;
- за телефоном 3700 – комісія дорівнює комісії відділення.

Зверху