Вони її в цей час просто не знімають.Я вот этот вот момент совсем не понял. Что они со своей квартирой в Дании делают, чтобы месяц не платить коммуналку?
Вони її в цей час просто не знімають.Я вот этот вот момент совсем не понял. Что они со своей квартирой в Дании делают, чтобы месяц не платить коммуналку?
Хіба в ЄС поширена практика оренди на місяць-два? Наскільки я обізнаний, то процедура оренди в них доволі бюрократизована і мінімальний термін оренди чи то від півроку, чи від року...Вони її в цей час просто не знімають.Я вот этот вот момент совсем не понял. Что они со своей квартирой в Дании делают, чтобы месяц не платить коммуналку?
Через монобанкВсім привіт. Сплачувати комунальні послуги через додаток якого банку зручно,вигідно?
В Привате вроде как максимально полная база абонентов, но есть комиссия.Сплачувати комунальні послуги через додаток якого банку зручно,вигідно?
комісія точно є? Знайома платила через пріват,що правда з пенсійної картки. Комісії не булоВ Привате вроде как максимально полная база абонентов, но есть комиссия.Сплачувати комунальні послуги через додаток якого банку зручно,вигідно?
З пенсійної немає до 3000 грн.що правда з пенсійної картки. Комісії не було
Тем суммам, которые показывает Приват, верить не надо. Только проверка реальной задолженности в личных кабинетах поставщиков услуг. А суммы в Привате - дляOptimus, Главное там показывает всё. У меня опять задолженность. За март 2022.
В ПУМБ наче без комісії, син сплачує свою квартиру (Київ ) все підтягується автоматично.Всім привіт. Сплачувати комунальні послуги через додаток якого банку зручно,вигідно?
Я завжди перевіряю суми по рахунку і ті що показує приват - завжди співпадало.Тем суммам, которые показывает Приват, верить не надо. Только проверка реальной задолженности в личных кабинетах поставщиков услуг. А суммы в Привате - дляOptimus, Главное там показывает всё. У меня опять задолженность. За март 2022.богатыхленивых.
мабуть спробую. Один зайшов туди,хотів Додати послугу. Все набрав, але пока не сплатишь за щось,воно не зберігає послугу за адресою...В ПУМБ наче без комісії, син сплачує свою квартиру (Київ ) все підтягується автоматично.Всім привіт. Сплачувати комунальні послуги через додаток якого банку зручно,вигідно?
З пенсійної немає до 3000 грн.що правда з пенсійної картки. Комісії не було
Платежі одержувачів пенсійних виплат у ПриватБанку за комунальні послуги:
- через Приват24 з картки для виплат у сумі до 5 000 грн на місяць (включно) і не більше ніж 15 платежів – без комісії;
- за телефоном 3700 – комісія дорівнює комісії відділення.