Captain, Такі в них .... правила http://3mob.ua/application/services/individual/key/243
А є гарантія що пришлють нано СІМ?Если требуется нано, то тогда второй способ.
Зайти в личный кабинет, и там выбрать замена сим-карты
Советую поменять за 20 гривен на микро, и её обрезать.А є гарантія що пришлють нано СІМ?
Там у кабінеті обираєш вид сім карти - і присилають саме той вид, який ти замовив, а не 3 в 1, як у інших операторів.Советую поменять за 20 гривен на микро, и её обрезать.
Предположу, что чип будет маленьким (а не большим, как раньше), и она успешно обрежется.
Заказывал год назад через инет, пришла 3 в 1Там у кабінеті обираєш вид сім карти - і присилають саме той вид, який ти замовив, а не 3 в 1, як у інших операторів.
Ви нано замовляли? а мені - 2 в 1.Заказывал год назад через инет, пришла 3 в 1
да, нано, там выбор есть - микро/наноВи нано замовляли? а мені - 2 в 1.
у випадку її втрати, ушкодження або блокування.
Не мруть, мабуть. Щось я не пам"ятаю тут такого випадку із сімками 3моба.А если карта не заблокирована, визуально не повреждена - просто сгорела из-за заводского брака, как много сейчас горят, у того же КС симки мрут просто массово, тоже 20-ку отдавать? Или 3мобовские симки сами по себе не мрут?
мрут. Красные точно.Или 3мобовские симки сами по себе не мрут?
Ну, червоні, то ще Утел були, і так, вони вмирали. Зараз інші - зелені (3Моб), про них не чув нічого.мрут. Красные точно.