rtl

Заблокирован
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Для кого препиздент і вся його шобла знімають відосики під час блекаутів? Коли не то, що відео, зображення не завантажуються?
Так эти записи по тв ж крутят не ? У нас тут в каждом 5 доме генератор дырчит. Это не в 90х остаться без света.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Сьогодні через відсутність світла 2 провайдера з оптоволокном лягли. І не працював інтернет. На точці Розетка почали ставити супутниковий інтернет від Датагруп.

Місто
Смт. Васильківка, Дніпропетровська область
Телефон
Poco M5, Tecno Go 2024
Вчера вечером добирался домой попутками, т.к. ЖД. не было. Почти всю дорогу покрытия Киевстар не было. Дома(город указан в профиле) был только Vodafone (2G и 4G). Киевстар и lifecell даже в поиске сетей не было.
Утром появился lifecell и через несколько часов - Киевстар.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Maxxx, ти гадаэшь в нас немає прихильників Дядька Вови зовсім? Не все так однозначно.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Найближчим часом теж куплю якийсь маленький "брехунець" на 18650, бо не сидіти ж весь час в машині під час блекаутів. Якщо їх ще не розібрали
Вже розібрали. Принаймні у нас. Був вчора в профільному магазині - розмели всі радіоприймачі, і невідомо, коли привезуть.
Post automatically merged:

А нема вбудованого радіоприймача в телефоні? Я колись таким користувався. Та й зараз воно є в моєму телефоні, от тільки користуватись нема потреби.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
raptor, FM? Це не вихід. Ближча до мене станція у Павлограді (ПТРК) вчора замовкла аж бігом без електрики. А про АМ (середні хвилі) в приймачах на смартфонах я не чув... Чи я чогось не знаю?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
raptor, FM? Це не вихід. Ближча до мене станція у Павлограді (ПТРК) вчора замовкла аж бігом без електрики. А про АМ (середні хвилі) в приймачах на смартфонах я не чув... Чи я чогось не знаю?
Мова була про радіо FM в телефонах, звісно ж. Підозрюю, що вітчизняні радіостанції АМ, також замовкають без електрики.

У Ксяомі таке FM радіо - краще б його не було.
Ну це вже як для кого. Якщо для прослуховування музики, то може й так. Але ж народ розгріб радіоприймачі, щоб слухати не музику, а марафон новини і чути про відбій повітряної тривоги. Тобто, в якості брехунця. А для прослуховування брехунця і в Сяомі радіоприймач підійде.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Я вчора годин так до 23х слухав (поки був Інет) на смартфоні АрміяFM (набагато ліпше, ніж Марафон на радіо в Дії) - тільки тому, що ну так було ліньки витягати з "алярмового" наплічника транзисторну "Росія-303"... :cool:

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
слухав (поки був Інет) на смартфоні
Я теж так завжди слухав, і думав, що "апаратні" приймачі лишились тільки в минулому та автомагнітолі, але... Сьогодні (в Києві точно) онлайн радіо, Ютуб м'юзік, Спотіфі і т.д. можна сміливо сунути в дупу.

В Києві поки вихід - на автомагнітолі під час блекауту багато ФМ станцій працюють.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
радио - писали, что агрессор запустил пропагандистское вещание на Харьков
Є таке. У звичайний день таке радіо не почути. А вночі (на середніх частотах) або підчас блекауту (у фм-діапазоні) можна послухати по радіо про фашизтів та наркоманів.
Підчас блекауту українське радіо не працює. Це в деякій мірі показник, що у Харкові немає електрики

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 12T
В нас світло почало з'являтися вчора о 16.30, по районам по дві години (в мене було 16.30-18.30, й зараз от о 7 ранку дали). FM-радіо (в Рені це Промінь та УР) увесь цей час мовчало, тільки румуни були в ефірі).

Водафон одразу запустився, але й досі ледь повзає; Київстар десь за годину, й теж дуже повільний; Лайфселу й досі немає (на скріні видно). Рятувало те, що ми поряд із Румунією, на вулиці погано, але ловиться румунський Оранж 4Ж, тож хоча б якісь новини можна було прочитати. Доречі, що в румун, що в молдаван, ані в 3Ж, ані в 2Ж дані зовсім не ходять, тільки в 4Ж

Вкладення

• photo_2022-11-25_08-38-10.jpg
    photo_2022-11-25_08-38-10.jpg
    42.9 КБ · Перегляди: 28
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Сьогодні (в Києві точно) онлайн радіо, Ютуб м'юзік, Спотіфі і т.д. можна сміливо сунути в дупу.
У мене преміум Спотіфай, тому завантажив дещо для офлайн прослуховування.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Звідки на профільному форумі у Вас беруться "ксяомі" зі школи? Коли моя знайома оце так каже я ще терплю, але не на Червоному...

Я вчора годин так до 23х слухав (поки був Інет) на смартфоні АрміяFM (набагато ліпше, ніж Марафон на радіо в Дії) - тільки тому, що ну так було ліньки витягати з "алярмового" наплічника транзисторну "Росія-303"... :cool:
На якій вона частоті у тебе,а може хто знає частоту в Дніпрі

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Народ, подскажите по ситуации: Есть 5 телефонов сяоми в семье (все на КС). Все (mi 9 lite, redmi 4X, mi 8 lite, redmi 6) благополучно регистрируются в сети водафон 3G и кормятся интернетом, кроме одного redmi note 9 pro - этот регится и сеть есть, но интернета нема... В чём может быть проблема?

Зверху