Pahan2k

Заблокирован
Місто
Запоріжжя
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
На роботі часто ткороткочасно знаходжуся в умовах поганого прийому. І телефон постійно і досить швидко стрибає національний роумінг. Як водафон, так і Київстар. Все працює.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Днепр Северный. Уже сутки в звонилках нет Водафон 2ж. Раньше была самая лучшая сеть.

Місто
Київ
Вітаю.
Підкажіть, якщо при вимкненні світла, додати в blacklist модема найближчі вишки КС без інтернету, то чи є шанс зловити зловити направленною антеною надійний сигнал з інтернетом?
Обладнання на руках поки немає, перевірити не можу.

• Like
Реакції: dobs

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Народ, подскажите по ситуации: Есть 5 телефонов сяоми в семье (все на КС). Все (mi 9 lite, redmi 4X, mi 8 lite, redmi 6) благополучно регистрируются в сети водафон 3G и кормятся интернетом, кроме одного redmi note 9 pro - этот регится и сеть есть, но интернета нема... В чём может быть проблема?
Ап. Не могу решить проблему.
В роуминге разрешено. Может какие-то тонкости в настройках точки доступа - в родной сети интернет есть, а на водафоне нет, хотя голос работает.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Народ, подскажите по ситуации: Есть 5 телефонов сяоми в семье (все на КС). Все (mi 9 lite, redmi 4X, mi 8 lite, redmi 6) благополучно регистрируются в сети водафон 3G и кормятся интернетом, кроме одного redmi note 9 pro - этот регится и сеть есть, но интернета нема... В чём может быть проблема?
В роуминге разрешено. Может какие-то тонкости в настройках точки доступа - в родной сети интернет есть, а на водафоне нет, хотя голос работает.
Навіть в 2ж нема інтернету?

Місто
Січ
Игрались в пятнашки симками? Проблема точно связана с телефонами?

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
yahoo, у мене є програма, яка бачить БС довкола мене і на модемі я можу прив'язати можемо до певної базової станції. Але, якщо вона не буде працювати - то у мене не буде Інтернету. Також можна і модему обрати частоту.

Nickolay

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Навіть в 2ж нема інтернету?
Нет
Post automatically merged:

Апдейт. Симка лайфа на этом же редми имеет интернет в сети водафон, а симка Киевстар нет... Загадка... Настройки одинаковые же....

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Виключили світло. КС переходить в 4G 900, інтернет майже не працює. ЛС у мене в 2G. Через +- годину ЛС у роумінгу ВФ, КС в 2G і якщо ще трохи почекати, то теж переходить у ВФ. Сьогодні годин 5 не було світла і я сидів на ВФ 4G 1800, який навіть 15 мегабіт видавав, потім вже до 1-2 мегабіт знизився, але цього достатньо для отримання повідомлень. Витрачені мною вчора 390 грн на РБА у ВФ себе виправдали.

Місто
Львів
Телефон
Iphone 7 PLUS (Lifecell тп "Лайфхак")
Виключили світло. КС переходить в 4G 900, інтернет майже не працює. ЛС у мене в 2G. Через +- годину ЛС у роумінгу ВФ, КС в 2G і якщо ще трохи почекати, то теж переходить у ВФ. Сьогодні годин 5 не було світла і я сидів на ВФ 4G 1800, який навіть 15 мегабіт видавав, потім вже до 1-2 мегабіт знизився, але цього достатньо для отримання повідомлень. Витрачені мною вчора 390 грн на РБА у ВФ себе виправдали.
а у мене коли в певних районах міста вимикають світло,то зразу "лягає" стаціонарний інтернет від Волі,Lifecell вилітає в EDGE,Київстар ще хвилин 20 стягує начебто на залишках зарядку акумуляторів,а ось Водафон 4G хоч і слабо тягне у мене вдома,та продовжує працювати,і вирулює ситуацію з відсутністю інтернету)Хоча за звичного життя користуватись водафонівським звязком і інтернетом нормально і стабільно було нереально,а зараз так вийшло що якраз він якраз вирулює ситуацію,тоді коли КС і Лайфселл лягають практично миттєво

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
І до гожного генератору власний паливпровід.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Наскільки я знаю - саме мобільні оператори одна з причин нестачі генераторів і батарей на ринку. Цим запарені всі знайомі, починаючи з СТО одного з мобільних операторів, закінчуючи сільским електриком, який теж мутить генератори підряднику десятками:)
Паливо розвозять теж підрядники, наскільки я розумію. Але ж, звичайно, далеко не на кожному сайті є генератор, всі це помітили)

Останнє редагування:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Пройшло трохи більше дев’яти місяців війни. На жаль, обстріл об’єктів критичної інфраструктури України 23 листопада спровокував новий антирекорд у роботі мережі Kyivstar з початку повномасштабної війни – на піку не працювало більше 60% мережі. Через відсутність енергопостачання у більшості областей України і досі зберігається складна ситуація із роботою мобільних мереж всіх операторів. Але ми використовуємо усі технічні можливості для того, щоб зменшити вплив відключень на роботу мережі, працюємо для цього у тісній взаємодії з енергетиками та всіма відповідальними державними відомствами. Щодня майже 800 стаціонарних та мобільних генераторів деякий час працюють у мережі. Закуповуємо нові генератори, підключаємося у мережі живлення партнерів та формуємо нові бригади інженерів.

Ця атака стала підсумком 9-го місяця війни. Загалом, протягом цього місяця, у середньому 10-20% мережі не працювало через віялові відключення електроживлення. Попередній масований удар по інфраструктурним об’єктах 15 листопада знеструмив 35% всіх наших сайтів та не працювало 28% з них.
Незважаючи ні на що, увесь місяць ми продовжували працювати над відновленням мережі. Наш ключовий фокус – Херсонська область, де було деокуповано близько 150 наших базових станцій, 32 з яких вже було повернуто в ефір, з них левова частка все ще працює на генераторах. Основні проблеми тут – відсутність електроенергії та замінування всіх наших об’єктів мережі, що унеможливлює швидке відновлення. Буквально кожен об`єкт і кожен кабельний колодязь у місті «закидані» мінами та гранатами.

Стикаємося з наслідками мародерства – вивезено обладнання, вирізані кабелі, зруйновані технічні приміщення. Зокрема, російські окупанти намагались запустити на обладнанні українських мобільних операторів свій незаконний зв’язок. Коли це не вдалося, вони просто знищили та розграбували все, що змогли.

Активно працюємо і на сході: з початку деокупації регіону вже відновлено 51 сайт (47 на Харківщині та 4 на Донеччині). Також з позитивного – лише з десяток БС працюють на альтернативних каналах електроживлення, по всім іншим відновлені лінії та постійно подається електроенергія. Ще 3 тижні назад таких БС було 20+.

На фото ілюстрація того, що ніщо не зупинить нас робити свою справу та надавати допомогу українцям. Перше фото – те, що залишилося від нашого технологічного офісу в Херсоні, друге – осередок біля пересувної БС Київстар, де херсонці не тільки користуються мобільним зв`язком, але й підзаряджають телефони, планшети та інші гаджети.

Слава Україні!

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Ми довго думали, чи розповідати вам цю історію, і все-таки наважились.
Тред про нашу останню базову станцію в Маріуполі

Місто
Киев
Що таке РБА?

Зверху