І що було зі зв’язком? (2G,3G,4G) Не потух?vanzha, в мене більше доби не було світла то вам ще щастить...
І що було зі зв’язком? (2G,3G,4G) Не потух?vanzha, в мене більше доби не було світла то вам ще щастить...
Так там швидкість - нуль цілих, хрін десятих мегабіта, тільки для терміналів, які відвідувачі? Вони і Тувей задрочуть, підлітки з ноутами, що там тусять, хіба що Старлінк можна роздати.але інтернет для відвідувачів вони не давали.
Чому???? У мого знайомого стоїть супутниковий інтернет Датагруп, казав швидкість 10-15 мегабіт, лише пінг високий а так інтернет казав нормТак там швидкість - нуль цілих, хрін десятих мегабіта, тільки для терміналів,але інтернет для відвідувачів вони не давали.
Сам я не дивився брехати не буду, але казав знайомий що Датагруп.Саня-068, може у нього Тувей?
Так, Тувей теж Датагруп провайдить, знайомий не збрехав.. але у них є і допотопніші технології.казав знайомий що Датагруп.
Так тувей і датагруп це 2 реселери одного і того самого супутника. Там різниці окрім того, кому платити ніякоїСам я не дивився брехати не буду, але казав знайомий що Датагруп.Саня-068, може у нього Тувей?
Я просто особисто не стикався із супутниковим інтернетом. Тому не шарю в цьому))) Особливо які технології використовує Датагруп. Знаю що тарілка схожа на супутникову як від ТБ але конвертер набагато більший та довгий,Так, Тувей теж Датагруп провайдить, знайомий не збрехав.. але у них є і допотопніші технології.казав знайомий що Датагруп.
Так це ж і є Тувей, азохен вейтарілка схожа на супутникову як від ТБ але конвертер набагато більший та довгий,
Твій будинок лохівський, вам вимкнули, а в тих, де стоїть вежа КС - було світло..Чудово, але що могло змінитися?
Tooway це назва сервісу. Маркетинговий бренд Viasat. Вони самі не продають свої послуги, лише через посередників в кожній країні. Послуги надаються через супутник в Ка-діапазоні.Так тувей і датагруп це 2 реселери одного і того самого супутника. Там різниці окрім того, кому платити ніякоїСам я не дивився брехати не буду, але казав знайомий що Датагруп.Саня-068, може у нього Тувей?
возможно поставили генератор на вышку.Сьогодні ввечері у мене черговий довгий блекаут, але цікаво те, що чомусь мобільний інтернет Київстар працює а раніше при блекауті не працював. Чудово, але що могло змінитися?
У мене так з Київстаром. Перепідключили найближчу БС і тепер у мене світла не має, а вона світить і є 4g. Друга БС підключена до іншої черги. Раніше всі в 2g переходили і далі роумінг ВФ.Скоріш за все змінилася схема вимкнень. У мене на районі іноді теж стали рубати не весь масив а частинами і тоді якісь БС залишаються працювати.
"Нова пошта", "Новус", "Сільпо" не розраховують на мобільну мережу. Бізнес розставляє точки доступу по всьому приміщенні і в нього є фіксована мережа доступу до інтернету, яка постійно працює. Платіжні термінали приєднуються не до мобільного, а до фіксованого інтернету. Це перший варіант.
Зараз встановити оптоволокно – це питання місяців, а не днів.
— Так, попит виріс, зараз дуже багато абонентів намагається перейти на оптику та пасивну технологію, яка менш залежна від електроживлення.
— Space X, як і будь-який бізнес, має своє бачення. Компанії категорично не подобалася ситуація, коли термінали, призначені для приватного використання, приєднували до мобільних веж. У Чернігівській області одним старлінком роздавали інтернет п'ятьом селам, бо був обірваний магістральний канал.
Компанія бачить трафік, який проходять через термінал. Вона бачить, скільки споживає один найбільш активний користувач у світі, а в нас це в рази більше.
Якщо ваш інтернет-провайдер не може забезпечити технологію PON – міняйте його. Я це зробив. Я б теж був без інтернету, якби сидів і слухав свого оператора, який радить терпіти, бо війна.