Tori
Заблокирован
Для обсуждения карантинов, заболевания COVID-19 есть
отдельная тема
отдельная тема
Останнє редагування модератором:
Учора був у лікаря спеціаліста і сімейного. Обидва внесли у хелсі призачення, але по 1-2 умовно-рецептурних препарата, на папірцях 5-6.где-то ж врач должен фиксировать назначение лечения и пациенту должен же какой-то "документ" подтверждающий назначения...Перше, дані препарати є умовношкідливими і у Європах заборонені/не випускаються. Друге, це т.зв. безрецептурні препарати. При чому ви їх можете будь-де купувати без звернення до лікаря.анальгин, зеленку, йод,
Так що моя відповідь, не зобов'язані, хоч я і не лікар...
Мама - диабетик, раз в месяц выписуют лекарство {действующее вещество}, в хелси его не заносятУчора був у лікаря спеціаліста і сімейного. Обидва внесли у хелсі призачення, але по 2 умовно-рецептурних препарата, на папірцях 5-6.где-то ж врач должен фиксировать назначение лечения и пациенту должен же какой-то "документ" подтверждающий назначения...Перше, дані препарати є умовношкідливими і у Європах заборонені/не випускаються. Друге, це т.зв. безрецептурні препарати. При чому ви їх можете будь-де купувати без звернення до лікаря.анальгин, зеленку, йод,
Так що моя відповідь, не зобов'язані, хоч я і не лікар...
да, точно, в карту пишут.Себастьян Перейро, можливо у картку, паперову, пишуть. Я так розумію, там лік зі знижкою, тому виписують рецепт.
Прочитав це і згадав, що мені колись розказував один знайомий, що в Штатах, в аптеці без рецепта не продають жодних ліків. Навіть, елементарно, коли болить голова чи зуб, то обезболююче нема де купити, хоч здихай. Треба йти до лікаря, щоб він виписав рецепт.Думал, возможно что-то поменялось. Т.е., если назначают даже анальгин, зеленку, йод, то на это тоже обязаны выписать рецепт?
Это не так, именно аспирин и ибупрофен и продают без рецептов (ну и пластыри с БАДами). Остальное да, по рецепту.Навіть, елементарно, коли болить голова чи зуб, то обезболююче нема де купити, хоч здихай
Ему чего, Тайленол не продали? Это фантастика!мені колись розказував один знайомий, що в Штатах, в аптеці без рецепта не продають жодних ліків. Навіть, елементарно, коли болить голова чи зуб, то обезболююче нема де купити, хоч здихай
Во, это отлично. А что за бланк? Утвержденная форма или произвольная? Название есть бланка|формы?В мене сімейний лікар з приватної клініки, коли я хворів консультував мене по телефону і на вайбер надсилав на бланку з печаткою свої призначення. Фрагмент.где-то ж врач должен фиксировать назначение лечения и пациенту должен же какой-то "документ" подтверждающий назначения...
Переглянути вкладення 39707
А яка різниця? Фото рецепта це вже не рецепт, так само як ксерокопія паспорта це не паспорт.Во, это отлично. А что за бланк? Утвержденная форма или произвольная? Название есть бланка|формы?В мене сімейний лікар з приватної клініки, коли я хворів консультував мене по телефону і на вайбер надсилав на бланку з печаткою свої призначення. Фрагмент.где-то ж врач должен фиксировать назначение лечения и пациенту должен же какой-то "документ" подтверждающий назначения...
Просто щоб не диктувати рекомендації в телефонній розмові, надсилає їх в письмовій формі (скан) на бланку із своєю печаткою.А яка різниця? Фото рецепта це вже не рецепт, так само як ксерокопія паспорта це не паспорт.Во, это отлично. А что за бланк? Утвержденная форма или произвольная? Название есть бланка|формы?В мене сімейний лікар з приватної клініки, коли я хворів консультував мене по телефону і на вайбер надсилав на бланку з печаткою свої призначення. Фрагмент.где-то ж врач должен фиксировать назначение лечения и пациенту должен же какой-то "документ" подтверждающий назначения...
Нашел в интернете - "При необходимости или по просьбе пациента врач может распечатать консультационное заключение, содержащее раздел с назначениями, в частности назначением лекарств. В данном разделе указывается информация о выписанных лекарствах и номере электронного рецепта."А яка різниця? Фото рецепта це вже не рецепт, так само як ксерокопія паспорта це не паспорт.Во, это отлично. А что за бланк? Утвержденная форма или произвольная? Название есть бланка|формы?В мене сімейний лікар з приватної клініки, коли я хворів консультував мене по телефону і на вайбер надсилав на бланку з печаткою свої призначення. Фрагмент.где-то ж врач должен фиксировать назначение лечения и пациенту должен же какой-то "документ" подтверждающий назначения...
Це про рецепт по програмі "Доступні ліки".и номере электронного рецепта."
Консультационное заключение наверное должны давать после любого посещенияЦе про рецепт по програмі "Доступні ліки".и номере электронного рецепта."
Народними засобами обійшлося. Трішки спиртного, яке ми придбали в найближчому магазині на тому ж бульварі. І оскільки це був вечір, і тамтешній народ нічим не здивуєш, розпили ту пляшку безпосередньо і своєчасно посеред натовпу. "Алкоголь, принимаемый в медицинских целях, полезен в любых количествах". Ну, а за пару годин ми вже дошкандибали до хати - де я й накинувся на свої ліки, що здуру не переклав з "аварійної" кишені одніх штанів до других. Сам винен.Гудзак, ага, при чому візит до лікаря на серпень. Теж мені цивілізація!
То як ви вижили? Швидка?