Tori
Заблокований
Для обсуждения карантинов, заболевания COVID-19 есть
отдельная тема
отдельная тема
Останнє редагування модератором:
дофіга фарми пішло від цієї "народної медицини"
....
Одна з моїх жінок пила хондроітин з глюкозаміном.
Колотила в склянці, потім проблема з печінкою з'явилася.
Безпечний для м'ясоїдів. Для вегетаріанців отрута.желатин безпечний?
Фармак робив (чи то розливав) його за словацькою ліцензією. Закінчився контракт - припинили.Ти про що?
Гепатопротектори ніхто не відмінявдофіга фарми пішло від цієї "народної медицини", той же желатин, хіба це не народна медецина?
Холодець з свинячих ратичок, чи з курячих лапок.
Одна з моїх жінок пила хондроітин з глюкозаміном.
Колотила в склянці, потім проблема з печінкою з'явилася.
Хто знає чому зник Піносол? Давно купував, а дзуськи зараз
Мені вони і на не на...Гепатопротектори ніхто не відміняв
Якщо, Ти використовував, то розумієш, що воно не те. Склад ніби однаковий, але не той фасон у носі. Зараз у мене аналог бальзаму Зірочка.... Нажаль та сама якість. Тому аналог ніколи неперевершить оріг.Піновіт
Ти гадаєш, що проблема в інших країнах теж навіть в Словенії?фармгіганти
Саме тому і написано:Якщо, Ти використовував, то розумієш, що воно не те. Склад ніби однаковий, але не той фасон у носі.
Є такий собі аналог
Ось в Дніпрі його вже важкувато знайти, принаймні зараз.більш-менш ідентичним до колишнього
Дивись на таблетках, виставляй форму випуску «бальзам» і сортуй за зменшенням ціни.Ось в Дніпрі його вже важкувато знайти, принаймні зараз.більш-менш ідентичним до колишнього
Так, це, очевидно, оригінальний препарат. На таблетках його сховали в зовсім окрему категорію, щоб не конкурував з місцевими виробниками та імпортерами, але там він теж присутній у трьох формах: класичний бальзам, олівець-інгалятор і рідкий.Відносно бальзаму Зірочка.
Знайшов вдома залишки (баночка 4гр.), Данафа Фармасьютікал Джоінт Сток Компані, В`єтнам, в мережі Бажаємо здоров'я + - 70 грн.
Liki.uahttps://liki.uaКупить Звезда бальзам Данафа Фармасьютикал Джоинт Сток ...