Если у вас на припейде подключены анекдоты, то за них спишет сумму сразу же после пополнения на сумму пакета. Таким образом припейд тоже не защищён, разве что от ежедневных списаний. Вообще знать, что у вас подписка на сторонний контент и никак не реагировать, оставляя на балансе нули,- дурость полная. Это лечится звонком оператору.Суть не в цьому. А в тому, що "випадково" підключать якийсь сервіс анекдотів і будуть доїти. Мені на припейді вистачає тримати 2-3₴ на рахунку і раз в місяць кидати потрібну суму перед абонкою, а тут вже так не вийде - оскільки абонку знімають кожного дня, то легко не помітити. Чи скажете, що це страшилка і такого не буває?проценти за кредит не беруть
Припейд не захищений, але дійде до 0 і перестане знімати. Було таке у мами - нічого не підключала і почало по 8₴ в день знімати. 2 рази зняло і почала робобаба говорити, що 0 на рахунку. Тоді вже підключили мене і я почав розбиратись. Оператор звісно не в курсі, "це ви самі блаблабла". І хоча я сам про таке не чув ще з досмартфонних часів і думав, що оператори таким не промишляють, але як виявилось, нажаль, ні. На контракті знімало би до упора.
Знову ж таки це момент, який мене хвилює. І напевно я би забив би на нього, але регіональний припейдний тариф вигідніше, тож голосую гривнею. Крім того, номер зареєстрований, так що можна сказати, що це контракт-light))
Чисто із інтересу - 0 виставити можна?Сума мінусу в який можна зайти налаштовується в Мій Київстар.