А Вы я смотрю „археолог”, такие древние темы раскапываете.Как там дела, у топик стартера? все наладилось? Номер купил? Поменял?![]()
Якщо для Вас чоловік в 50 років є дядєчка, то боюсь уявити, якого Ви віку, юна паняночко...дядечка лет 50
Якщо для Вас чоловік в 50 років є дядєчка, то боюсь уявити, якого Ви віку, юна паняночко...дядечка лет 50
Та який дядєчка? Он, у відповідній темі, 50 років - це необмежено придатний молодий штурмовик із здоров"ям, як у космонавта. Та це зараз самий затребуваний боєць на фронті!А что обидного в "дядечка"?
50 лет-это уже не молодой человек, но и совершенно однозначно не пенсионер/пожилой человек/дедушка.
Поясните, пожалуйста, буду знать на будущее![]()
Нє, ну я підозрював, що молодша, та не на стільки, щоб до молодого штурмовика казати дядєчка.Моложе![]()
Ага! Шановна пані Kseniya, можете звертатися простіше. "Папік" - буде саме те що треба.Та який дядєчка?
А ось і кадри із цього шедевру:Пригадався один епізод із радянського чи росіянського фільму про війну. Картина: підбитий радянський танк горить, біля нього лежить поранений танкіст. Підповзає до нього 17-річна санітарка, починає забинтовувати йому рани, прибалікуючи: дядєнька, потерпіть. А він каже: який я тобі дядєнька? Мені 21.
Ніби й нічого, але смішно звучить, так зазвичай підлітки називають, а дівчина, молода жінка сказала би "чоловік близько 50 років".А что обидного в "дядечка"?
Ага! Шановна пані Kseniya, можете звертатися простіше. "Папік" - буде саме те що треба.Та який дядєчка?
Спостерігав генерал-лейтенанта, якого привезли на Геліку в АТБ і той власноруч назбирував кошик для бухалова.Папики вряд ли будут отовариваться в Форе...
Ну він був вже хоч біля 50? Щоб вписатись в тему кризи середнього віку?генерал-лейтенанта, якого привезли на Геліку в АТБ
Нагло брешутьМне вот в телефоне новость попалась, буквально на днях, так там писали, что мужчин старше 50 берут только в исключительных случаях, если они обладают особыми спец-навыками и профессиями
У генерала, волонтерський? Проспися. В генерала посада коштує як б/в Гелік.Гелік, напевно, волонтерський був?
Так, десь такого віку. Ладний, без пузяри.Ну він був вже хоч біля 50? Щоб вписатись в тему кризи середнього віку?
У генерала, волонтерський? Проспися. В генерала посада коштує як б/в Гелік.