Хочу предложить старый фильм про 2-у мировую: "12-й человек" 2017 года выпуска. Смотрел, когда у меня был приступ болезни, воля к жизни главного героя воскресила героев раннего Дж. Лондона и оставило сильное чувство в душе и теле, я не выпил таблетки и через 2.5 часа проснулся от того, что язык от жары прирос к небу горла.
Post automatically merged:
Не соглашусь с вам, это не провал, американцам сказали австралийцы им просто нужно войти во 2-у мировую, а это завидная удача, а люди, также как 11.09. Главное чтобы вступили.Мідвей 2019
Я як шанувальник історії військово - морського флоту отримав велике естетичне задоволення. Цікаві крупні кадри техніки, битви зеро з пікірувальниками. Шкода що пропустив прокат, таке муві треба дивитися тільки на великому екрані.
Історію Перл-Харбора весь світ знає як найгучніший провал американської розвідки не тільки часів Другої Світової Війни, а й у всій історії країни. Але для них це був тільки початок війни, попереду ще буде багато важливих битв... Однією з найбільш важливих подій в історії варто вважати стратегічний бій на Тихому океані між японцями й американцями під назвою Мідвей. Саме в цій битві флот США під командуванням адмірала Честера Німіца здобув таку важливу та важку перемогу біля атолу Мідвей, що змінило хід історії. Весь світ знає про цю подію, але які люди за ним стоять мало хто знає...
Останнє редагування: