Гудзак
Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Альф? З субтитрами? Да я тебе! (С) Операція Ы.
Потрібно дививтися "патріотичні" серіали. Слуга народа і Сваты.Викладіть свій топ хороших свіжих фільмів можна різних жанрів , в мене сьогодні вихідний хочу щось подивитися . В пріоритеті щось типу серіалів Homeland, Breaking bad, Billions, Паперовий будинок. La Casa de Papel / Money Heist, хоча не цураюсь і адекватних комедій
Білл Гейдер грає роль колишнього морського піхотинця, а тепер — найманого вбивцю, якому набридла його робота та спосіб життя. Опинившись у справах у Лос-Анджелесі, Баррі випадково потрапляє на заняття з акторської майстерності та розуміє, що завжди мріяв грати на сцені. Проте кілерські справи, замовники та колеги так просто не відпускають актора-початківця.
Обожнюю цей серіал. Вообще не так давно закончился 4й (а не третий) сезон, и это финал, да.
Может не самые свежие, но мне все очень понравились.Викладіть свій топ хороших свіжих фільмів можна різних жанрів , в мене сьогодні вихідний хочу щось подивитися . В пріоритеті щось типу серіалів Homeland, Breaking bad, Billions, Паперовий будинок. La Casa de Papel / Money Heist, хоча не цураюсь і адекватних комедій
Ради бустерной дозы.Потрібно дививтися "патріотичні" серіали. Слуга народа і Сваты.
А що таке телемарафон ?Ради бустерной дозы.Потрібно дививтися "патріотичні" серіали. Слуга народа і Сваты.
Без неё телемарафон отторгается организмом.
Нескінченний серіал типу Санта-Барбара, не дуже популярнийА що таке телемарафон ?Ради бустерной дозы.Потрібно дививтися "патріотичні" серіали. Слуга народа і Сваты.
Без неё телемарафон отторгается организмом.
Але, на жаль, немає українського озвучуванняlogist_eg, серіал Баррі. Є 4 сезони і на 4 він закінчився.
Білл Гейдер грає роль колишнього морського піхотинця, а тепер — найманого вбивцю, якому набридла його робота та спосіб життя. Опинившись у справах у Лос-Анджелесі, Баррі випадково потрапляє на заняття з акторської майстерності та розуміє, що завжди мріяв грати на сцені. Проте кілерські справи, замовники та колеги так просто не відпускають актора-початківця.
Якщо вибирати з наявних озвучок, порекомендував би від jaskierАле, на жаль, немає українського озвучуванняlogist_eg, серіал Баррі. Є 4 сезони і на 4 він закінчився.
Чи я погано шукаю?