Подумает,- но в таком случае нужно входить в контакт, и могут быть варианты, а стрелялка несколько метров форы даёт.не подумает
Так я ж і написав, що короткоствол - ета другоє.ну і що з того, що у тебе є гладкоствол з дозволом, або навіть нарізрий? Носити із собою його не будеш, навіть в авто не повозиш так, щоб швидко почати стріляти. Або в тир, або на полювання (я не знаю, чи зараз взагалі це дозволено?). Теоретично в приватному будинку/ ділянці може врятувати від нападу, але у 99% будинки обносять коли нікого немає вдома. В квартирі воно взагалі "аби було".
Ну так і звертайся до тих, кого в чомусь хочу запевнити. Я знаю що таке зброя, маю своє бачення, але взагалі не хочу їм ділитися.Кочевник, у відповідь на твій пост. Для тих, кому достатньо абсолютно непотрібного в реальному житті гладкоствола.
У деяких районах Києва увечері краще було б переміщуватись зі стволом. На трасах в авто - також підвищена зона небезпеки. Можливо, в супермаркет вдень, влітку його і не таскав би, але він міг бути у тих самих охоронців, наприклад.У нас нема такої аж критичної ситуації, що без ствола страшно на вулицю вийти.
На яких саме трасах і вякий час?На трасах в авто - також підвищена зона небезпеки.
На будь яких, в будь який час, особливо на незавантажених. Ні людей, ані поліції (хоч якої))На яких саме трасах і вякий час?
То, мабуть, в Києві і околицях так, чи ще десь. У нас спокійно і вдень і вночі і на трасах і в місті.У деяких районах Києва увечері краще було б переміщуватись зі стволом. На трасах в авто - також підвищена зона небезпеки. Можливо, в супермаркет вдень, влітку його і не таскав би, але він міг бути у тих самих охоронців, наприклад.
І що він тобі дасть? Два-три лба чемно попросять поділитися наявними грошовими коштами. Отак, з голими руками, навіть без ножа, по-дружньому, обійме за плечі кабан кіло під 140 та 2 метри і попросить профінансувати колектив однодумців. Прямої загрози життю немає.У деяких районах Києва увечері краще було б переміщуватись зі стволом.
Якусь ти нереальну ситуацію описав..)) З чемними гопниками. Лбам як мінімум, треба наблизитись, а до того часу рука вже буде на стволі зі знятим запобіжником. При цьому нести його буду не в кобурі і діставати як ковбой, а безпалевно в пакеті АТБ, і стріляти прямо з пакету. Звісно, що від несподіваного удару ззаду чимось ніяк не врятуєшся, але все ж шансів проти гопоти більше.Два-три лба чемно попросять поділитися наявними грошовими коштами.
Знаючи деякі тонкощі возити можна і нарізну, достатньо оформити дозвіл на продаж і хай 3 міс катається в авто і так далі скільки требаraptor, ну і що з того, що у тебе є гладкоствол з дозволом, або навіть нарізрий? Носити із собою його не будеш, навіть в авто не повозиш так, щоб швидко почати стріляти. Або в тир, або на полювання (я не знаю, чи зараз взагалі це дозволено?). Теоретично в приватному будинку/ ділянці може врятувати від нападу, але у 99,9% будинки обносять коли нікого немає вдома. В квартирі воно взагалі "аби було".
Таке враження, що у тебе ніколи не просили закурити, не питали, чи пацанів уважаєш і ніколи не махався під клубом. ))Якусь ти нереальну ситуацію описав.
І сісти на 12 років. Жоден суддя чи присяжні не виправдають тебе за вбивство беззбройних, які навіть усно не погрожували спричинити тілесні ушкодження. Це називається "принцип пропорційності" застосування зброї.стріляти прямо з пакету