Та хоч би і обидва. ))Лікар?Навіть якщо той буде проти.
Та хоч би і обидва. ))Лікар?Навіть якщо той буде проти.
Бачив відос в інтернеті, чувак спить у ліжку, у випадку кіпешу натискає дверцята шафи у узголів'я, і йому в руки падає карабін..))так тот спит с калашом в обнимку и с пристегнутым магазином
Это можешь сам у себя дома командовать, так как ты владелец дома и своей жизни, а командовать в чужом доме и указывать что и кому делать очень плохая затея, пошлют далеко и надолгоПокажіть цього джентльмена лікареві. Навіть якщо той буде проти.
Дома ефективніше буде дробовик. У пістолетної кулі менша енергія, а значить і зупиняюча дія, хоча рекошетить вона нормально. І мова спочатку шла про обороноздатність населення. Про яку обороноздатність і збройний супротив може йти мова, коли чоловік закрився в своїй квартирі, підігнувши хвіст, сидить і чекає, коли до нього прийдуть. Я скажу так, якщо у вас в голові куча "але", то зброя- то не ваше.Ти вважаєш що для самозахисту в домі/квартирі М16/AR15 буде зручніше пістолета?
Это да, чтоб с одного выстрела сразу всех и наглушняк... а лучше сразу с РПГ валить чтоб и тел не оставалосьДома ефективніше буде дробовик.
Это смотря куда пуля залетит, но как мне думается короткосвол намного лучше дробиУ пістолетної кулі менша енергія, а значить і зупиняюча дія
Щось мені здається ви не являєтесь власником зброї.Это да, чтоб с одного выстрела сразу всех и наглушняк...Дома ефективніше буде дробовик.
Погано думається. Подумайте ще.Это смотря куда пуля залетит, но как мне думается короткосвол намного лучше дробиУ пістолетної кулі менша енергія, а значить і зупиняюча дія
Значить я все правильно помітив. Вивчіть це питання. На Ютубі багато навчальних відео під які задачі підбирається певний вид зброї.Если кажется то крестится надо
Так, зручніше.Ти вважаєш що для самозахисту в домі/квартирі М16/AR15 буде зручніше пістолета?
Набої SP та HP - нижча пробивна здатність та ймовірність рикошету, аніж в 9х18 Пст ПМ.Ага и всех соседей с AR15 в придачу к бандитам перестреляешь
Золоті слова.Хто хотів і так мають напівавтоматичну М16/AR15 цілком легально. Всім іншим постійно щось заважає. Проблема не в законах, проблема в головах.