Легалізація вогнепальної зброї в Україні

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
так тот спит с калашом в обнимку и с пристегнутым магазином
Бачив відос в інтернеті, чувак спить у ліжку, у випадку кіпешу натискає дверцята шафи у узголів'я, і йому в руки падає карабін..))

Місто
Харьков
Покажіть цього джентльмена лікареві. Навіть якщо той буде проти.
Это можешь сам у себя дома командовать, так как ты владелец дома и своей жизни, а командовать в чужом доме и указывать что и кому делать очень плохая затея, пошлют далеко и надолго

Місто
Вараш
Телефон
iPhone 17 Pro
Ти вважаєш що для самозахисту в домі/квартирі М16/AR15 буде зручніше пістолета?
Дома ефективніше буде дробовик. У пістолетної кулі менша енергія, а значить і зупиняюча дія, хоча рекошетить вона нормально. І мова спочатку шла про обороноздатність населення. Про яку обороноздатність і збройний супротив може йти мова, коли чоловік закрився в своїй квартирі, підігнувши хвіст, сидить і чекає, коли до нього прийдуть. Я скажу так, якщо у вас в голові куча "але", то зброя- то не ваше.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Дома ефективніше буде дробовик.
Это да, чтоб с одного выстрела сразу всех и наглушняк... а лучше сразу с РПГ валить чтоб и тел не оставалось
У пістолетної кулі менша енергія, а значить і зупиняюча дія
Это смотря куда пуля залетит, но как мне думается короткосвол намного лучше дроби

Місто
Вараш
Телефон
iPhone 17 Pro
Місто
Вараш
Телефон
iPhone 17 Pro
У пістолетної кулі менша енергія, а значить і зупиняюча дія
Это смотря куда пуля залетит, но как мне думается короткосвол намного лучше дроби
Погано думається. Подумайте ще.
Post automatically merged:

Если кажется то крестится надо
Значить я все правильно помітив. Вивчіть це питання. На Ютубі багато навчальних відео під які задачі підбирається певний вид зброї.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
...для тих, хто нечемно грюкає у двері, вистачить й "томагавка" 400-грамів не рахуючи держака. Бо від москалів у дворі можна й машингевером не відбитися. ІМХО.

Місто
Львів
Ти вважаєш що для самозахисту в домі/квартирі М16/AR15 буде зручніше пістолета?
Так, зручніше.
Ага и всех соседей с AR15 в придачу к бандитам перестреляешь
Набої SP та HP - нижча пробивна здатність та ймовірність рикошету, аніж в 9х18 Пст ПМ.
Хто хотів і так мають напівавтоматичну М16/AR15 цілком легально. Всім іншим постійно щось заважає. Проблема не в законах, проблема в головах.
Золоті слова.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Федоров анонсував появу дозволів на зброю у «Дії»

Бета-тестування послуги «Дозвіл на зброю» уже завершується, і найближчим часом послуга запрацює у «Дії» для всіх українців.

«Я хочу анонсувати послугу у «Дії», яка стосується не тільки ветеранів, проте, думаю, що серед ветеранів вона також буде популярною. Це «Дозвіл на зброю». Найближчим часом, я сподіваюся, що у цьому місяці, ми вже її запустимо. Вона зараз у бета-тесті», – заявив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За словами урядовця, це буде комплексна послуга, яка передбачає не лише подання в «Дії» заявки на отримання дозволу на зберігання, носіння, придбання зброї тощо. У застосунку також можна буде отримати відповідний документ, якого буде достатньо, щоб пред’явити за потреби.

«Не потрібно буде з собою носити будь-які інші дозвільні документи. Тільки документ у «Дії», QR-код, як завжди», – додав міністр.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
У Дії з'явилися дозволи на зброю. Поки що у тестовому режимі
Щоб додати дозвіл на зброю в Дію, оновіть застосунок, перегляньте документи та натисніть "Додати документ", вибравши "Дозвіл на зброю"

"До цифровізації дозвіл мав вигляд паперового посвідчення, у який вручну вносили інформацію. Люди мали пам’ятати, коли треба оновити термін дії, та особисто йти в поліцію. Тепер у Дії ви бачите інформацію про всі дозволи, а ще отримаєте пуш, щоб встигнути оновити документ через онлайн-сервіс МВС", – йдеться у повідомленні.

Щоб додати дозвіл на зброю в Дію, потрібно оновити застосунок і прогортати всі наявні у вас документи. Потім натиснути "Додати документ" і обрати "Дозвіл на зброю".

У відомстві нагадали, що три роки тому в Дії було проведено опитування щодо володіння зброєю з метою аналізу попиту на цифровізацію цієї сфери. Участь у ньому взяли 1,7 мільйона українців, що стало основою для подальших кроків.

Згодом міністерство внутрішніх справ запустило реєстр зброї, а сьогодні до Дії додано можливість отримати Дозвіл на зброю.

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Вінницька, Бухарест, Київ
Телефон
i13ProMax, G86P, bbQ20
У мене не підтягує...
В мене не підтягнуло все, що подовжував ДО 2022
Все, що після- є
Є думка, що бази даних терли, і окрім дозволу в формі книжечки ….

До повномасштабної в особовому кабінеті було все.

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Вінницька, Бухарест, Київ
Телефон
i13ProMax, G86P, bbQ20
студент, я подовжував влітку 2022

Я в 2023 все гладке, і воно є в базі. Все нарізне як зникло, так його і нема ніде. Буду вже подовжувати все скопом в 2026му. Тим паче МВД свого часу оголошувало, на на час дії військового стану неподовження не є проблемою.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Є думка, що бази даних терли, і окрім дозволу в формі книжечки
Звідки тоді мені подзвонили з дозвільної влітку 2022 та нагадали, що треба подовжити? Таке має бути в базах, то просто глюк системи.

все гладке, і воно є в базі. Все нарізне
У тебе там цілий арсенал? :oops: Я ж не думаю, тому що один простий драбадан, то й не підтягує..

Місто
Вараш
Телефон
iPhone 17 Pro
Є думка, що бази даних терли, і окрім дозволу в формі книжечки
Звідки тоді мені подзвонили з дозвільної влітку 2022 та нагадали, що треба подовжити? Таке має бути в базах, то просто глюк системи.
Спочатку в реєстрі були записи на дозволи в книжечках. Потім їх не стало. Видно змінився підхід до заповнення реєстру. Та і в дозвільній ваші дані є в паперових папочках. Тому ваші дані та строки не є таємницею для працівника дозвільної.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
У мене підтягнуло. В 22 році, в кінці березня оформлював гладке. Але підтягнуло не автоматично. Зайшов в Дію, натиснув Додати документ, от він і додався.

Зверху