Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
VadymUA, много у ПЧ грамматических ошибок/описок
А эти гроши не закладываются в тариф, не? Или они с российских абонентов соберут?Чого ви так переживаєте за Росію? Хай платять VODAFONE скільки хочуть, це не наші гроші.
А эти гроши не закладываются в тариф, не? Или они с российских абонентов соберут?
Просто без комментариевНі. Судячи з останньої інформації платить МТС Росія.
ты реально такой недалекий или просто прикидываешься?Судячи з останньої інформації платить МТС Росія.
ты реально такой недалекий или просто прикидываешься?
VadymUA, ти трішки заплутався. Всі гроші МТС Україна належать центральному МТС. Тому, наші гроші там теж є. Так само, як і російські. І білоруські і т.д. Але, з моїх 15 грн. на місяць - нехай платять франшизу, якщо би що.
Мене реально почала турбувати ось ця цитата "клиенты не будут автоматически переводиться на тарифные пакеты Vodafone, сим-карты нужно будет покупать отдельно".
Народ, не може ж бути, щоб не можна було зберегти номер при їхньому так званому ребрендінгу, хіба ж ні???
Російська МТС платить за гарантії. Про те, хто платить франшизу - ніхто ніде не писав. Тому, цілком очевидно, що за неї не буде платити МТС Білорусь до прикладу. Або прямо з України, або через Росію, суть від цього не міняється. Та і взагалі, від цього нічого не міняється.саме наші гроші підуть на оплату бренду
Дзвінки в мережі Vodafone та МТС-Україна в Україні
Там вроде намечается постепенный перевод ТП. Сначала будут сосуществовать оба брэнда, а попозже МТС будет "вымываться". Тогда, вероятно, можно будет сохранить номер со сменой ТП и брэнда.Народ, не може ж бути, щоб не можна було зберегти номер при їхньому так званому ребрендінгу, хіба ж ні???
ты реально такой недалекий или просто прикидываешься?
Напевне хочуть щоб зразу писалося для абонентів Vodafone UA, та й думаю карти на перспективу під LTE видаватимуть щоб потім не ганяти з заміноюВсе, я трішки заспокоївся
В розширеній версії (спасибі, episode) пише "Покупайте стартовый пакет с новым мобильным номером или переходите в пакет с существующим номером".
Я хоч би і не сильно спішив переходити, але сама можливість