МТС "29"

Місто
Амбер
Из тарифа 29 переход на Простой МТС БЕСПЛАТНЫЙ!
Звоним 7722 - 3 - 1 и далее голос вещает чтобы изменить на:
- Супер МТС без ПЗС нажмите 1
- Супер МТС Энерджи - 2
- СУПЕР Свобода - 3
- Простой МТС - 4
нажимаем 4 - 'Изменение тарифной модели производится бесплатно', для подтверждения ...

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
Короче МТС окончательно достал своими глюками.....
Первую заявку оставил 14го марта примерно.

Доброго дня! Пару днів назад подав заявку з номером 13219693 через 111. Була наступна проблема, відсутність можливості встановлення улюблених номерів в тарифі 29. Перші 4 номера без жодних проблем встановились. 5-9й вже не працювало, Ваш оператор зафіксував заявку казав чекати від 1 до 14 дів. Пройшов майже тиждень, СМС прийшла про те що заявка успішно виконана. Але тепер при дзінку на номер 7770, після 24ї секунди йде обрив, навіть нічого не можна прослухати тільки "Вітання оператора". У мене виникло питання, це Ви так знущаєтесь з своїх абонентів??? Як Ви змогли так "добре" виконати заявку. По 111 тепер кажуть що проблема вирішена, і проблема в аппараті, ну це звісно не так, пробували з іншим девайсом така ж сама історія. Тому прошу Вас знову вже десь 5й або 6й раз подивитись в чому проблема, і зробити так щоб послуга "улюблений номер" працювала безперешкодно, і так як заявляєте при покупці данного товару. Надіюсь якщо по 111 не змогли допомогти, то хоча б через Ваш сайт знайду більш адекватних спеціалістів, для вирішення цієї проблеми.Дякую, Ваш абонент!
Это было еще в середине марта, далее :
Ответ от МТС
Шановний Юлію!

Ваше звернення розглянули в Центрі Обслуговування Абонентів.
Ознайомтесь, будь ласка, з інформацією, яка Вас зацікавила.

Прохання вказати, які саме номери Ви бажаєте додати в список послуги.

Дякуємо за увагу до нашого сайту.

Я :
Послуга як не працювала так і не працює. Улюблені номери немає можливості додавати.
Прошу додати в вільні комірки (має бути від 5 до 9 вільні) наступні номери :
1.
2.
3.

Ответ МТС
Шановний Юлію!

Повідомляємо, що вказані номери успішно додані до улюблених номерів по Вашому номеру.

Мудаки только 2 номера поставили .... :dash1:
Я:
Далее :номер 0990ххххх ви до сих пір не встановили як улюблений.... прошу його також встановити. В данний момент встановлено тільки 6 номерів, цей має бути 7м.
Дякую!

Ответ от МТС
Шановний Юлію!

Повідомляємо, що даний номер внесений в список улюблених номерів.

Я:
Шановний МТС!
Я так зрозумів що Ви не цінуєте своїх абонентів, і терпіння, до Ваших проблем.
Сьогодні при дзвінку на улюблений номер була тарифікація, на рахунку було 8грн. а після дзвінка залишилось 3грн. Тобто знову збій у Вашій системі, вже 5й або ще більше разів. Прошу перевірити наявність тарифікації, і повернути гроші. В інших випадках, я буду змушений використати санкції щодо Вашої компанії, та відмовитись від Ваших неякісних послуг, та перейти на оператора конкурента.
З повагою, поки що Ваш абонент.

И как их после этого не послать на х...???? :mad:

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
Julian, напишут чтобы ты перешёл на другого оператора. Они даже сами понимают что надо "сваливать отсюда нахрен" (с)

Місто
м.Луцьк
Телефон
LG D690, LG A290, LG V400, MF622
Короче МТС окончательно достал своими глюками.....

В знайомого така сама ситуація 2 номера поставив далі робобаба каже дочекайтесь виконання попередньої заявкі, а на іншому номері всі 9 номерів активувались без питань.

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
Aleg, так их тормозов когда попросишь 3 поставить и то только 2 сделали, а отписались что все ок. короче мрак полный....

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
Шановний Юлію!

16.03.2011 року на рахунок Вашого номеру повернуто суму 3,70 грн. за тарифікацію дзвінків в рамках послуги "Улюблений номер".

Приносимо вибачення за незрусності.

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
simscaner, и главное все до копейки вернул, теперь буду по 3 раза проверять счет в день, просто на контракте привык что его не надо проверять, а тут глядишь они сразу как не следить за счетом воруют деньги.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Julian, А гроші на рахунку з'явились? просто мені 2 рази СМС присилали, а гроші повернули тільки на 3 раз, без смс... Правда це вже оффтоп, бо в мене не тариф 29.
А по сабжу:Дяді Віті в його 29 встановив 6 номерів сім'ї без проблем. І вже більше місяця грошей на рахунку 2 коп, АП не знімає, телефонувати дає.

mgv

Місто
Днепр, иногда
Телефон
Wilyfox
думаю максимальное "загоняние" в минус - не больше стоимости суточной абонплаты.
То есть 29 можно юзать так: когда он полезен, то пополнить счет на сумму 0.29*(число дней юзания). Когда баланс доходит до нуля или уходит в небольшой минус, симкарта откладывается до лучших времен. Так? Само собой, надо следить, чтобы срок действия не истёк, то есть раз в год пополняться на 5 гр.

Місто
Харьковск.обл. Дергачевск.р-он
Телефон
Нокиа:(Лайф без пополнения/29+/МТС Команда)
Думал взять соби этот тариф, но вижу глюки в нем не исчезают... Жаль, что дискриминирует себя Мтс таким образом сам... Кто из Харькова и Харьковск.обл. напишите пожалуйста сюда, как у вас ведет этот тариф...

jose

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Sony Ericsson "Aspen" M1, Лайф "Коммуникатор"
А глюки очень простые: Инет-два дня работает, то потом два невозможно им пользоваться(вылетает через минуту), пакетные минуты по Украине(супер безлимит)-вместо цифер одни решётки, постоянные провалы в сети, в квартире невозможно разговаривать практически нет покрытия, подаёшь заявку на ремонт, через месяц приходит смс, что выполнена, а всё остаётся на прежнем уровне, я ещё могу много перечислять!
Буду менять оператора, только с накопленными минутами разберусь!

jose

Заблокирован
Місто
Одесса
Телефон
Sony Ericsson "Aspen" M1, Лайф "Коммуникатор"
Думал взять соби этот тариф, но вижу глюки в нем не исчезают... Жаль, что дискриминирует себя Мтс таким образом сам... Кто из Харькова и Харьковск.обл. напишите пожалуйста сюда, как у вас ведет этот тариф...

а это ответ на это сообщение! Так что глюки не только в этом тарифе!

mgv

Місто
Днепр, иногда
Телефон
Wilyfox
То есть 29 можно юзать так: когда он полезен, то пополнить счет на сумму 0.29*(число дней юзания). Когда баланс доходит до нуля или уходит в небольшой минус, симкарта откладывается до лучших времен.
Кстати, кто-нибудь так пробовал? Не уйдет ли он в большой минус?

Зверху