як лінією котра завжди залишається активною.
Під час блекаутів бази саме Інтера Святим Духом живляться? А коли електрика є, то всі непогано працюють.
Не знаю, я нічого не стверджував саме щодо поточної ситуації.
Це було лише здогадкою котра базується на досвіді що в Інтера було менше базових станцій і працювали вони краще у порівнянні зі слонами. А саме, ідея втому, що у трійки базові станції мають помітно меншу зону відповідальності, а отже коли вони не працюють, відчувається це сильніше, і встановити батареї чи генератори на таку велику кількість станцій проблемно.
Інтер, як я думаю, і на цьому міг би зараз виїхати — на подачі клієнтам мережі "котра працює завжди".
Плюс клієнтів у Інтера менше, а отже і навантаження. Але головне то CDMA для дзвінків бо GSM зараз просто мертвий не чутно взагалі нікого.
Можу звісно помилятись, якщо так, буде цікаво почути від вас чому саме.
А от щодо "коли електрика є, працює непогану у всіх" можу одразу сказати що я бачу дві ситуації (Київстар) — у мене світло є, а мережі немає та у мене є світло і мережа, але Інтернет не працює. Коли світло вимикають або одразу ж падає, або через деякий час.
Vodafone працює постійно, що цікаво. Маю підозри що в них стоїть генератор та нормальні батареї
А якщо треба більше разів перенести, то номер втрачається?
Разом із мобілою, ага, бо на мобілі кількість eSIM теж обмежена