Это сильно заметно и очень мешает Вам адекватно воспринимать действительность и понимать чужие мысли в написанном..с эмоциями не очень,
Это сильно заметно и очень мешает Вам адекватно воспринимать действительность и понимать чужие мысли в написанном..с эмоциями не очень,
Благодарю за замечание. Пойду выпью валерьянки.Это сильно заметно и очень мешает Вам адекватно воспринимать действительность и понимать чужие мысли в написанном..с эмоциями не очень,
в том, что вы думаете, что если будете прикреплены к семейному врачу, то он будет как-то лучше осведомлен о вашей истории болезни и будет вас лучше лечить, чем просто дежурный терапевт, которого вы видите в первый разЭто Ваши проблемы. Заблуждение Вы в чем нашли - уточните, пожалуйста?
и это правильно, профильный специалист не имеет времени "отбивать" атаки любителей "самодиагностирования"вобщем да, согласенandyz, так ведь не было при совке выбора, был участковый терапевт, и всё - ходи лечись к нему без вариантов.
Теперь хоть сменить можно, если неадекватный попался.
но никто не запрещал пойти напрямую к профильному спецу, если надо
сейчас семейного терапевта хрен обойдешь, только через него
Это что еще за традиция такая? Всех своих родных хоронил на следющий день. Последнюю ночь дома переночевали и на погост.похоронить согласно традициям, на третий день не получилось никак.
А тут винен "першокурсник з ПТУ" чи той оператор, котрий Вас заносив - як Ви вважаєте?У мене прізвище з по батькові місцями переплутані
Вважаю обох. Тому що у дитини дані також були дані сплутані, а заповняли у різних лікарів.А тут винен "першокурсник з ПТУ" чи той оператор хто Вас заносив - як Ви вважаєте?У мене прізвище з по батькові місцями переплутані
А у жінки, я так розумію, сплутано не було? Думаєте "птушнік" саме на Вас з дитиною тригер поставив чи там генератор випадкових полів закладено?Тому що у дитини дані також були дані сплутані
Жінка взагалі не може зайти у свій кабінет. Вводить свій номер, а показує дані дитини. Взагалі не зрозуміло, яким чином, адже дитина прив'язана до мого номеру. Я вам хочу сказати, що у моєму місті це дуже популярна проблема. Не впевнений, що більшість персоналу такі тупі. Зате лікарі часто скаржаться, що система сама рандомно перекручує дані пацієнтів. Мені взагалі цікаво, де шукати правду. Реєстратури позакривали у більшості лікарень, все вирішується лише по телефону.А у жінки, я так розумію, сплутано не було? Думаєте "птушнік" саме на Вас з дитиною тригер поставив чи там генератор випадкових полів закладено?Тому що у дитини дані також були дані сплутані
У травні 2018. В паперовому варіанті все правильно.А Ви коли рееструвалися? А в бумажному варианті, котрий Вам повинні були роздрукувати, все добре, нічого не переплутано?