В Раді почали збір підписів про позачергове засідання для звільнення Степанова
Голова МОЗ зараз знаходиться на лікарняному.
lb.ua
Давно пора, шкода, що Супрун назад ніхто не попросить повернутись. Вона, найкращий міністр за часів Незалежності.В Раді почали збір підписів про позачергове засідання для звільнення Степанова
Голова МОЗ зараз знаходиться на лікарняному.lb.ua
Вона ж не валіза, щоб її повертати. У цьому складі уряду вона сама працювати не хочеДавно пора, шкода, що Супрун назад ніхто не попросить повернутись. Вона, найкращий міністр за часів Незалежності.
Мне понравилось, что описано как оно должно быть, и частично почему не так. Ну и то что навелы примеры больниц, которые норм заработали, но деньги держат на счетах, а не вкладывают в оборудование или персонал, хотя могли б. А что в ней нереального?вибачте, стаття нерентельна.
Я не за все больницы написал, и понятно что много от руководства и местных властей зависит. Но как видишь, есть больницы, которые нормальные суммы накопили. Есть конечно и такие, что в минусах. Я и сам за страховую медицину, так как уже несколько лет меня на работе страхуют и я знаю что это такое не по наслышке. Но это лучше чем было раньше. Как на меня, то в идеале медицина должна быть страховой и работодатель обьязан застраховать всех работников, а государство пенсионеров и людей которые получают пособия. А вот если ты не официально работаешь или не работаешь и не стоишь в центре занятости, то плати за себя сам. Но это моё мнение, и оно к теме мало относитсяГорецкий, я звісно теж люблю понарікати, але я ж не журналіст. Обивательські висновки типу: гроші є і їх достатньо, просто всі хочуть красти, беручи до уваги відсутність у країні страхової медицини, бюджетну дірку та суть реформи у дуже вузькому списку гарантованих послуг, не витримує жодної критики. Достатньо подивитись лиш гарантований реформою список послуг першої ланки, що сімейний лікар може призначити лише загальний аналіз крові і мочі, виміряти тиск і зважити ...і решту дешевих або бесплатних послуг, а якщо тобі потрібні більш розгорнуті аналізи, які я роблю на щорічний огляд, будь ласка, плати. Я собі уявляю, якщо потрапляєш до лікарні за направленням. Ось тобі держава загарантувала ліжко, простиню, гарячу і холодну воду, провітрювання (раз у день), шприц, новокаін.... А ось ці ліки і ці процедури держава не гарантує, купляй.
Те саме зараз відбувається із ковідом, пацієнти самі купляють собі ліки, платять за аналізи... А вона там розписує, що є гроші на дорогі операції, ну смішно...
Конечно, именно как в Штатах, ведь других стран со страховой медициной не существует и других вариантов быть не может. Месседж с первого канала донесен на пятерочку.результат будет такой, как в Штатах
Ты прям все пропагандонские штампы решил сразу?или тихонечко умирай дома
Угу, мне друг рассказывал (как раз к теме конкуренции врачей), что там каждый врач работает с определенными страховыми и то, что ты попал в больницу, которую обслуживает твоя страховая, ещё не значит что твой врач будет оплачен со страховки, и тогда либо заказывай другого врача, либо ищи врача в другом штате и едь к нему.plebis, штампы, не штампы, сами американцы совсем не в восторге от своей страховой медицины. Объективно, не самый лучший пример.
Схоже, але в нас по Британській моделі будується медична реформа.plebis, наскільки я пам'ятаю при запровадженні реформи брали приклад з Канади?