Медична реформа сімейної медицини (Супрун)

Ваше ставлення до реформи

• Найкраща реформа в світі

• Позитивно, хоча є певні проблеми

• Нічого не змінилось

• Негативно, хоча є певні переваги

• Все пропало!

• Я в танку...

Результати можна переглянути лише після участі в опитуванні.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
а ты пишешь лишь бы поговорить
Нет, я пишу про то, как оно есть. Это на самом деле основы сервис-менеджмента, и они все делают правильно. Понятно, что в экстренных ситуациях нужно делать исключения и их делают, но у тебя была не экстренная ситуация, ты просто решил сделать по-своему и сложнее. Вместо того, чтобы бегать и домогаться, можно было просто позвонить, что известно каждому с первых лет жизни и общеобразовательных плакатов в детской поликлинике.
З.Ы. обрати внимание, как все остальные используют пробел и знаки препинания, тяжело читать

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
plebis, я все ж не зрозумів до чого тут варіант реформи пані Ульяни, якщо вона до швидкої так і не дійшла....Але, йой, най буде😅

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
idea, я якось зі своїх 10 років знав, що коли температура треба пити аспірин чи парацетамол. В моєму дитинстві, доки не заправиш ту швидку, вони в село не приїдуть. Тепер знаю, що до 38.5 не бажано збивати температуру...А ще знаю що за 37.5 десь за кордоном, виклик швидкої, обійшовся би в гарну копієчку...

Місто
Бровари
Матвєй, та я взагалі ніколи швидкої не викликав. А ні, коли мені було 13, у моєї баби був інсульт. Швидка відмовлялась приїздити, на невідомо який раз все ж приїхали, але потім у лікарні її лікували від запалення легенів, де вона і померла наступного дня, хоч симптоми були однозначні. На претензії до медиків відповіли: радійте що так швидко померла...
Але у мене є одна знайома, яка дуже часто викликає швидку, коли мати чи вона попадають в істерію і не знають, що робити (у матері альцгеймер).
І мій сімейний каже, що є багато пацієнтів які за дещо вищої температури його викликають додому, а якщо він відмовляється, починають скаржитись та викликати швидку. Так що декому краще не знати цей номер ;)

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
idea, у мене 4 ромських табори на участку і мені не обов'язково розповідати, що таке їздити на фігню. З іншого боку, 12 населених пунктів, де може бути щось дійсно серйозне, куди я не встигну, бо поїхав просто заміряти тиск тим, які ніби вмирають. От тут і висновки. А взагалі, у нас, як і в пожежників, треба радіти, коли ми без роботи, а не говорити, що гроші(ржу) за дар а отримуєм
Post automatically merged:

idea, додам...сімейники взагалі вкрай офігівші, замість робити свою роботу, кажуть викликати швидку. вашу бабку шкода, але так і не зрозуміло яке відношення пневмонія має до інсульту, думаю там не 1 день затягнули...може просто не бачили...

Останнє редагування:

rtl

Заблокирован
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
rtl, це все зрозуміло, але є лінія 103 і як варіант своїм ходом на швидку/приймальне...Все інше це просто варіант поговорити
103 перекрывает 95% случаев, когда вдруг чё, к 103 у меня претензий нет никаких, но бывают же форс-мажорные обстоятельства.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
vlad_g, як варіант...але в нас, наприклад диспетчерська в Ужгороді, а ти не факт що там. Було таке, коли водафон і Київстар не пропускали дзвінки на 103, тоді, якщо нема поруч когось з тим же лайфом, можеш хоч куди підходити...Все було в телефонному режимі. Добре, що на планшеті був Лайф як інтернет карта, так вже рік...

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Місто
Чернигов
idea але так і не зрозуміло яке відношення пневмонія має до інсульту
Точно такое же как психушка к инсульту. Отцу помощь оказали поздно. Приехала скорая и дибильные докторцы не смогли отличить инсульт от нервного припадка. Вкололи ему успокоительное, а когда привезли в больницу, то врач не смог сразу прокапать нужное лекарство из-за того, что укололи не то, что надо. Крик души, но ненавижу этих тупых хабарников.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
allaliu, шта?) Інсульт від припадку нервового?) Ну блін....фантастика ж...хоча...всяке може бути. Напишіть в лічку мені симптоми які тоді були, просто цікаво Далі взагалі уровень фантастики...Пояснюю. на швидкій немає чогось не такого, що можна вколоти, щоб лікар в лікарні не знав що робити далі...Щось ви темните, правда...10й рік на швидкій. Нікого не прикриваю, пишу як є)

Місто
Бровари
вашу бабку шкода, але так і не зрозуміло яке відношення пневмонія має до інсульту, думаю там не 1 день затягнули...може просто не бачили...
Вибачайте, не бачив оновлення відповіді.
Та у тім і річ, таке у нас ставлення до людей у поважному віці. А у 90х взагалі гірше ніж до скотини було.
Я теж не розумію, як при явних ознаках інсульту можна було лікувати від пневмонії...

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
idea, одне іншому не заважає. Тобто на фоні(не через!!!) міг виникнути інсульт....Тут вже питання чому його не побачили в лікарні. Про вік і відношення, мені не говоріть, бо знаю і чую це кожного разу, коли приводу тяжких хворих за 70 років. Але везу, бо жити хочуть всі.

• Like
Реакції: idea
Місто
Чернигов
allaliu, шта?) Інсульт від припадку нервового?) Ну блін....фантастика ж...хоча...всяке може бути. Напишіть в лічку мені симптоми які тоді були, просто цікаво Далі взагалі уровень фантастики...Пояснюю. на швидкій немає чогось не такого, що можна вколоти, щоб лікар в лікарні не знав що робити далі...Щось ви темните, правда...10й рік на швидкій. Нікого не прикриваю, пишу як є)
Тоже пишу как есть. Врач сказал, что вкололи ему успокоительное, и ввести сразу нужное лекарство он не может. У меня в семье нет врачей, поэтому спорить в тот момент с ним никто не мог. Да и стресс был такой, что даже и не думали, что кто-то из них что-то делает не так. Не хочу даже продолжать, просто idea написал про бабушку, нахлынули воспоминания.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
allaliu, 1) Був факт вживання/зловживання алкоголем?
2) З заспокійливих у нас дімедрола(такоє корочше) і аміназін. Другий колеться лиш псих хворим, особливо буйним, коли веземо в псих диспансер. Обидва препарати не впливають на подальшу картину лікування. Таки цікаво почути симптоматику вашого тата, коли швидка не побачила інсульт...Це блін така банальщина, що не побачить лиш сліпий...це не інфаркт, це не набряк легень, коли можливо плутати...Там просто класика. Тому й цікаво стало

Зверху