Чого дурні - бо бідні,Ну от і у нас все потихеньку до такого йде. Тільки чому ж вони копіюють найгірше, що можна скопіювати?
Чого бідні - бо дурні
Чого дурні - бо бідні,Ну от і у нас все потихеньку до такого йде. Тільки чому ж вони копіюють найгірше, що можна скопіювати?
Блин, прямо моя история, один в один, уже неделю хочу написать на форуме, но пруфов нет - напишут, что "вы всё врети".Нещодавно у нас я проходив річний огляд і згадав Польщу, коли мені на запитання про екг у реєстратурі поліклініки спитали: а Вам платно чи бесплатно (нагадую, що екг входить у гарантований обсяг послуг первинки)? Виявилось, у моїй поліклініці екг зачинено на карантин. А на першому поверсі є кабінет, який радо вам зробить його за 50 грн. А коли я звернувся до головної поліклініки району (до якої підлегла моя) мені сказали, якщо ваш лікар вам дасть талончик із вказаним часом, ми вас запишемо на 21 число, а якщо платно, то ми вам приймемо сьогодні Як вам така реформа?
Нет. Это не ответ. А если б у меня телефона бы не было .я иногда без телефона на пробежку выхожу. И мне было быстрее добежать чем позвонить.Если бы ты вместо того, чтобы бежать, позвонил бы, как она сказала, скорая быстрее бы приехала. Сам же видел.
Слушай, я задал конкретные вопросы ( ну человек выше на них ответил частично ) а ты пишешь лишь бы поговорить. В 12 году была похожая ситуация , и тоже возле скорой ( человек вырубился резко) прихожу на скорую говорю что человеку плохо стало ,а мне говорят - везите его сюда ..я развернулся и ушел. .хз чё с тем человеком стало. Только этим летом два раза по пол дня мобильная связь не работала как они в таких случаях действуют .Мало того, машины может не быть в ближайшем пункте, или может быть, но без нужного оборудования, или еще тысяча причин, поэтому это происходит централизовано, а не с Васей договорился. Так работало и работает десятки лет, с самого детства талдычат: нужна скорая, звони 03, но вдруг тут это стало проблемой.
Волнует, что можешь быть без телефона, а нужна будет скорая - носи с собой телефон и не перекладывай с больной головы на здоровую. Это твой интерес, твое дело.
Если бы тётка- диспетчер в БСП была бы единственной с телефоном в радиусе километра, она бы тебе вызвала сама.
rtl, машина швидкої без команди(читай приходу виклику на планшет) диспетчера їхати не може. Такі правила. В авто стоїть жпс, який контролює як час виїзду, так і напрямок руху. Якщо не дай Бог дтп чи якийсь серйозний виклик ,зазвичай диспетчер телефонує, щоб ми вже їхали, а виклик прийде в процесі. Прийом-передача 1-2 хв, плюс я маю виїхати за 2 хв, згідно нормативів. Завжди є можливість звернутися амбулаторно як на базу швидкої, так і в приймальне відділення за наявності власного транспорту і якщо хворого можете транспортувати. В іншому випадку лиш лінія 103, бо потім начальству не докажеш, що в тебе був хворий, а не ти просто на каву чи по власних справах поїхав....Якось так.
Ну правила то хорошо но и инструкции ж есть как действовать в том или ином случае , вон сосед пару лет назад бензопилой ногу почти отпилил или иногда бывает на дискотеке кого-то зарезали или ребёнок ведро кипятка на себя вылил ,тут же уже каждая секунда имеет значения.rtl, там у нас і система може полетіти, коли лінія 103 не паше...Тут нічого не зробиш. Виїхати виїдем, бо роботка така, але можемо дістати по шапці і це вже недопрацювання самої системи....Винити лінійних медиків в цьому не варто, ми(вони) як і на будь-якій роботі залежні від правил.