Музика

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
В темi про серiали згадували про Цілком таємно, тож пропоную послухати дрім транс ремікс 1996 року на основну мелодію серіалу від італійця Діджея Дадо:

DJ Dado - X Files (Paranormal Activity Mix)

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung

Dawn

Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
від італійця Діджея Дадо
Хм... І червоний Москвич в кліпі :)
На ютюбi дуже багато неофiцiйних вiдео, просто нарiзки любительскi) Офiцiйного клiпу не було)
Post automatically merged:

От, наприклад, progressive trance трек 2013 року вiд українсько-російського гурту Two & One (Михайло Гасяк з Сімферополя і Дєніс Пісарєв з Хабаровська) за участю вокалістки Eskova (Наталя Крижановська з Херсону). Тут також любительска неофіційна відео-компiляція, судячи з усього, з якогось західного фільму. Але дуже якісно зкомпільовано, в тему пісні, і кадри підібрані відповідно куплету/приспіву/музики, прям дуже мене вразило.
P.S. Перші півтори хвилини і остання хвилина композиції - просто біти, вони не важливі в окремому треку, але служать для плавного переходу між треками в міксі, тож пропустивши їх ви нічого не втратите

Two & One feat. Eskova – I Say Goodbye

Останнє редагування:

Dawn

Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
Re: Музыкальное обозрение

:apl: Заболел, как первый раз их услышал! Просто бомба!
А як тобi вокал Шарон в електроннiй музицi?)

Трек в жанрi брейкбiт Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In And Out Of Love.

Одна з найвiдомiших композицiй Армiна. I, на той момент (2008 р.), найпопсовiша, за що її дуже люблять люди далекі від електронної музики, і навпаки - дуже не люблять труЪ-фани електроніки :) Але мені подобається)

Official Music Video
Extended Version
Live In Utrecht

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Русня невиправна. На перших же 10 секундах "я атчаяна питаюсь панять, в каком мєстє ми нє туда свєрнулі".
Мені цікаво в якому місці вони звернули "туди". Вони війни розв'язувати не припиняли навіть в процесі розвалу СеРеСеРе, але то мабуть "другоє".

Dawn

Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
Якось усі забули, що нині двадцята річниця Помаранчевої Революці
ї... Пропоную згадати!

Звісно, почнемо з Гринджол. Свого часу, на дискотеці у 2005 році я платив діджею по 2 гривні, щоб він поставив цю пісню. А згодом я купив касету за 8 гривень з максі-синглом, хоча крім оригіналу сподобався лише ремікс Serge D.

Оригінальний кліп
Кліп для Євробачення
Виступ на Євробаченні
Ремікс, про який я згадував
І, вишенькою на торті, признання Януковича на фоні треку Era - Ameno:
А якщо кому треба в mp3 Яник, то ось я завантажив на spaces: ERA vs Янукович - І це буде ТАК!
P.S. Ну і це, звісно, не в тему Революції, але хто я такий, щоб залишити вас після Яника без оригіналу Ери?)

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
ї... Пропоную згадати!
Для мене найсильніший спогад тих часів – ця пісня гурту «Тартак».
Вперше її почув восени 2004 на Контрактовій, там був мітинг Ющенка, а потім виступали вони, а також ВВ і ОЕ.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Суспільне зняло передачу про українську естраду 90-х, її русифікацію у 2000-х і підхід «поза політикою» з роботою на два ринки у 2014-22:
Ще на цю тему:
І ще, про «Червону руту», «Територію А» та «Таврійські ігри»:

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Русскій роцк доволі показово відповідає розумовому рівню тих, хто його примудряється досі любити. Мене костя кінчєв у ранніх «десятих» відучив, коли почав нести все те лайно, з якого вилізла «русская вєсна».

А от фільмєц міши козирєва дивитись не раджу. Бо це та сама людина, яка перетворила російське «наше радіо» на відстійник псевдоінтелектуального русскороцка, не пропускаючи в ефір талановитих виконавців, і займалася першими фестивалями нашествіє, на яких власне і лизали дупи російській владі всі ці рокєри. Просто у фраєра мішки все це потім відібрали, так він в опозицію пішов і тепер путіна не любить, хоча теж не безкоштовно.

Місто
Vinnitsa
ї... Пропоную згадати!
Для мене найсильніший спогад тих часів – ця пісня гурту «Тартак».
Вперше її почув восени 2004 на Контрактовій, там був мітинг Ющенка, а потім виступали вони, а також ВВ і ОЕ.
Спасибі, згадав пісню )

Зверху