Музика

Місто
Маріуполь -> Рівне <--> EU
Телефон
Motorola Edge 40
Я завжди знаходжу всілякі викопні речі, але чомусь згадалося.
Я при совку цю тему чув пару разів, але не знав хто це. Навіть в якомусь мультику її вставляли.
Десь років з десять тому з'ясував хто це, був дуже здивований різноманітності виконавця в стилях.

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Я при совку цю тему чув пару разів, але не знав хто це. Навіть в якомусь мультику її вставляли.
Я навіть більше скажу, наш рідний гурт Тартак теж семпл одного разу заюзав :)

stalker-kot

stalker-kit
Команда форуму
Місто
Кривий Ріг
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
Сегодня день релиза нового альбома Lacrimosa :) :truba: :skripka:🥁

1741337018180.png

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
...ні, старпери це ті, хто пам'ятають "Мелодии и ритмы зарубежной эстрады" и "Музыкальный киоск"... Кхе, кхе, хе... :cool:

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
...ні, старпери це ті, хто пам'ятають "Мелодии и ритмы зарубежной эстрады" и "Музыкальный киоск"... Кхе, кхе, хе... :cool:
Зате скільки вже дуже дорослих особин по вулицях бігає, які були зроблені в новорічну ніч під "Мелодии и ритмы"... Якщо вірити моїй матері, я от саме такий :)

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Гурт із РФ Ay Yola, який підтримує повномасштабне вторгнення, очолив музичний чарт в Україні
"Топ-100 в Україні" містить пісні, як іноземних виконавців, так і Українських

Якийсь триндець. Не має слів

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Гурт із РФ Ay Yola, який підтримує повномасштабне вторгнення, очолив музичний чарт в Україні
"Топ-100 в Україні" містить пісні, як іноземних виконавців, так і Українських

а як рахують користувачів на окупованих територіях?

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
а як рахують користувачів на окупованих територіях?
Та навіть якщо і з ними, то користувачів на вільній території точно більше, я розумію, там десь в 10ку ще б потрапило, але ж не на 1ше місце

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Я вот не могу сходу привести пруфы (они есть, но гугл приводит вражеские сайты, не хочу постить) - солдаты советской армии любили песни немцев, в частности, "Розамунду" . А "Лили Марлен" была переведена и звучала у союзников.

Как по мне, это нормально, что если музыка "зашла".

Кстати, для деморализации противника - Для той же "Лили Марлен" был сделан как антигилеровский текст, так и текст на английском.

В 1944 году Отдел моральных операций Управления стратегических служб США инициировал проект, музыкальные пропагандистские передачи, предназначенные для деморализации вражеских солдат. Марлен Дитрих записала несколько песен на немецком языке для проекта, в том числе Lili Marleen.
и еще

Когда Марлен Дитрих пела эту песню перед американскими солдатами с 1943 года и тем самым сделала ее популярной среди союзных войск, никого не смущал тот факт, что тот же композитор написал музыку для пропагандистских маршей, таких как Bomben auf Engelland («Бомбы на Англию») или U-Boot-Lied («Песня о подводных лодках».)

Что мешает придумать хороший "антипутинский" текст (не пропагандонское на коленке написанное) и хорошо раскрутить? Исполнителя найти соответствующего, с именем? Чтобы во всех чатах с обеих сторон с новым текстом на вершинах хит-парада?

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Что мешает придумать хороший "антипутинский" текст (не пропагандонское на коленке написанное) и хорошо раскрутить? Исполнителя найти соответствующего, с именем? Чтобы во всех чатах с обеих сторон с новым текстом на вершинах хит-парада?
Те, що для цього треба докладати зусиль. Ну й кваліфікованих пропагандистів в Україні немає. Все тримається на приватних ініціативах.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Что мешает придумать хороший "антипутинский" текст (не пропагандонское на коленке написанное) и хорошо раскрутить?
Цим якоюсь мірою займаються «хороші росіяни»: від популярних в їх молоді гуртів і реперів, що виїхали, до Бі-2, ДДТ і Пугачової.
У вати від цього підгорає, а от наші не можуть визначитися: підтримувати, ігнорувати чи засуджувати (бо часом і вони щось таке ляпнуть, як от Макаревич нещодавно).

Зверху