У Києві і області масові обстріли і знеструмлення. Водафон швидко здох (інтернет не працює). А Київстар інтернет продовжує працювати! О це стресостійкійсть.
Як там lifecell хто може сказати?
Кс тримається через те, що половина абонентів пішли до конкурентів.У Києві і області масові обстріли і знеструмлення. Водафон швидко здох (інтернет не працює). А Київстар інтернет продовжує працювати! О це стресостійкійсть.
Передмістя -- все ідеально.У Києві і області
я використовуюЧого лише у Водафона не можна використовувати SIM для роздачі в модемі?
В деяких тарифах за окремі гроші.я використовую
чому не можна ?
Я міг би і перейти на Водафон як на основного оператора з Київстар. Тобто я хочу цього. Але Водафон робить усе можливе щоб цього не трапилося! Тупими обмеженнями, недосконалою тарифною політикою, ... Вище писав. Тому Водафон у мене є запасним оператором на припейді. Це значить, що серйозно я його не розглядаю. Сьогодні він в мене є а завтра ні. Якщо б Водафон був серйозним оператором то я б його використовував на контракті основним номером.Водафону пох.й буде, тому що
Ну насмішив, а тарифи які?? Вони все заточують під свою мережу, до спини мені такий оператор коли я мушу думати чи стане мені хвилин на других, я в водафоні і так добре чую і якість зв"язку анітрохи не гірша ніж в київстар, особливо оте твоє спілкування при відсутності мережі, ага як репнули київстар так старпаки водафон моментом розкуповувались, їх вартість добігала до 400 гивень.Space Cat, ну ти не бачиш профіта від вольти/вовайфай, то це ще не значить, що його немає. Швидше з»єднання, відсутність фонових шумів при розмові, можливість спілкуватися при відсутності мережі, або ж краща якість якщо немає покриття 3/4ж в приміщенні.І як на мене, досить прикривати водафон…Час визнати, що впровадження нових технологій не є їх сильною стороною, та й ніколи не було
В итоге, как только Киевстар заработал, все вернулись обратно, а Водафон остался в лучшем случае второй картой если вдруг опять Киевстар поломается.ага як репнули київстар так старпаки водафон моментом розкуповувались, їх вартість добігала до 400 гивень.
Нема в мене такого покриття.Та ладно! Вільний Лайф - 1600 хвилин. Має вистачити. Платинум - взагалі 3000 хвилин.Вони все заточують під свою мережу, до спини мені такий оператор коли я мушу думати чи стане мені хвилин на других
Там хоч на сайті вказано SuperNet Start, але насправді надсилали Joice StartЯкийсь SuperNet Start курця.
Тобто, виходячи з назви тарифу "Lifecell Сім'я", такий розмір абонплати по номеру ініціатора? Дійсно якась незвична акція, щось по даному ТП на форумі не зустрічалось повідомлень про знижки. Як саме з'явилась така акційна пропозиція та на який термін? Даний оператор, останнім часом, рідко надає акційні пропозиції та знижки.Мені пощастило, і в мене тариф Lifecell коштує 50 грн.
Как для участника форума странное мнение, зачем сами тут находитесь?.. Или если нечем поделиться на форуме, то самому помолчать вне форума не комильфо?..чтоб везло и дальше лучше молчать
Это другой тариф, как написал Kladoff, и у половины форума он есть. В своё время мало кто мог пройти мимо такой халявы.Тобто, виходячи з назви тарифу "Lifecell Сім'я", такий розмір абонплати по номеру ініціатора? Дійсно якась незвична акція, щось по даному ТП на форумі не зустрічалось повідомлень про знижки.
На постоянной основе, пока лайфу не надоест.на який термін?
Учитывая нового владельца, я бы так не говорилпостоянной основе, пока лайфу не надоест.