Найкращий оператор/тариф (тема для бажаючих флудити)

Який оператор найкращий?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    573
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
У Києві і області масові обстріли і знеструмлення. Водафон швидко здох (інтернет не працює). А Київстар інтернет продовжує працювати! О це стресостійкійсть.
Як там lifecell хто може сказати?

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
У Києві і області масові обстріли і знеструмлення. Водафон швидко здох (інтернет не працює). А Київстар інтернет продовжує працювати! О це стресостійкійсть.
Як там lifecell хто може сказати?
Кс тримається через те, що половина абонентів пішли до конкурентів.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Можу відписати за світло і воду
Немає нічого з цього

• Sad
Реакції: goga
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
У Водафона є новий тариф Турбо на припейді. Трохи поглузую з тупорилості Водафона.
1. Навіщо зроблено складності як от "перехід в цей тариф заборонено" (тільки нове підключення, або MNP перехід)? Ну зроблю я MNP фінт - Водафону легше буде?
2. Є однойменний тариф Турбо і на контракті, але регіональний... І лише за 100 грн. Чому не зробити такий але національний тариф, нехай вже і дорожче ніж 100 грн? Очевидні ж речі. Я би підключився але мені треба національний тариф на контракті! Припейдом майже не користуюся з релігійних переконань.
3. Доступні контрактні тарифи - кончений відстій: плати за хвилини на дзвінки за кордон які мені не потрібні. А в абонплату входять. І хвилин мало на всі напрямки по Україні (як є на припейді в старому Джойсі).
4. Чому досі немає VoLTE - невже керівництву байдуже на розвиток кампанії?
5. Тупі обмеження політики чесного користування інтернет. Чого лише у Водафона не можна використовувати SIM для роздачі в модемі? "Плати окремо гроші". А піструн вам а не окремо гроші! У Київстар та lifecell немає таких обмежень. Ще торенти не дозволені... Якщо мені раз на місяць припустимо треба буде торент або роздачу то мені Київстар обрати бо Водафон дебіл з обмеженнями? Ну так, я наразі на контракті Київстар бо Водафон дебіл.

Останнє редагування:
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
я використовую
чому не можна ?
В деяких тарифах за окремі гроші.
Водафону пох.й буде, тому що
Я міг би і перейти на Водафон як на основного оператора з Київстар. Тобто я хочу цього. Але Водафон робить усе можливе щоб цього не трапилося! Тупими обмеженнями, недосконалою тарифною політикою, ... Вище писав. Тому Водафон у мене є запасним оператором на припейді. Це значить, що серйозно я його не розглядаю. Сьогодні він в мене є а завтра ні. Якщо б Водафон був серйозним оператором то я б його використовував на контракті основним номером.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Space Cat, ну ти не бачиш профіта від вольти/вовайфай, то це ще не значить, що його немає. Швидше з»єднання, відсутність фонових шумів при розмові, можливість спілкуватися при відсутності мережі, або ж краща якість якщо немає покриття 3/4ж в приміщенні.І як на мене, досить прикривати водафон…Час визнати, що впровадження нових технологій не є їх сильною стороною, та й ніколи не було

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Space Cat, ну ти не бачиш профіта від вольти/вовайфай, то це ще не значить, що його немає. Швидше з»єднання, відсутність фонових шумів при розмові, можливість спілкуватися при відсутності мережі, або ж краща якість якщо немає покриття 3/4ж в приміщенні.І як на мене, досить прикривати водафон…Час визнати, що впровадження нових технологій не є їх сильною стороною, та й ніколи не було
Ну насмішив, а тарифи які?? Вони все заточують під свою мережу, до спини мені такий оператор коли я мушу думати чи стане мені хвилин на других, я в водафоні і так добре чую і якість зв"язку анітрохи не гірша ніж в київстар, особливо оте твоє спілкування при відсутності мережі, ага як репнули київстар так старпаки водафон моментом розкуповувались, їх вартість добігала до 400 гивень.

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
ага як репнули київстар так старпаки водафон моментом розкуповувались, їх вартість добігала до 400 гивень.
В итоге, как только Киевстар заработал, все вернулись обратно, а Водафон остался в лучшем случае второй картой если вдруг опять Киевстар поломается.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Вони все заточують під свою мережу, до спини мені такий оператор коли я мушу думати чи стане мені хвилин на других
Та ладно! Вільний Лайф - 1600 хвилин. Має вистачити. Платинум - взагалі 3000 хвилин.
Нема в мене такого покриття.

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; LG X venture
Мені пощастило, і в мене тариф Lifecell коштує 50 грн.
Тобто, виходячи з назви тарифу "Lifecell Сім'я", такий розмір абонплати по номеру ініціатора? Дійсно якась незвична акція, щось по даному ТП на форумі не зустрічалось повідомлень про знижки.:unsure: Як саме з'явилась така акційна пропозиція та на який термін? Даний оператор, останнім часом, рідко надає акційні пропозиції та знижки.:cautious:
чтоб везло и дальше лучше молчать
Как для участника форума странное мнение, зачем сами тут находитесь?..🥴 Или если нечем поделиться на форуме, то самому помолчать вне форума не комильфо?..🥳

Місто
м. Кам'янське
Тобто, виходячи з назви тарифу "Lifecell Сім'я", такий розмір абонплати по номеру ініціатора? Дійсно якась незвична акція, щось по даному ТП на форумі не зустрічалось повідомлень про знижки.
Это другой тариф, как написал Kladoff, и у половины форума он есть. В своё время мало кто мог пройти мимо такой халявы.
Вот ссылка на тариф.

Post automatically merged:

На постоянной основе, пока лайфу не надоест.

Володимир Великий , спасибо, что напомнили. Внесли, так сказать, свежую струю в обсуждение самых лучших тарифов.

Останнє редагування:
Зверху