Причина: Валютні перекази в межах України
Останнє редагування модератором:
В Туреччині теж війни немає. А ліра скоро стане коштувати менше 1грн. Хоча в далекому 2011 коли я був в Туреччині вона коштувала десь приблизно 5грнЦікаво, в Казахстані нема ані війни, ані санкцій, а ставка десь така сама, вчора понизили з 15,25% до 14,75%, а в січні – з 15,75% до 15,25%.
Там є Ердоган, який придумав нову економікуВ Туреччині теж війни немає.
О, она и в 2018-м примерно столько же стоила (помню, потому что у меня турецкая десятка осталась и я ее в обменник на Большой Арнаутской сдал). Правда, гривна в 2018-м несколько "похудела" по сравнению с 2011-м, то есть лира тоже была уже не та.Хоча в далекому 2011 коли я був в Туреччині вона коштувала десь приблизно 5грн
А зараз ліра вже менше 1,5грн коштуєто есть лира тоже была уже не та.
и при нынешней власти, и при предыдущей.серед відповідачів перша заступниця голови НБУ Катерина Рожкова
Років 200 як написано, а нічого не змінилося!Лучше и не скажешь
Чим вам анонси нацкєшбєку не вгодили, час інвестувати в цукор і в вівсянку.НБУ заборонив ввозити золото в Україну
Причиною цього стало зростання попиту з боку населення
Следующая "перемога" запрет доллара? На него тоже большой спрос у населения.НБУ заборонив ввозити золото в Україну
Причиною цього стало зростання попиту з боку населенняinvestory.news
І трохи менша сума на мотлох (кожного по 300 штук):
Отже доллар ще вверх?Сьогодні НБУ знизив облікову ставку з 13,5% до 13%
Абсолютно точно.Отже доллар ще вверх?Сьогодні НБУ знизив облікову ставку з 13,5% до 13%