- Місто
- Хмельницкий
ты точно не путаешь "приватизацию" и "внесение в реестр"?студент, в мене десь 15 з 40 не приватизовані. В частини проблеми з військовим обліком, в інших - є інше майно
ты точно не путаешь "приватизацию" и "внесение в реестр"?студент, в мене десь 15 з 40 не приватизовані. В частини проблеми з військовим обліком, в інших - є інше майно
https://uteka.ua/publication/news-1...rinyatiya-novogo-zhilishhnogo-zakonodatelstva з цього приводу?Я б намісці тих, хто живе в не приватизованому таки запустив процедуру приватизації
Твої слова та богу б у вуха... Бо у мене приблизно така ситуація, як у тій "жовтусі" описано. Наче й хазяїн житла, а є нюанси... І все руки не доходять привести то все до ладуТо не дим, то пердьож
Ніфіга собі жирно живеться в Ужгороді. 40 об'єктів житлової нерухомості на одну морду лиця. О_о@студент, в мене десь 15 з 40 не приватизовані. В частини проблеми з військовим обліком, в інших - є інше майно
Є підозра, що пан професор мав на увазі підопічних йому. Хоча хто знає ці еліти …Ніфіга собі жирно живеться в Ужгороді. 40 об'єктів житлової нерухомості на одну морду лиця. О_о
Как правило таким занимаются депутаты/прокуроры/менты/чиновники, в общем госслужащие - слуги народа.студент, суттєво. Мова йде про кімнати в гуртожитку.
Я сам приватизував в 2015 році і довелося робити фінт вухами з переписуванням нерухомості на маму.
40 сусідів. Зазвичай мова йде про 18м2 на душу. Просто вони вже як частина великої родини, які живуть років 40-50 по сусідству, а до початку приватизації в 2014 р ще й перетинались постійно на загальній кухні...Ніфіга собі жирно живеться в Ужгороді. 40 об'єктів житлової нерухомості на одну морду лиця. О_о
А хто комуніст? Вони хіба ще є? О_оУ комунистов же всё общее.
То ти вказуй, що це м.кв.Особисто я 18 приватизував