Нерухомість (нерухоме майно)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
студент, суттєво. Мова йде про кімнати в гуртожитку.
Я сам приватизував в 2015 році і довелося робити фінт вухами з переписуванням нерухомості на маму.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
То не дим, то пердьож
Твої слова та богу б у вуха... Бо у мене приблизно така ситуація, як у тій "жовтусі" описано. Наче й хазяїн житла, а є нюанси... І все руки не доходять привести то все до ладу :(

Місто
Львів
@студент, в мене десь 15 з 40 не приватизовані. В частини проблеми з військовим обліком, в інших - є інше майно
Ніфіга собі жирно живеться в Ужгороді. 40 об'єктів житлової нерухомості на одну морду лиця. О_о

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Ніфіга собі жирно живеться в Ужгороді. 40 об'єктів житлової нерухомості на одну морду лиця. О_о
Є підозра, що пан професор мав на увазі підопічних йому. Хоча хто знає ці еліти …

cds

Місто
Днепр
Телефон
Pixel 4a, Nokia 515
студент, суттєво. Мова йде про кімнати в гуртожитку.
Я сам приватизував в 2015 році і довелося робити фінт вухами з переписуванням нерухомості на маму.
Как правило таким занимаются депутаты/прокуроры/менты/чиновники, в общем госслужащие - слуги народа.
Имея свое не приватизированное жилье получают от государства на "законных" основаниях новые квартиры.
Более шустрые получают имея и приватизированное, и не одно.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
40 сусідів. Зазвичай мова йде про 18м2 на душу. Просто вони вже як частина великої родини, які живуть років 40-50 по сусідству, а до початку приватизації в 2014 р ще й перетинались постійно на загальній кухні...
Особисто я 18м2 приватизував, 18м2 викупив від сусідки.

Останнє редагування:

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Останнє редагування:
Зверху