Постало питання вибору оператора , який буде в моєму телефоні №2. Зараз основний оператор КС, допоміжний - ІТ. На КС в мене тп Київстар Дзвінки, там інтернету обмаль (100 мб\міс), тому рятував ІТ. На ІТ в мене тп з міським номером, де за 50 грн\міс дають 1 гіг інтернету і пакети хвилин. 1 гб інтернету мені вистачає на місяць. Але останнім часом настали такі часи, що пакети хвилин ІТ зовсім не використовую. Вирішив замінити ІТ на якогось іншого оператора, який би давав лише інтернет окремим пакетом, і без абонки (пакету хвилин не треба). Зупинив свій погляд на Тримоб і Водафон. В Тримобі дають 1 гб за 20 грн, без абонки. У ВФ дають додатковий пакет інтернету 1 гб за 25 грн, але без додаткової оплати місячної абонки тарифного плану, користуватись тим пакетом інтернету не вийде. і Саме основне: глянув я на карту покриття ВФ і Тримоба в нашій області, а там ситуація плачевна, ні 3Ж, ні 4Ж толком нема, кругом гордий едж. Крутив-вертів, і дійшов висновку, що таки, альтернативи Інтертелекому в нас нема, їхній 3Ж є майже всюди. І швидкості, яку дає ІТ мені вистачає. КС не розглядаю, бо платити більше їм не хочу. Ім тільки дай щось - руку відтяпають. Вирішив використовувати ІТ, але інший тп, без абонплати. Є руімка з колишнім тп без абонки Єдина країна. От там і буду брати щомісяця лише пакет інтернету (1 гб за 20 грн) без всяких не потрібних мені додаткових пакетів хвилин. Таке от...