Організація відеонагляду

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Я не страшний спеціаліст, але купив ще років 3 тому на Алі за 17 доларів (на той час близько 450грн) wifi 720p камеру (типу "няня"), зараз така ~20доларів і вже 1080p з адекватно картинкою, крутиться вертиться на всі сторони, має нічний режим, доступ з пк і додатка, пише на карту, якісь там ше всякі приблуди у вигляді motion detect (яким я не користуюсь), двохсторонній аудіо (прикалуюсь над сусідами). Причому та фігня пережила вже 3 зими надворі ))
Чим та китайська приблуда гірша отого HIKVISION за овердофіга грошей?)) Ладно там якісь дійсно важливі охоронні об'єкти де треба мегачітку картинку, суперпотужний інфрачервоний прожектор, і сумісність професійних інтерфейсів/хмар/ше всякої приблуди.
А для під'їзду/коридору апарат за 20 доларів буде більш ніж достатньо.

Місто
Днепропетровск
Є якісь моделі на Алі, які можна прикрутити до 12v аккум та 220? На випадок вимкнення світла щоб вона продовжила писати?

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Є якісь моделі на Алі, які можна прикрутити до 12v аккум та 220? На випадок вимкнення світла щоб вона продовжила писати?
Я робив таким методом: 220-юсб зарядка-павербанк-камера. Якщо є світло - камера живиться проточною зарядкою, якщо нема світла - камера живиться павербанком.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Чим та китайська приблуда гірша отого HIKVISION за овердофіга грошей?))
Всім. Від якості зображення і до стабільності роботи, кривий до сраки кітойозний клієнтський додаток. У мене і така 1080 з алі є, від 1080 там тільки назва, звичайна китайська найопка у порівнянні з Хік, Дахуа і тому подібним професійним обладнанням.

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Всім. Від якості зображення і до стабільності роботи, кривий до сраки кітойозний клієнтський додаток. У мене і така 1080 з алі є, від 1080 там тільки назва, звичайна китайська найопка у порівнянні з Хік, Дахуа і тому подібним професійним обладнанням.
А чи є зміст того дорогого професійного обладнання в коридорі/під'їзді?

Місто
Kyiv
Телефон
Pixel 7a/ Pixel 4a
у Hikvision є камери з кутом огляду до 180 градусів в диапазоні 100-150 USD?
шось мені попадаються дуже дорогі, шукаю камеру з широким кутом замість дешевої китайської

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А чи є зміст того дорогого професійного обладнання в коридорі/під'їзді?
Це інше питання. Можна взагалі "пустишку" поставити, або з лайна зліпити камеру і повісити - все одно це ж коридор/під'їзд... :poop: :unsure: :LOL:

Місто
Днепр
Я не страшний спеціаліст, але купив ще років 3 тому на Алі за 17 доларів (на той час близько 450грн) wifi 720p камеру (типу "няня"), зараз така ~20доларів і вже 1080p з адекватно картинкою, крутиться вертиться на всі сторони, має нічний режим, доступ з пк і додатка, пише на карту, якісь там ше всякі приблуди у вигляді motion detect (яким я не користуюсь), двохсторонній аудіо (прикалуюсь над сусідами). Причому та фігня пережила вже 3 зими надворі ))
Чим та китайська приблуда гірша отого HIKVISION за овердофіга грошей?)) Ладно там якісь дійсно важливі охоронні об'єкти де треба мегачітку картинку, суперпотужний інфрачервоний прожектор, і сумісність професійних інтерфейсів/хмар/ше всякої приблуди.
А для під'їзду/коридору апарат за 20 доларів буде більш ніж достатньо.
а есть ссылка или название модели?

Місто
Днепр
День добрый, а кто подскажет как в KV6103-PE1(B) + KH6320TE1 настроить запись видео (по событию).
в админке вызывной панели раздела Storage нет.
На телефон приходят успешно нотификации и предлагает посмотреть online.

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
maniche, оно и даром не нужно. Ставьте Акувокс - будет работать. Флешка - для перепрошивки.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
на настольную похожа
Так і є, як її в загальному коридорі монтувати?😂 І таке було - реально та крутилка - це все марно, ну не будеш постійно крутити це, а кут огляду у цих говно-камер всього 70гр - дуже вузько, навіть для невеликої кімнати. Китайці економлять на оптиці, звісно.

dzidzio

Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Так і є, як її в загальному коридорі монтувати?😂 І таке було - реально та крутилка - це все марно, ну не будеш постійно крутити це, а кут огляду у цих говно-камер всього 70гр - дуже вузько, навіть для невеликої кімнати. Китайці економлять на оптиці, звісно.
Я тепер розумію як важко власникам Андроїд трубок з тобою дискутувати)

Так і є, як її в загальному коридорі монтувати?😂

Мовчки. Там є кріплення для цього.
І да, картинка програмно перевертається, тобі не прийдеться крутити головою))
1664437827057.png

ну не будеш постійно крутити це, а кут огляду у цих говно-камер всього 70гр - дуже вузько, навіть для невеликої кімнати. Китайці економлять на оптиці, звісно.
Ніхто тобі не забороняє взяти камеру без "крутілок" з ширшою 2.8мм оптикою з кутом 90градусів. Я під свої задачі вибрав саме цю, тому що мені було важливіше обертання, ніж кут.
Давай троха конструктивніше ;)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Мовчки. Там є кріплення для цього.
І довго вона там вже висить? Може, у тебе там живуть виключно інтелігенти і кандидати наук, "у нас на районі" в типовому під'їзді таке знімуть дуже швидко...))

Зверху