Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
bearing Да, поэтому я дополнил своё сообщение.
Ранее же перевыпуск по своей инициативе был бесплатный, а дополнительная карта стоила 50 грн.
Но как я понял, это именно перевыпуск пластика. Перевыпуск на виртуалку вроде бесплатный.
Карманник Подскажите - так ли это? Платный только преждевременный перевыпуск пластика? (на мгновенный или именной)

fnm

Місто
Полтава-Сіті
прилетіло: Встигни на підвищену ставку по депозитах USD та EUR на 3 місяці :
аж 1,5% Дохідний Плюс,
1% Спокійний Плюс

Optimus

~~~
Місто
Херсон
Телефон
Sony XZ1c
Почему? Есть одномесячные.
Разве что вместо 10% дают 11% по "Сталевому" и "Доходному":
1681500578357.png
Post automatically merged:

upd:
А, да - убрали же одномесячный "Спокійний", теперь только на 3 мес.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Так і думаю робити
Дивна в них логіка, якщо є достроковий розрив без втрати відсотків, то по суті взагалі неважливо, хоч строк 1 день, хоч 1 рік.
Але чомусь місячний прибрали

Місто
Киев
Так і думаю робити
Дивна в них логіка, якщо є достроковий розрив без втрати відсотків, то по суті взагалі неважливо, хоч строк 1 день, хоч 1 рік.
Але чомусь місячний прибрали
Резерви різні формуються. Це суто бухгалтерія і фінанси банка. Для клієнтів замануха і зручність.
Колись михайлівський взагалі залучав від імені фінкомпанії, і резерви 0 і відрахування в фонд гарантування 0.

Причина: Добавив
  • Like
Реакції: webb

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Так яка ж тут бухгалтерія і розрахунки, якщо я гроші поклав ніби то на 1—3 місяці, а можу витребувати припустимо вже через 3 дні?

Місто
Киев
Так яка ж тут бухгалтерія і розрахунки, якщо я гроші поклав ніби то на 1—3 місяці, а можу витребувати припустимо вже через 3 дні?
Не переймайтеся, це така економіка. Там все враховано. Не завжди суто ваша поведінка з грошима відповідає логіці загальної маси людей.
Користуйтеся поки дають.

Місто
Киев
На поточні рахунки наприклад резерви 10%, на депозити від 1-3 місяці 5, на рік 2. А це не працюючи гроші. Простими словами зменшують розмір непрацюючих грошей. Так було коли я в банку працював, іноді навіть поточні рахунки називали депозитами, потім НБУ з цим боровся. Можливо щось змінилося, давно було

Причина: Добавив
Останнє редагування:
Місто
Київ
Хелп.
Передмова.
Закінчилася за терміном основна все-карта, зараз заблокована (не використовувалась).
Розблокувати самостійно зараз не вдається, дає помилку.
Через оператора остаточно видалити поки що не вийшло, хоча картка після дій оператора не управляється у властивостях (все сіре), але висить в аплікусі.
Запитання зараз можна випустити віртуальну карту до цього ж рахунку і вона буде безкоштовною?
Дякую.

Останнє редагування:
Місто
Радивилів
В мене з додатку вони зникли ((
Там разрешён досрочный разрыв без потери процентов.
Держи 1 месяц и расторгай.
Карманник, мені в відділенні сказали, що можете тримати менше місяця.
Це правда?

Місто
Киев
Pepto, ви такі цікаві)
Робіть це хоч щодня.
Можете подробити свої мегазаощадження та відкрити одразу 93 депозити, і по одному закривати щодня😉

Зверху