Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Kiev
Що їм заважало зрисувати ваш пін ? І його ввести ? Цікаво інше, чому вони так палєвно і швидко це зробили.

Місто
Житомир
Телефон
Samsung A17
Що вже скажеш? Цим я заробив другий мікроінсульт, а потім третій, тому фізично не було сили після відмови з ними бодатися...

Місто
Kiev
Що вже скажеш? Цим я заробив другий мікроінсульт, а потім третій, тому фізично не було сили після відмови з ними бодатися...
Всі ми щось рано чи пізно фінансово втрачаємо в нашому житті, і ваші 20 кгрн не вартують щоб так переживати.

• Like
Реакції: abx
Місто
Житомир
Телефон
Samsung A17
Так то так, в мене просто менше ніж за місяць до цього був перший інсульт майже з місячним лікарняним, тому ситуація дуже вибила з рівноваги. Але це так, офтоп

Місто
Lviv
На термін 12 або 24 місяці комісія складає до 2,99% щомісячно. Комісія сплачується лише за час користування розстрочкою. Наприклад, якщо оформити розстрочку на 12 місяців, а погасити за 8, комісія буде нарахована за 8 місяців.
Вся ця інформація вказана, як на сайті та і застосунку, у відкритому доступі 😀
В тому і справа, що в застосунку та в попередніх розрахунках по бажаній сумі в мене вказано 2,22 на 12 міс.

Комісія сплачується лише за час користування розстрочкою. Наприклад, якщо оформити розстрочку на 12 місяців, а погасити за 8, комісія буде нарахована за 8 місяців.
Вся ця інформація вказана, як на сайті та і застосунку, у відкритому доступі 😀
Щодо коміісії на час користування розстрочкою - ця інформація якось вказана в документах що йдуть до розстрочки- паспорт, договір, тощо і як саме це оговорюється в документах?

Зверху