Місто
Київ
ПУМБ
www.pumb.ua
+380 (50/93/96) 290-7-290 по Україні, +380 (44) 290-7-290 із-за кордону || ✉ [email protected]
↪ онлайн-підтримка: Telegram, Viber viber://pa?chatURI=pumbsupport
авторизація через мобільний застосунок банку
iNET-банкінг ПУМБ Online мобільні застосунки
Для написання в чат-підтримку банку, у застосунку ПУМБ Online перейдіть у розділ "Більше", "Написати в чат".
— — —
☝️ Представник банку — ПУМБ

Причина: представник банку
Останнє редагування:
Місто
Kiev
Що їм заважало зрисувати ваш пін ? І його ввести ? Цікаво інше, чому вони так палєвно і швидко це зробили.

Місто
Житомир
Телефон
Samsung A17
Що вже скажеш? Цим я заробив другий мікроінсульт, а потім третій, тому фізично не було сили після відмови з ними бодатися...

Місто
Kiev
Що вже скажеш? Цим я заробив другий мікроінсульт, а потім третій, тому фізично не було сили після відмови з ними бодатися...
Всі ми щось рано чи пізно фінансово втрачаємо в нашому житті, і ваші 20 кгрн не вартують щоб так переживати.

• Like
Реакції: abx
Місто
Житомир
Телефон
Samsung A17
Так то так, в мене просто менше ніж за місяць до цього був перший інсульт майже з місячним лікарняним, тому ситуація дуже вибила з рівноваги. Але це так, офтоп

Місто
Lviv
На термін 12 або 24 місяці комісія складає до 2,99% щомісячно. Комісія сплачується лише за час користування розстрочкою. Наприклад, якщо оформити розстрочку на 12 місяців, а погасити за 8, комісія буде нарахована за 8 місяців.
Вся ця інформація вказана, як на сайті та і застосунку, у відкритому доступі 😀
В тому і справа, що в застосунку та в попередніх розрахунках по бажаній сумі в мене вказано 2,22 на 12 міс.

Комісія сплачується лише за час користування розстрочкою. Наприклад, якщо оформити розстрочку на 12 місяців, а погасити за 8, комісія буде нарахована за 8 місяців.
Вся ця інформація вказана, як на сайті та і застосунку, у відкритому доступі 😀
Щодо коміісії на час користування розстрочкою - ця інформація якось вказана в документах що йдуть до розстрочки- паспорт, договір, тощо і як саме це оговорюється в документах?

Останнє редагування:
Місто
Київ
Так то так, в мене просто менше ніж за місяць до цього був перший інсульт майже з місячним лікарняним, тому ситуація дуже вибила з рівноваги. Але це так, офтоп
Вітаємо!
Нам щиро прикро, що Вас спіткала така ситуація, тому вже пишемо у приватні повідомлення для уточнення даних.

Місто
Київ
kopek, Вся інформація стосовно терміну та комісії, а також інформації щодо власника кредиту детально описана у договорі ❤️

Місто
Lviv
kopek, Вся інформація стосовно терміну та комісії, а також інформації щодо власника кредиту детально описана у договорі ❤️
В попередньо сформованих документах, а саме договорі на строк 12 міс, не вказано про можливість дострокового погашення, подивіться самі.
1769076806531.png
Така інформація вказана тільки на термін 3-9міс.
1769076984776.png

Додатково.
Як саме проводиться клієнтом погашення достроково, наприклад за 8 міс. замість 12 міс, якщо сума комісії розрахована на 12 міс, рівними платежами при отриманні кредиту ГР?

Останнє редагування:
Місто
Київ
kopek, комісія за період, яким клієнт фактично не користувався (у цьому випадку - за місяці з 9-го по 12-й), не підлягає сплаті. Перерахунок відбувається автоматично під час здійснення дострокового погашення.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
3) ну я надав у відділенні довідку з ПФУ ОК-5 чи ОК-7 й ось чекаю результат обробки. Чи буде зворотній зв'язок невідомо (ну працівник повідомив, що повинен бути), у застосунку я не побачив відомості про те, що відділення подало таку заявку.
Ще розповім яка у вас процедура отримання цієї довідки. Співробітник на своєму робочому комп'ютері відкриває портал електронних послуг ПФУ, пропонує мені авторизуватися через BankID ПФУ за допомогою зчитування QR коду в застосунку ПУМБ і там замовляє цю довідку й завантажує результат (pdf і ps7). Чомусь, щоб я зайшов сам на портал ПФУ й згенерував ці документи, та передав фахівцеві банку не можна. Благо хоч монітор розвернули й відносно бачив що там фахівець тикав.
ПУМБ, ось учитесь у ОТП Банк як треба запитувати документи про дохід. Через Дія (застосунок) виявляється банк може запитати не тільки паспорти й РНОКПП, а ще довідку про доходи. У застосунку банку ОТП оновив анкету, з Дії прикрепив документи й усе пішло в банк на опрацювання.

Вкладення

• 1770467517876.png
    1770467517876.png
    268.2 КБ · Перегляди: 47
  • Like
Реакції: jaks

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F8 Pro, POCO F5
Historiker, скоріше за все, що так. Банк чекає до 15 хвилин для її надання через Дія. За який період вона надається також не можу сказати.

ps На порталі Дія можна її замовити довідку: https://diia.gov.ua/services/dovidka-pro-dohodi

Зверху