Паління, цигарки, тютюн

Курите ли вы?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    581

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Space Cat думаю навіть пара блоків в пакєті атб не збудять яструбів. Бус напевно був добряче забитий, раз "зовнішнім оглядом" "спалили" вантаж.

Місто
Kyiv
Телефон
iPhone
Згадую продавчиню персиків біля метро, дуже обурювалася: скрізь по 70 грн, а в мене 50 і ніхто не купує.
А воно кисле таке, шо аж на очі не бачиш. Нормальне продавай, й по сотні куплять.

Звісно, підняття цін це неприємно, але ж дайте за ці гроші якісну продукцію. А зараз взагалі жлобство довело до того, що ніякої нема.

Rähn

Заблокований
Місто
Харків
Телефон
Vodafone UA Euro L
А я учора, 30.09.2024 о 23.59.59 кинув курити.
Вже майже 4 години все йде класно! Сповнений надій і сподівань! Аж відчуваю як сповнююсь здоров'ям і силами! Ще й по грошах вигідно!
Сьогодні до кінця доби маю 105 грн зекономити, а до кінця місяця цілих 4635 грн! Ну це з кавою. Її теж буду пити тільки вдома і значно рідше.
Приєднуйтесь, хто думав! Сьогодні саме той день!

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Идет по Нью-Йорку журналист газеты «Грин Пис» и видит, около небоскреба стоит пожилой мужчина и курит сигарету.
Журналист подходит к нему, представляется и спрашивает:
– Извините, можно я Вам задам несколько вопросов?
Мужчина:
– Конечно.
Журналист:
– Как давно Вы курите?
– Да лет 20 уже.
– А какую марку сигарет?
– Лаки Страйк.
– И сколько сигарет в день?
-Примерно пачку, если нервничаю, то полторы.
Журналист достает калькулятор, что-то прикидывает и говорит:
– Вот если бы Вы не курили, то на эти деньги Вы могли бы купить вот этот небоскреб.
Мужчина:
– Правда? Как интересно. А можно я Вам задам вопрос?
Журналист:
– Конечно.
Мужчина:
– А Вы сами курите?
– Нет.
– А небоскреб у Вас есть?
– Нет.
– Вот видите… А я курю и небоскреб этот мой…

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
Вже майже 4 години все йде класно! Сповнений надій і сподівань! Аж відчуваю як сповнююсь здоров'ям і силами! Ще й по грошах вигідно!
Сьогодні до кінця доби маю 105 грн зекономити, а до кінця місяця цілих 4635 грн! Ну це з кавою. Її теж буду пити тільки вдома і значно рідше.
Тепер все - як публічно оголосив, то назад дороги нема. Інакше не мужик. Інакше ховатися за рогом від самого себе.
Це є моя підтримка. Саме це мені теж сказали друзі 11 років тому. Хоча і досі бува хочеться, але так, ностальгічно, без потреби.
Курив 42 роки (з них більше 20 - люльку), 11 років не курю, а помітних змін здоров'я на краще не бачу. Може тому, що курити кинув, а старіти продовжив.
А тобі успіхів, брате по розуму! 🤝

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Курив 42 роки (з них більше 20 - люльку), 11 років не курю, а помітних змін здоров'я на краще не бачу. Може тому, що курити кинув, а старіти продовжив.
А тобі успіхів, брате по розуму!
42 палив + 11 не палиш + почав років з 15, припустимо.
Ітого - 68 років, 42 з яких палив
Враховуючи вік і кількість років паління, про який приріст здоров’я іде мова?)))

З медичної точки зору
Як нема скарг на серцево-судинну
І легені на флюшці більш меньш
То у вас все ок)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Як нема скарг на серцево-судинну
Я бачив багато старих алкашів (ну і курців також) - але жодного старого
Оффтоп. Звернув увагу, що довгожителі це сухенькі худеньки люди (тобто без зайвої ваги).
Профіцит калорій в харчуванні (окрім власне зайвої ваги) збільшує рівень цукру (діабет) та холестерину у крові, що погіршує стан серцево-судинної системи (збільшення ризику інсультів-інфарктів)

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
А тобі успіхів, брате по розуму!
42 палив + 11 не палиш + почав років з 15, припустимо.
Ітого - 68 років, 42 з яких палив
Враховуючи вік і кількість років паління, про який приріст здоров'я ...
70 років
Є таке поняття "жарт". В даному випадку він був заснований саме на віці. Вітаю з наявністю арифметичного почуття гумору!

Rähn

Заблокований
Місто
Харків
Телефон
Vodafone UA Euro L
Я бачив багато старих алкашів (ну і курців також) - але жодного старого вегана"(с) )))
Подивись. Дідугану 78, а у нього ще встає від імені Моніка
Screenshot_2024-10-01-15-56-30-962_com.google.android.youtube.jpg

На скріншоті показує, як саме (встає).

Останнє редагування:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Оффтоп. Звернув увагу, що довгожителі це сухенькі худеньки люди (тобто без зайвої ваги).
Більшість "довгожителів" у світі дивним чином живуть чи жили у бідних регіонах, де мала бути б гірша якість харчування, медицини, тощо, відповідно і тривалість життя. Але також дивним чином у бідних регіонах усе сильно гірше з обліком населення і можна легко приписати собі років 20 в документах щоб раніше вийти на пенсію, чи взяти документи сусіда який вчора помер але нікому з держави до того немає діла(уточню що мова не про прям зараз, а про умовні останні 50 років). Ну і звісно що такі "довгожителі" будуть худенькими.

Це абсолютно не заперечує факту того що зайва вага - скорочує життя, але от чи є різниця між дрищом і атлетично складеним хлопом у тривалості життя і на чию користь - питання відкрите.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В дрища менше навантаження на суглоби, зв'язки і кістки. Менша ймовірність травмувати і потім до смерті бути обмежено рухомим.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Мені здається ти або чогось не знаєш, або навмисно вводиш нас в оману.
Ось вам один з оглядів на тему -
І якщо що - бідні регіони це не тільки умовна Венесуела, у розвинених країнах як то Італія чи Японія теж є бідні регіони.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Ще мені здається, до 100 років в тебе м'язи деградують до стану родзинки в будь-якому разі.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Разбавить, что ли дискуссию? (под спойлером - отрывок из "Адриан Моул. Годы капуччино", там и про курение, и про долголетие)

ЛИЗА: Берт, вам исполнилось 105 лет. В чем ваш секрет?

БЕРТ БАКСТЕР: А то, курю-то я с детства! Шестьдесят папиросин «Вудбайнз» за день небось оздоровили мои легкие. И трусцой я отродясь не бегал, и всяким этим хре новым спортом не занимался, и ни разу не лег спать трезвым, поэтому и спал всегда хорошо. А в войну тыщи баб оттрахал по всей Европе. Жру я в основном свекольные сандвичи, «Пятнистую колбаску» и заварной крем. Но секрет здоровой жизни, — и я говорю об этом всем молодым — в том, чтобы не давать сперме застаиваться в яйцах, спускайте ее почаще! (Смех ) Спускайте ее всю до капли! (Кашель ) Ну-ка, зажги мне сигаретку, Пандора, ты же хорошая девочка.

Rähn

Заблокований
Місто
Харків
Телефон
Vodafone UA Euro L
Зранку скочив з ліжка і мало не побіг на балкон курити. Але вчасно згадав, що більше не палю.
Першу половину дня коли були позиви вийти покурити. Але з гордістю нагадував собі, що я не курець.
Ближче до вечора зателефонував дружній начальник дружнього відділу й попросив вийти на декілька годин на роботу. Ну там рука-руку миє, вирішив вийти.
І отут мене конкретно почало крити.
Доки йшов на роботу, почав уже шукати виправданння, чому я можу викурити одну сіжку з кавою. Ну добре, дві. Ну ладно, з 18 до 00 покурю, а з 00.00 02.10.25 знову кину. І так добре, що майже день протримався! А завтра почну курити з 20 до 00. Чи уже дві доби протримаюсь!
Такі думки крутилися в моїй дурній голові, доки йшов на роботу. І каву по дорозі купив. І пив маленькими ковточками, щоб подовше відтягнути мить підкурювання.
Але підпалити цигарку так і не наважився.
Розумів, що не вийде викурити одну, дві, до 00.00 чи ще щось.
Це вже було!
Вийде провалитися в яму на багато років до нової спроби кинути.
І коли повернувся додому, мене знову накривала гордість, що вдалося вистояти!
Коротше, прислуховувався до відчуттів.

Хз як відрізнити відчуття голоду і нікотинового голоду. Намагався не жерти, як не в себе.
Важче всього розірвати шаблон поведінки. На роботі - взяв каву, пішов на курілку. Я так робив ± десять років. Треба розірвати шаблон. Не ходити на каву. Доречі це ще одна моя стаття економії.

Поживемо - побачимо.
А жити без сигарети можна!
Дивлюся упевнено в завтрашній день.

Висновки:
За 24 години.
1 година жалування, що кинув
23 години гордості за себе.

Останнє редагування:

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Підкажіть, таблетки типу "Табекс" чи щось подібне (спреї там усілякі) допомагають кинути палити? Є бажання; є розуміння, що воно мені не треба; немає сили волі. Книгу ту Алена Кара тричі читав - до дупи :(

Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Підкажіть, таблетки типу "Табекс" чи щось подібне (спреї там усілякі) допомагають кинути палити? Є бажання; є розуміння, що воно мені не треба; немає сили волі. Книгу ту Алена Кара тричі читав - до дупи :(
Я на под пока перешёл. А так ничто не поможет пока мы ищем средство как добавить никотин в организм. Только сила воли, а не эти все обманки.

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Rähn, як справи, палити тягне?

Зверху