vlad_g
Старший ухилянт
В каждом регионе есть стандарты на распределение спектра радиочастот. Если мы хотим в Европу, надо соответствовать европейским стандартам, а не делать винегрет.Аргумент про "північної Америки" неадекватний
В каждом регионе есть стандарты на распределение спектра радиочастот. Если мы хотим в Европу, надо соответствовать европейским стандартам, а не делать винегрет.Аргумент про "північної Америки" неадекватний
Можна список цих багатьох, де LTE чи 5G використовується одночасно на 850 і 900?) Бо я щось бачив штуки 2 таких країни і це ніяк не багато.Аргумент про "північної Америки" неадекватний, в багатьох країнах 850 і 900 одночасно використовуються
Мерканская военщина GMRS, FRS ?По моєму, 450МГц забрали під спец звязок і запустити там нічого не вийде. Та і навіть якби вийшло, підтримки кінцевим обладнанням просто немає, а купувати окремий специфічний девайс під це будуть одиниці і це буде просто не рентабельноХоч завтра можна запустити LTE-450
Латинська Америка (Венесуела точно), Китай, Австралія, Тайланд як мінімумМожна список цих багатьох, де LTE чи 5G використовується одночасно на 850 і 900?) Бо я щось бачив штуки 2 таких країни і це ніяк не багато.Аргумент про "північної Америки" неадекватний, в багатьох країнах 850 і 900 одночасно використовуються
Тобто у багатьох це не в 2х а 4х країнах?)Латинська Америка (Венесуела точно), Китай, Австралія, Тайланд як мінімум
Крім Австралії - список - страшно дивитися. Нехай краще Зеонбуд звалить нижче 49 каналу на давно прораховані йому частоти. І тоді вже можна опрацьовувати 700 та 800 диапазоні по 30 МГц в кожному. До речі, в міждіапазонні проміжки 733-758, 788 - 832 теоретично можна знову цифрове телебачення запхати на 54,55, 61-65 канали дмх, з CDMA 800 примудрилися ж працювати в цих проміжках.Латинська Америка (Венесуела точно), Китай, Австралія, Тайланд як мінімумМожна список цих багатьох, де LTE чи 5G використовується одночасно на 850 і 900?) Бо я щось бачив штуки 2 таких країни і це ніяк не багато.Аргумент про "північної Америки" неадекватний, в багатьох країнах 850 і 900 одночасно використовуються
І побудуємо CDMA ver.2.0?Латинська Америка (Венесуела точно), Китай, Австралія, Тайланд як мінімумМожна список цих багатьох, де LTE чи 5G використовується одночасно на 850 і 900?) Бо я щось бачив штуки 2 таких країни і це ніяк не багато.Аргумент про "північної Америки" неадекватний, в багатьох країнах 850 і 900 одночасно використовуються
не бачу взаємозвʼязку взагалі. і взагалі, пересічному користовачу 5G до стеліТак як у нас впроваджують VoLTE, то мені страшно за 5G.
Ну якщо ви не бачите зв’язку між VoLTE (4G) та 5G то вибачайте. Впровадження 5G тягне за собою впровадження VoLTE.не бачу взаємозвʼязку взагалі. і взагалі, пересічному користовачу 5G до стеліТак як у нас впроваджують VoLTE, то мені страшно за 5G.
Це чому раптом?Впровадження 5G тягне за собою впровадження VoLTE
В 4G його теж нема)plebis, тому що в 5G нема голосу
А VoNR шо таке?plebis, тому що в 5G нема голосу
Ну дик може для 5G core побудують своє)) Тобто твердження, що не існує, не зовсім корректне)студент, VoLTE для 5G. Ядро спільне
Ой, а як же зж араз люди в 4ж без волте живуть? Як зараз люди в 5ж без VoNR живуть?тому що в 5G нема голосу
Щось, що поки масово не працює і невідомо чи колись будеА VoNR шо таке?