На Лайку тоже ничего еще не пришло. На Интер пришло по 20.091, так пока ничего и не пришло
На два киевстара кинули только по 10 грн. На остальные киевстары по 90. Издеваются!
Post automatically merged:
Сьогоднi.Сьогодні чи вчора платили?
На Лайку тоже ничего еще не пришло. На Интер пришло по 20.091, так пока ничего и не пришло
Сьогоднi.Сьогодні чи вчора платили?
нужно писать в поддержку.Здравствуйте подскажите что можна сделать.Пробовал виводить сертифікат на 50 грн.на EvaПереглянути вкладення 63148
У него есть виды на вас!Не нравится мне, что Градус наглеет, ладно - другие тоже просят всегда возраст, потом год, потом год и месяц рождения, но он начал требовать в опросе полную дату рождения. Это как-то чересчур для анонимности.
У них постоянно такая хрень со всеми сертификатами. Поддержка постоянно говорит про тех проблемы. Пробуйте каждый день брать сертификат.Здравствуйте подскажите что можна сделать.Пробовал виводить сертифікат на 50 грн.на EvaПереглянути вкладення 63148
Або це також 99 грн... Якщо ви маєте поруч родича віком 55-65 років, який проживає у вашій родині, ми хочемо запропонувати йому/їй взяти участь у дослідницькому онлайн-проекті на тему купівельних та споживчих звичок.Кантар прислав,щось варте уваги? Дають 99грн за 2год)
Якщо ви є мамою/татом/опікуном дитини віком від 12 до 19 років, яка проживає у вашій родині, ми хочемо запропонувати йому/їй взяти участь у дослідницькому онлайн-проекті на тему купівельних та споживчих звичок
Якщо ви є мамою/татом/опікуном дитини
Вони вже незнають як заманити на це горе-опитування.Якщо ви маєте поруч родича віком 55-65 років
Якщо відповідати "ні/не знаю/не користуюсь/не планую/не маю...", то проходиться за 20-25 хвилин. На деяких екранах "які з цих ... вам відомі?" можна взагалі нічого не відмічати, і переходить на наступне питання, хоча не деяких пише "потрібна відповідь", але і в такому разі іноді достатньо поставити одну галочку2-3 години
Я так один раз зробив,- "вибачте, ми шукаємо трішки іншу аудиторію...".Якщо відповідати "ні/не знаю/не користуюсь/не планую/не маю...", то проходиться за 20-25 хвилин2-3 години
Ну, після оплати 99 грн за 3 години варто відповісти: "вибачте, я шукаю інше опитування".Я так один раз зробив,- "вибачте, ми шукаємо трішки іншу аудиторію...".Якщо відповідати "ні/не знаю/не користуюсь/не планую/не маю...", то проходиться за 20-25 хвилин2-3 години
Можливо, але можна хоч на одному екрані щось відмітити. А поки - нормально (троє "знайомих" розказували)Я так один раз зробив,- "вибачте, ми шукаємо трішки іншу аудиторію...".Якщо відповідати "ні/не знаю/не користуюсь/не планую/не маю...", то проходиться за 20-25 хвилин2-3 години
Мені допомогло через VPN.сторінка спрямування не відкривається
Спробуйте такВітання всім. Підкажіть, опитування від Кантар в усіх відкриваються? Останні декілька днів приходять запрошення до опитувань на пошту і при спробі перейти сторінка спрямування не відкривається бо переглядач класифікує її як небезпечну. Попередні опитування відкриваються. Може хтось зможе помогти? Дякую