Irop, разговоры это хорошо,но голосовать нужно рублем! Я тоже в шоке от Лайфа (прокинул с бонусами,поднимает цену на инет,поминутка и срок действия номера) ... но У моих Лайф давно как второй оператор ... сейчас все на Би,а когда им Лайф надоест пополнять,хотят (я против) взять МТС.
Можливо, я б так і зробив. Але, коли я близько 10 близьких мені людей (рідних) примусово перевів на лайф, я не маю морального права знову їх кудись переводити. Якщо ж не переводити, а самому перейти, то нам між собою буде дорого спілкуватися - адже відомо, що дзвінки в мережі як правило дешевші, ніж між різними мережами. До того ж, кожен оператор буде балансувати на межі фола, щоб і грошей заробити, і щоб ці заробітки були в перспективі. То не буде лайф поки що дорожчим за КС та ЮМС. І не скоро стане таким. А щодо підвищення тарифів - в мене є міркування, як я зможу відстояти своє. Я не буду про це тут писати, щоб не викликати хвилю спорів непотрібних і які не будуть нічим обгрунтовані.
А так... Я б хотів, щоб вони /команда астеліт/ коли щось роблять роблять, то нехай роблять це зрозуміло, а не як в температурі.
До речі, я прикинув, що, наприклад, для СЛ 30/50 умовно але фактично ввели ПЗС в розмірі 25 копійок.
Так дзвінки тривають по-різному, а тому вважатиму, що в середньому по 30 сек. Так от, за ці 30 сек я плачу 50 коп., з яких 25 - плата за розмову (50/2) а інші 25 коп - умовна плата за зєднання.
Звісно, це усереднені дані, які я придумав, але щось в цьому є /я з приводу ПЗС в 25 коп./.
ІМХО.