Похвалю Киевстар

Місто
Жовті Води
Сьогодні дочці Київстар сам, (ніхто не замовляв) підключив Пакет «Ідеальний роумінг» і нарахував на бонус 100грн. абсолютно без грошей! Роумінг на межі Бельгії і Нідерландів (скаче туди-сюди). Дякую!
Синові, при перетині кордону Польщі нарахував 250гр на бонусний рахунок. Дякую теж Київстару.

Місто
Киев
Сьогодні дочці Київстар сам, (ніхто не замовляв) підключив Пакет «Ідеальний роумінг» і нарахував на бонус 100грн. абсолютно без грошей! Роумінг на межі Бельгії і Нідерландів (скаче туди-сюди). Дякую!
Синові, при перетині кордону Польщі нарахував 250гр на бонусний рахунок. Дякую теж Київстару.
Какой срок их действия ?

Яша

Бывалый
Місто
Киев
Телефон
Poco X3 Pro
Вчера закончился срок двух "компенсационных пакетов" ("30 минут на другие сети" и "10000 Мб").
Сегодня дали опять оба пакета.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Розмова, якщо починається у 2G - через 10...30 секунд автоматично переходить у 3G (з більшою якістю голосу). Торік такого не було: якщо починалося у 2G то до кінця розмови було у 2G.

Місто
Киев
Телефон
iPhone 11 & Samsung A7’18
Розмова, якщо починається у 2G - через 10...30 секунд автоматично переходить у 3G (з більшою якістю голосу). Торік такого не було: якщо починалося у 2G то до кінця розмови було у 2G.
Минулого року було точно, а ось позаминулого лише ВФ перемикав під час розмови із 2G у 3G.

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
«Маєте справний телефон, яким давно не користуєтесь? Допоможіть вимушеним переселенцям. Передайте телефон разом із зарядним пристроєм у будь-який магазин Київстар. Отримайте за добру справу 90 днів безлім інтернету або Київстар ТБ на 3 міс. Спільно з БФ Карітас усі зібрані гаджети ми доставимо українцям, які в умовах війни залишились без зв‘язку з рідними. kv.st/aB8»
Добре діло

• Like
Реакції: idea

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
«Маєте справний телефон, яким давно не користуєтесь? Допоможіть вимушеним переселенцям. Передайте телефон разом із зарядним пристроєм у будь-який магазин Київстар. Отримайте за добру справу 90 днів безлім інтернету або Київстар ТБ на 3 міс. Спільно з БФ Карітас усі зібрані гаджети ми доставимо українцям, які в умовах війни залишились без зв‘язку з рідними. kv.st/aB8»
Добре діло
Цікаво, за кнопкового теж дадуть 90 днів безліму?)

Місто
Житомир
Телефон
Realme C67
Я в жовтні заносив кнопковий Sigma sKai 3500 (правда, телефон не зовсім просто кнопковий, хто в курсі) - дали 90 днів безліму на контрактний номер. Правда, тоді віддавав телефон в повній комплектації (коробка, макулатура, зарядка і гарнітура)

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Таки да, таки похвалю. :)

Тариф стоимостью в 75 гривен (Лав Юа База). Первые два месяца 50% скидка на оплату.

Ииииии сегодня приходит напоминание, что мол 37 гривен, будьте любезны, подготовьте.

37 (!) Карл!
Не 38.

То есть, поделив 75 на 2, Киевстар оставил мне бОльшую часть.
А себе взял меньшую.
Ну как за такое не похвалить? ;)

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Какая Вы отходчивая....
То осуждаете, то восхваляете...
А оду? Или КС не заслужил ещё?😄🤭

Это Киевстар противоречивый :D
"Дитя многих талантов", так сказать.

А я... Я как акын-что вижу, о том и пою :D

onakis

©️
Місто
Дружківка
Минулого року було точно, а ось позаминулого лише ВФ перемикав під час розмови із 2G у 3G.
А не в курсе, лайф так умеет?

Місто
г. Ровно
Телефон
F 9500
Камради, не знаю хвалити и ні але хто підкаже чому так, я купував тариф дуже давно, Безмеж Lite 50 грн на місяць 3 гіга інтернету та 30 хвилин на чужих оперів. Наразі вже прошли роки а мені тариф не міняють, акції пропонують, пропонують перейти на інший але самі не здорожщають його і не переводять силоміць. Чому так? звісно мені подобаєтся але до яких пір?

Зверху