Себастьян Перейро
торговець чорним деревом
наврядчи. краще якусь китайську дзвонилку придбати з такою функцією (раніше такі точно випускали)Потрібна програма для зміни голосу на телефоні в момент розмови під Андроід
наврядчи. краще якусь китайську дзвонилку придбати з такою функцією (раніше такі точно випускали)Потрібна програма для зміни голосу на телефоні в момент розмови під Андроід
Стандартні віндові засоби пишуть мережу, через яку ти підключений.Так от можно чимось зручно бачити через яке з'єднання біжить трафік на поточний момент часу?
Так я ж можу одночасно підключений до кількох різних мереж. Цікавить оперативно знати через яку зараз біжить саме інтернет.Стандартні віндові засоби пишуть мережу, через яку ти підключений.Так от можно чимось зручно бачити через яке з'єднання біжить трафік на поточний момент часу?
Если под линух, то можно апплет использовать Network Data Usage Monitor и к нему можно vnstat прикрутить, хотя и не обязательно.Так я ж можу одночасно підключений до кількох різних мереж. Цікавить оперативно знати через яку зараз біжить саме інтернет.Стандартні віндові засоби пишуть мережу, через яку ти підключений.Так от можно чимось зручно бачити через яке з'єднання біжить трафік на поточний момент часу?
Для себя нашел еще пару консольных. Как раз то, что нужно. Включал/выключал соединения - сразу видно как движение трафика начинает перемещаться на другой интерфейс. "bmon" и "cbm". Можно окошко стянуть до минимума и закрепить "Always on Top" где-нибудь в уголке. Для винды еще поищу.Если под линух, то можно апплет использовать Network Data Usage Monitor и к нему можно vnstat прикрутить, хотя и не обязательно.Так я ж можу одночасно підключений до кількох різних мереж. Цікавить оперативно знати через яку зараз біжить саме інтернет.Стандартні віндові засоби пишуть мережу, через яку ти підключений.Так от можно чимось зручно бачити через яке з'єднання біжить трафік на поточний момент часу?
Питання не в форматі, а в кодеку. avi/mov/mkv це контейнери. Найшкращий на сьогодні то кодек то H.265, але не думаю що на якості DVD відео він особливо відрізнятиметься від H.264. Тому можна взяти перший ліпший конвертор із пошуку, наприклад безкоштовний freemake video converter.У наявності є відео у форматі двд, хочу його перенести на гуглфото. В який формат {аві, мов, мкв...} краще конвертувати це відео і якою програмою це зробити?
У freemake - H.264, бо H.265 там немає. У іншій програмі - якщо є H.265, якщо немає - знов таки H.264.І який кодек обоати?Питання не в форматі, а в кодеку. avi/mov/mkv це контейнери. Найшкращий на сьогодні то кодек то H.265, але не думаю що на якості DVD відео він особливо відрізнятиметься від H.264. Тому можна взяти перший ліпший конвертор із пошуку, наприклад безкоштовний freemake video converter.У наявності є відео у форматі двд, хочу його перенести на гуглфото. В який формат {аві, мов, мкв...} краще конвертувати це відео і якою програмою це зробити?
А як конвертнути у фулшд, щоб було 1920х1080? Чи воно того неварто?У freemake - H.264, бо H.265 там немає. У іншій програмі - якщо є H.265, якщо немає - знов таки H.264.І який кодек обоати?Питання не в форматі, а в кодеку. avi/mov/mkv це контейнери. Найшкращий на сьогодні то кодек то H.265, але не думаю що на якості DVD відео він особливо відрізнятиметься від H.264. Тому можна взяти перший ліпший конвертор із пошуку, наприклад безкоштовний freemake video converter.У наявності є відео у форматі двд, хочу його перенести на гуглфото. В який формат {аві, мов, мкв...} краще конвертувати це відео і якою програмою це зробити?
Програвач зробить upscale.А як конвертнути у фулшд, щоб було 1920х1080? Чи воно того неварто?У freemake - H.264, бо H.265 там немає. У іншій програмі - якщо є H.265, якщо немає - знов таки H.264.І який кодек обоати?Питання не в форматі, а в кодеку. avi/mov/mkv це контейнери. Найшкращий на сьогодні то кодек то H.265, але не думаю що на якості DVD відео він особливо відрізнятиметься від H.264. Тому можна взяти перший ліпший конвертор із пошуку, наприклад безкоштовний freemake video converter.У наявності є відео у форматі двд, хочу його перенести на гуглфото. В який формат {аві, мов, мкв...} краще конвертувати це відео і якою програмою це зробити?
Не варте.А як конвертнути у фулшд, щоб було 1920х1080? Чи воно того неварто?
Якість буде поганою?Програвач зробить upscale.А як конвертнути у фулшд, щоб було 1920х1080? Чи воно того неварто?У freemake - H.264, бо H.265 там немає. У іншій програмі - якщо є H.265, якщо немає - знов таки H.264.І який кодек обоати?Питання не в форматі, а в кодеку. avi/mov/mkv це контейнери. Найшкращий на сьогодні то кодек то H.265, але не думаю що на якості DVD відео він особливо відрізнятиметься від H.264. Тому можна взяти перший ліпший конвертор із пошуку, наприклад безкоштовний freemake video converter.У наявності є відео у форматі двд, хочу його перенести на гуглфото. В який формат {аві, мов, мкв...} краще конвертувати це відео і якою програмою це зробити?
Якість у будь-якому випадку не буде кращою за вихідну картинку. Тому робити апскейл сенсу немає, програвач видасть не гіршу якість ніж якщо перекодувати у 1080Р, тільки розмір файлу буде менший якщо залишити поточне розширення.Якість буде поганою?
Пробував - незручно. Бо не видно в будь-який момент час і мову вводу. Хотілося б, щоб в такому вигляді панель була саме закріплена.У дефолтних налаштування таскбара є можливість його просто весь ховати і коли мишка виїжджає з нього і показувати, коли мишка повертається до низу екрану
Bullzip PDF Printerвіртуальний принтер у формат зображення?
- Multiple output types supported: BMP, JPEG, PCX, PDF, PNG, and TIFF.
Що саме ви друкуєте?Чи існує віртуальний принтер у формат зображення? TIFF, PNG, вже не питаю про JPG?
Про *.psd і *.xps в курсі.