Проблеми із форумом

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
Кеши перестроились - попробуйте л почистить весь локал сторедж и сделать логин-логаут

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
У меня не заработало даже после действий :(
Screenshot_209.png

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Рендомно не подсвечивает, при єтом одна и та же тема
1580898174858.png

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Таки да. Подсвечивает, если в профиле смотреть "Полученные реакции". А если из оповещений - нет.
Post automatically merged:

Рендомно не подсвечивает, при єтом одна и та же тема
Цитирование подсвечивает, реакции - нет.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
Есть еще вероятность, что движку не хватает памяти, судя по еррор логам. Ваня обещал глянуть\добавить если в этом дело.
Post automatically merged:

Ваня добавил, проверьте плз

Останнє редагування:
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Проблема з пошуком по форуму. Треба знайти наприклад тему про MNP. Коли набираю в полі пошуку "MNP" то лається, що занадто коротке слово набрав. Але решту слів в назві теми не пам'ятаю, якщо додавати наобум слова/букви то пошуковий зміст спотвориться. Прохання зробити щоб шукало і по короткому слові теж. Без штучних обмежень.

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Проблема з пошуком по форуму. Треба знайти наприклад тему про MNP. Коли набираю в полі пошуку "MNP" то лається, що занадто коротке слово набрав. Але решту слів в назві теми не пам'ятаю, якщо додавати наобум слова/букви то пошуковий зміст спотвориться. Прохання зробити щоб шукало і по короткому слові теж. Без штучних обмежень.
Как временное решение: можно искать с аргументом *, т.е. MNP*

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Це так.
Шукай гуглом, треба просто написати "MNP site:https://red-forum.com/"
Ось так: https://tinyurl.com/wgg739r

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Как временное решение: можно искать с аргументом *, т.е. MNP*
Не працює. Пише "нічого не знайдено". Схоже, воно розуміє буквально, наче слово повинно бути із зірочкою.
Тогда не знаю, у меня работает:
Screenshot_2020-02-25-17-33-58-875_com.android.chrome.jpg

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Тогда не знаю, у меня работает
А якщо шукати MNP* з опцією "Тільки в заголовках" то нічого не знаходить. Я шукаю саме в заголовках щоб тему знайшло. Тема "Сохранение номера при смене оператора / MNP в Украине" містить в назві слово MNP між іншим.

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Тогда не знаю, у меня работает
А якщо шукати MNP* з опцією "Тільки в заголовках" то нічого не знаходить. Я шукаю саме в заголовках щоб тему знайшло. Тема "Сохранение номера при смене оператора / MNP в Украине" містить в назві слово MNP між іншим.
Ну а в поиске по заголовкам оказалось, что работает вариант *MNP* ))) Глюки они такие...

• Like
Реакції: drmz

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Ну а в поиске по заголовкам оказалось, что работает вариант *MNP*
В мене що MNP* що *MNP* мають однаковий результат (Нічого не знайдено, пошук у заголовках).
М-да, если честно, то проверял на другом слове (газ*) и с ним всё работает, в т.ч. по заголовкам. Сейчас попробовал ещё несколько вариантов с тремя буквами и звёздочкой и их ищет. А с MNP глюк. Чудеса и только...

• Like
Реакції: drmz
Зверху