- Місто
- Харків
Как они определяют по бутылке это учтенная вода или нет, если бутылки одинаковые, а товар и точка берут участие в программе ?Неучтенный товар. Вон каждая вторая бутылка минералки не проходит.
Как они определяют по бутылке это учтенная вода или нет, если бутылки одинаковые, а товар и точка берут участие в программе ?Неучтенный товар. Вон каждая вторая бутылка минералки не проходит.
Государство должно вернуть деньги, которых по отчётам не должно быть, ведь товара будто бы не было.Как они определяют по бутылке это учтенная вода или нет, если бутылки одинаковые, а товар и точка берут участие в программе ?Неучтенный товар. Вон каждая вторая бутылка минералки не проходит.
От й я про це. Судячи зі всього ви акула фарм бізнесу. Уж куди мені то до вас. Тому зі свого боку дискусію зупиню.як все запущеноДумав. Та й що? Тобто мені також різні ціни робити для різних верств населення? Ціна для всіх повинна бути одна. Тоді й конкуренція буде чесною. А так аптеки ФОПи не витримують тиску мереж. Так не робиться. Та й до чого адміністрування продажів до відпускної ціни дистрибьютера??
До 100 найпопулярніших ліків, тобто тих, які, за аналітичними даними, найчастіше купують українці, увійшли 20 позицій, які виробляє фармацевтична компанія "Дарниця", 17 позицій – "Фармак", 22 позиції – Київський вітамінний завод, п'ять – "Кусум Фарм", шість – "Юрія-Фарм", вісім позицій – корпорація "Артеріум", дві – фармацевтична фабрика "Віола", три – Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод та десять позицій – "ІнтерХім".
Такі ж думки були. Вирішив, що хвилювання на тему "купляти-чекати" погіршить стан здоров'я, тому закупився на півроку самим необхідним. Не жалкую. Не хвилююсь.Надо брать - пока не исчезли?![]()
Вони б ще сказали з якого "доходу" невеличким аптекам платити комірне, аренду, з/п персоналу. Популісти хреновІ...Кабмін обмежив торговельну націнку на ліки: 35% – для аптек, 8% – для дистриб'юторів
Уряд врегулював націнки на лікарські засоби та заборонив практику маркетингових платежів
От неправда. І зовсім в популіста рейтинг не коротенький!Популісти хреновІ...
согласен, когда уже цитрамон будет по 100 грн, свет, газ, налоги же ростут,Вони б ще сказали з якого "доходу" невеличким аптекам платити комірне, аренду, з/п персоналу. Популісти хреновІ...Кабмін обмежив торговельну націнку на ліки: 35% – для аптек, 8% – для дистриб'юторів
Уряд врегулював націнки на лікарські засоби та заборонив практику маркетингових платежів
К слову про цитрамон. Он у меня 15 грн в реализации. Не Дарница.согласен, когда уже цитрамон будет по 100 грн, свет, газ, налоги же ростут,Вони б ще сказали з якого "доходу" невеличким аптекам платити комірне, аренду, з/п персоналу. Популісти хреновІ...Кабмін обмежив торговельну націнку на ліки: 35% – для аптек, 8% – для дистриб'юторів
а и уголь забыл, он конечно во время войный подрос, но можно же и до полтинника добить, что ему станет
Я вообще не понимаю ценообразование на одинаковые препараты разных производителей. Возьмёмотечественных, понятно что импорт дороже и привязан к курсу валют, и что такое дженерики и чем отличаются от оригинальных препаратов я тоже знаю.Не Дарница.
ну по личным ощущениям, на примере того же цитрамона, у одних тупо мел, у других все таки химия, но почему оно все так не скромно подорожало, это уже другой вопросПочему цена на один препарат от разных отечественных производителей отличается в несколько раз?
100%. Но самое большое подорожание на этапе дистрибьюции.Openpharmacist, значит есть куда подвинуться в цене производителям.
Може залежить від хімічної чистоти діючої речовини?чем Артериум или Фармак лучше, чем Киевский витаминный завод...
всі ці препарати це дженеріки і хімію зазвичай купують в Індіі або Китаі, тому чим краще хімія тим дороще, а чи дійсно в дорогих препаратах хімія на 100% Німецька це питання.Може залежить від хімічної чистоти діючої речовини?чем Артериум или Фармак лучше, чем Киевский витаминный завод...