Про вакцинацію

Коронавірусна хвороба (COVID-19)

• Не хворів

Голосів: 84 25.0%
  • Перехворів декілька разів

Голосів: 17 5.1%
  • Перехворів в тяжкому стані

Голосів: 8 2.4%
  • Перехворів в легкому стані

Голосів: 81 24.1%
  • Перехворів в середньому стані

Голосів: 57 17.0%
  • Вакцинувався; без побічних

Голосів: 178 53.0%
  • Вакцинувався; з побічними

Голосів: 48 14.3%
  • Вакцинуватися не збираюсь

Голосів: 37 11.0%
  • Є летальні випадки серед родичів чи знайомих

Голосів: 64 19.0%
  • Не вакцинувався, але планую

Голосів: 8 2.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Сімейна послала " туди де кололи"
"Со слов" не верит?
Дійшов до в.о. головного лікаря по маршруту прийомна-кабінет щеплення-інфекціоніст-головний лікар. Тільки вона ввела назви препаратів із дикими матами що "я її відволікаю від роботи".
Я такі деталі не знав з моїх слів ввели б максимум астразеника
IMG_20210813_114821__01__01.jpg

Останнє редагування:
Місто
DE
Телефон
Samsung Note 10
Дюрі-бачі, у меня после файзера пусто, сконтактировал с врачем, которая вносила данные, у системе eHealth все ок, это хелси не видит, будем теперь заставлять семейного ввести вручную, хотя она клялась, что не может.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

У Міжнародному аеропорту "Одеса" сьогодні, 13 серпня, відкрили пункт масової вакцинації. Він працюватиме щодня і обслуговуватиме не лише людей, які готуються перетнути кордон, а й усіх бажаючих.

Про це повідомляє Odessa.online.

Пункт працюватиме з 9: 00 до 18:00. Там можна отримати щеплення такими препаратами як Moderna, AstraZeneca та CoronaVac.

Також в ніч на 14 серпня в Одесі очікують поставку 8 тисяч доз Pfizer.

Місто
Одесса
после файзера пусто, сконтактировал с врачем, которая вносила данные, у системе eHealth все ок, это хелси не видит, будем теперь заставлять семейного ввести вручную, хотя она клялась, что не может.
Як каже гуру всіх цих мудрил лікар-діагност вищої категорії Григорій Петрович Хата: "еврібаді лайс".
Это и есть пример вранья. Да, в теории любой семейный может выдать свидетельство о вакцинации на основе данных из базы. Но во-первых туда эти данные надо занести, а во-вторых на практике зачем чужому семейному с тобой мудохаться если ему деньги за это не платят.

• Like
Реакції: idea
Місто
Черкаси

У Міжнародному аеропорту "Одеса" сьогодні, 13 серпня, відкрили пункт масової вакцинації. Він працюватиме щодня і обслуговуватиме не лише людей, які готуються перетнути кордон, а й усіх бажаючих.

Про це повідомляє Odessa.online.

Пункт працюватиме з 9: 00 до 18:00. Там можна отримати щеплення такими препаратами як Moderna, AstraZeneca та CoronaVac.

Також в ніч на 14 серпня в Одесі очікують поставку 8 тисяч доз Pfizer.
А який сенс взагалі робити пункти вакцинації саме в аеропортах? Адже ніяких бумажок вони не дають, а робити вакцинацію перед польотом така собі ідея, можна на побочку нарватися і нікуди не полетіти в результаті.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Да, в теории любой семейный может выдать свидетельство о вакцинации
Доречі мені у графі лікаря паше не моя сімейна, а в.о. яка видала. Так що може видати будь-який просто далеко не кожен хоче заморочитися

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Польща вирішила продати Україні 1,2 млн доз протиковідної вакцини AstraZeneca. Першу партію з 650 тис. доз відправлять уже в серпні, сказав віцеміністр здоров’я Польщі Вальдемар Краска в ефірі RMF FM.

"Ми вчора розмовляли з послом України у Польщі, котрий висловив велике зацікавлення вакцинами. В Україні досі бракує вакцин, і там є більше охочих вакцинуватися, ніж доступних вакцин. Отже, ми хочемо надіслати в Україну вакцини, які зберігаються на складі", - цитує заступника міністра видання "Польське радіо".

За словами Краски, мова йде не про безоплатну передачу, а саме про продаж вакцини.

Загалом Польща має 8,6 мільйона вакцин, і препарати із коротшим терміном придатності будуть передані Україні. Віцеміністр додав, що рішення про перепродаж вакцин будуть прийматися з думкою про те, щоби препарати не марнувалися.

• Haha
Реакції: idea
Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
На третий день после модерны тестя скрутило, температура 40, ломота, одышка. Пришлось медленную вызывать, те сказали это норм и написали что пить/колоть если повторится, дабы не тревожили их медленейшество.

Місто
Николаев
Телефон
Разные
Місто
Николаев
Телефон
Разные
Моя информация по антителам IgG после файзера: до прививки 7 AU/ml, перед второй - 287, через месяц после второй - 2667. Первая зашла легко, только рука побаливала, после второй прибавилось ощущение лёгкого бодуна. Температура а первом случае была около 37.2, второй не мерял.

татаринн

Заблокирован
Місто
Одесса
только что ширнулся второй дозой пфайзера. По новостям писали что ажиотаж и большие очереди, но у меня все заняло 10 минут. В наличии все вакцины. Правда на ширмах что-то все названия перепутаны. Но колют каждая медсестра со своей баночки. Надеюсь шо не просто воду 😂😂😂

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Першотравенськ / Шахтарське (Січеславщина)
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Don_Andrey, как ни крути, а реакция у каждого индивидуальная. Я моложе твоего тестя на 2 года и ответ организма на 1ый укол, считай, был почти что "детский" (тьфу-тьфу). Хотя список болячек не очень радующий.

Місто
Киев
В системе helsi вакцинация Модерной не доступна после 16.08 (для Киева). Кто знает, это вакцина закончилась или helsi глючит?

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
вакцина закончилась
Очень похоже на то... Писали, что Модера в Киеве только для первой дозы, если почти подходит срок второй (на праздники 24 выпадает) - можно подвалить в МВЦ раньше, на вторую, или пошлют?

PS: А как в Днепре с Модерной? Могут вкатить вторую дозу человеку с киевской пропиской?

Місто
Одесса
татаринн, А я только хотел сказать, что зря волновался - Пфайзера в Одессе сегодня полно.
Не похоже. Первую Модерну сейчас колят в основном из остатков и их мало. Без проблем - только вторую.
Могут вкатить вторую дозу человеку с киевской пропиской?
Вкатить то они могут, главное чтобы они в базу все правильно внесли.

татаринн

Заблокирован
Місто
Одесса
Poleg, полно то полно.
Но какая то неразбериха была.
На моей палатке было написано модерна /зенека. А пфайзер рядом. Но кололи мне якобы пфайзер. Надеюсь шо таки его 🤪
Температуру ни у кого не измеряли, и больше ничего ни у кого не спрашивали.

Зверху