ТС задумав покупку в травні. Тут, якщо в нього буде час, гроші і можливість купувати в цій країні, то в травні актуальність i5-12400 i Ryzen 5600 буде така сама, як сьогодні у i5-10400F"ТС зараз купить Чіфтек на 700Вт за 1700 грн" - так, а що не так з чіфтеками? Я розумію, якщо були б вимоги по шумності блока живлення - тут, зазвичай, малошумний бж коштуватиме дорожче. І навіщо себе обмежувати в потужності бж (400-500 Вт) на можливий майбутній апгрейд ПК?
купував дідо колись ВАЗ 2101, в 1992, за 3000 у.о. - живий досі, щоправда здебільшого стоїть в сараї, дідо ним сміття з двору вивозить. І сину, старий калоїд, купив 2109, вже 1.5 газ-бензин 3 покоління - теж тихенько собі їздить. Правда, я не гонщик, ганяю рідко. Але заводиться і на дачу якось жінку вожу. Вона в мене давно не топ-модель, то не скаржиться. Але що ВАЗ своїх грошей коштує - це факт. Зара трохи ціни у ВАЗ оверпрайс, але за 3к що ти кращого візьмеш?Купував колись у 2013 Чіфтека (Arena) на 500Вт за ~300₴ - живий досі, щоправда здебільшого зараз лежить на поличці, зрідка тестує всякий хлам. Бо в 2018 купив Чіфтека (Navitas) вже на 800Вт, десь за ~2к₴ - теж норм тихенько собі працює, в ігри ганяю рідко, та й моя GTX 970 вже давно не топ, але те що даний БЖ надійний - для мене це факт.
Може зара там в них є оверпрайс, я хз, але 2-3 штуцери за БЖ то є ніби ок.
П.С. 500-ватний колись пережив увімкненим два удари блискавки, в сусіда роутер двічі горів, мені або пощастило або ця штука таки не з г... зроблена.
П.С. 2109 у сусіда колись пережив ДТП, передок обгорів. Але Василь трохі підварив, підшаманив з каркасом, та і Василь вар'ят ще той.. Мені пощастило, або мій таки не з гівна роблений а просто смердить так.
Останнє редагування: