Тогда про какой штатный охлад идёт речь?13900K йде без кулера.Он же вроде без кулера идет даже в бокс версии
Тогда про какой штатный охлад идёт речь?13900K йде без кулера.Он же вроде без кулера идет даже в бокс версии
Той, що йде в комплекті з 13900.Тогда про какой штатный охлад идёт речь?13900K йде без кулера.Он же вроде без кулера идет даже в бокс версии
Понял, не доглядел, что проц без K. Я думаю, включив OCCT например, сразу будет понимание, почему этот кулер в комплекте не нужен от слова вообще.Той, що йде в комплекті з 13900.Тогда про какой штатный охлад идёт речь?13900K йде без кулера.Он же вроде без кулера идет даже в бокс версии
вроде штатный Laminar RH1 там.Тогда про какой штатный охлад идёт речь?
Все равно тротлить будет, на такой камень хотя бы среднюю башню нужно ставитьвроде штатный Laminar RH1 там.Тогда про какой штатный охлад идёт речь?13900K йде без кулера.Он же вроде без кулера идет даже в бокс версии
Нельзя такие процы держать под боксовым кулером, оу него PL2где то 220w и tau около 60секIntel I9 13000 зі штатною жужалкою, яка на диво тихо працює.
Доброго всім дня. Порадьте, будь ласка, системник в бюджеті до 20-22 к. Вимоги не дуже жорсткі - веб серфінг, перегляд відео, молодший син в ігри грає, але нічого особливо вибагливого немає, але то мабуть тимчасово, так як нинішній системник ще той "динозавр". За нинішніми залізом якось не спостерігав, але схиляюся до Ryzen 5 (бюджет, та і майже всі машинки раніше були на AMD), iможе й помиляюсь.
P.S. Збрехав, перший ПК був ZX Spectrum, зібраний власноруч.
А мені от не сподобалося в цій збірці лише один SSD маленької ємності і пам'ять DDR4. Проте досить непогані відюхи пропонуютсья. Якщо без ігор, то може краще більший SSD+HDD, мамку з DDR5 і відповідну пам'ять плюс Ryzen 5 7600?
Действительно чего б при бюджете 22к не взять проц за 10к без видеоядра, и плату с памятью за 8кА мені от не сподобалося в цій збірці лише один SSD маленької ємності і пам'ять DDR4. Проте досить непогані відюхи пропонуютсья. Якщо без ігор, то може краще більший SSD+HDD, мамку з DDR5 і відповідну пам'ять плюс Ryzen 5 7600?
Разве? AMD говорит, что есть.ез видеоядра
Аби потім мати широкі можливості апгрейду. А якщо не брати останнє покоління, то я б взагалі дивився на б/в. Це значно дешевше.Pahan2k, навіщо брати останнє покоління якщо мова йде про обмежений бюджет? Щоб потім відвалити нормально грошей за DDR5? Якщо є мета зібрати максимально потужний комп за доступний бюджет то треба десь робити компроміси як з новизною компонентів (включаючи бувших у використанні) так і новизною в плані технологій.
на 32 гб різниця в 1500 грн, я вважаю це не так і багато.Щоб потім відвалити нормально грошей за DDR5?
Це майже 10% від зазначеного бюджету.. Може й небагато.. Апгрейдити й DDR4 можна буде, а за 7..10 років вже треба буде міняти всю платформу, а не займатись дрочевом. Переплатити за новинку з перспективою апгрейду - це не дуже розумна ідея..1500 грн, я вважаю це не так і багато.
я не кажу в розумінні цього компа, сам факт в словосполученні "відвалити нормально грошей за DDR5".Це майже 10% від зазначеного бюджету.. Може й небагато.. Апгрейдити й DDR4 можна буде, а за 7..10 років вже треба буде міняти всю платформу, а не займатись дрочевом. Переплатити за новинку з перспективою апгрейду - це не дуже розумна ідея..1500 грн, я вважаю це не так і багато.