al-m

red-*****.com
Місто
Херсонская обл.
Телефон
Samsung
Raiffeisen
BANK

raiffeisen.ua
521 з мереж «Vodafone Ukraine», +380 (68) 490-0888 з мереж «Київстар», 0 (800) 500-500 по Україні, +380 (44) 490-8888 із-за кордону || ✉ [email protected]
iNET-банкінґ online.aval.ua Raiffeisen Online | Raiffeisen Online мобільні застосунки

β Мобільні застосунки "MyRaif" для закритого бета-тестування | Спільнота в Telegram

Причина: бета-тестування
Останнє редагування модератором:
Місто
Київ
Действительно, у Райфа просто кощунственно низкие %% по депозитам в гривне. Даже госбанки дают ровно вдвое больше. В долларах ситуация получше, но от 10к. Почему он в лидерах по гривневым депозитам населения для меня загадка.

Місто
Denver
Зарплатные проекты с доп. условиями + уровень доверия. Да, условия там не лучшие на рынке, плюс тарифы кусаются (кстати, в премиум-тарифах с оборотом почти всё наоборот совсем бесплатно), но и по надёжности у него конкурентов мало.

Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
Якщо не брати кредити та депозити, які мені неактуальні, наразі найкращий банк, обʼєктивно. У мене зарплатний проєкт, жодних комісій, зняття готівки, перекази за номером картки та реквізитами IBAN, оплата в інтернеті. Застосунок MyRaif потрохи розвивається. Ну я прям не бачу особливих проблем з банком.

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
prokzam, как говорится на вкус и цвет все карандаши разные. Нисколько не сУмЛеваюсь, что именно под ваши потребности (судя по тому что вы перечислили - клиент вы не особо взыскательный) банк вполне подходящий. Но другим - уже ото что вы пишете "MyRaif потрохи розвивається" и то как оно "розвивається" уже является показателем, который не может быть присущ именно "найкращому банку". При все уважении - наилучший - это объективно что-то другое. Поэтому даже просто "лучших" чем Райф банков в Украине немало. Но это уже естественно все именно для "взыскательных клиентов" :)

Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
prokzam, как говорится на вкус и цвет все карандаши разные. Нисколько не сУмЛеваюсь, что именно под ваши потребности (судя по тому что вы перечислили - клиент вы не особо взыскательный) банк вполне подходящий. Но другим - уже ото что вы пишете "MyRaif потрохи розвивається" и то как оно "розвивається" уже является показателем, который не может быть присущ именно "найкращому банку". При все уважении - наилучший - это объективно что-то другое. Поэтому даже просто "лучших" чем Райф банков в Украине немало. Но это уже естественно все именно для "взыскательных клиентов" :)
Для моїх потреб Райф - best. Але, звісно, кожному своє.
Я ж вказав на початку свого попереднього посту, що не беру до уваги кредитні та депозитні програми. Вони мені неактуальні.
Усе решта в Райфі мене овер влаштовує, особливо коли колеги кажуть про комісію у Приваті за вхідні зарахування на карту.
З Райфом з 2004 року відколи прийшов на роботу в одну держустанову, з тих пір нічого не змінював.
Мене усе влаштовує, знову ж таки - кожному своє.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
коліцебіло. Які комісії?
Мали зарплатний проєкт в 2013му, то щомісяця десь до 10грн за обслугу рахунку брали. Закрили його в 2014му, а минулого року знову вирішили зп через картки видавать, то зараз гроші беруть тільки за послугу GSM банкінг, про яку попереджають при оформленні доків при видачі картки, тож можна відразу відмовитися.

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
В новій версії MyRaif прикрутити можливість вибрати варіант відправки миттєвих платежів IBAN. Спробував за напрямом в Приват і платіж пройшов десь за 2-3 секунди. Якось навіть дивно...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В новій версії MyRaif прикрутити можливість вибрати варіант відправки миттєвих платежів IBAN. Спробував за напрямом в Приват і платіж пройшов десь за 2-3 секунди. Якось навіть дивно...
Шаблонів на IBAN досі немає?

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Немає, але схоже, що деяку частину останніх платежів підтягнути зі старого застосунку в історію з якої можна копіювати платіж.
Якби я ще свої рахунки в інших банках на пам'ять знав...

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Якби я ще свої рахунки в інших банках на пам'ять знав...
І головне, що в старому застосунку була логіка работи з шаблонами, але ні, в новому все по "модному" треба зробити щоб страждали, а щоб старим не користувалися то і тарифи на платежі в старому встановлюють. Назву банку під отримувачем пише і то трохи легше.
І хоч би до пуття застосунок довели, а то по одному рахунку примусово змінили IBAN і по ньому показує історію (може і співпало), по іншому IBAN не змінювали, але для перегляду історії відправляє в старий застосунок... Щось там працює, щось тут і не факт, що для кожної картки однаково...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
І головне, що в старому застосунку була логіка работи з шаблонами, але ні, в новому все по "модному" треба зробити щоб страждали
Це загальний стиль сучасних сміттєвих застосунків. Цим страждають і Моно, І Секс, ось і Ріфф заразився.

• Like
Реакції: SDA
Зверху