Свавілля Київстар

Morino

Користувач
Місто
Львів
Ні з того ні всього прийшло: Програма кредитування «Відстрочка платежу» відключена. Наданий раніше кредитний ліміт не діє. Хоча в мкс все є. Кажуть смс помилкове.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Неkyivstar
Ні з того ні всього прийшло: Програма кредитування «Відстрочка платежу» відключена. Наданий раніше кредитний ліміт не діє. Хоча в мкс все є. Кажуть смс помилкове.
Хтось там на сонечку вже перегрівся 😅

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Місто
Київ
Телефон
Неkyivstar
Хтось там на сонечку вже перегрівся
вони років на 30 із життя випали, бо саме стільки я користуюсь одним і тим самим номером.
Це номер якого оператора?
У мене vodafon.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
вони років на 30 із життя випали, бо саме стільки я користуюсь одним і тим самим номером.
У мене vodafon.
Леонід Макарович, вибачте, я Вас не впізнав ;)
1 липня 1993 року перший дзвінок здійснює перший Президент України Леонід Кравчук — телефонує Послу України в Німеччині Івану Піскову. За рік послуги мобільного зв'язку стають доступними у Харкові, Одесі, Львові, Дніпропетровську, Сімферополі та Севастополі.

Місто
Київ
Телефон
Неkyivstar
У мене vodafon.
Леонід Макарович, вибачте, я Вас не впізнав ;)
1 липня 1993 року перший дзвінок здійснює перший Президент України Леонід Кравчук — телефонує Послу України в Німеччині Івану Піскову. За рік послуги мобільного зв'язку стають доступними у Харкові, Одесі, Львові, Дніпропетровську, Сімферополі та Севастополі.
🤣🤣🤣🤣🤣
Так, схоже, що я трохи погарячкував, та від описаного в історії першого дзвінка часу не так і багато пройшло до того, як я придбав собі і дружині по пакету і по мобілці. Ех, от були часи 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Роки проходять і рахуєш їх все менше...
Можливо таки не 30 років, але точно за 20 вже перевалило. Бо пам'ятаю тоді ще ваш КС на 2 пакета ділився - такі собі "Ейс" та "Бейс".
І перші секунди без тарифікації, ну дууууже мене тоді заманювали долучитися до клубу "Передзвони мені!". Щось вберегло ))))

Місто
Київ
Телефон
Неkyivstar
Місто
Маріуполь -> Рівне
Телефон
Xiaomi 11t + Vivo V29 L
Можливо таки не 30 років, але точно за 20 вже перевалило.
Можна ж подивитися дату активації номера
Не знаю де. Може підкажете? :)
В додатку: більше -> деталі профілю.
Screenshot_2023-04-08-22-29-38-451-edit_ua.vodafone.myvodafone.jpg

Місто
Київ
Телефон
Неkyivstar
Достатньо було б сказати, що шукати треба у профілі "My Vodafone".
Знайшов. Дякую!
Таки 20 років )))

Вкладення

• Screenshot_20230408_233519_My Vodafone.jpg
    Screenshot_20230408_233519_My Vodafone.jpg
    55.4 КБ · Перегляди: 70

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Можливо таки не 30 років, але точно за 20 вже перевалило.
Можна ж подивитися дату активації номера
Не знаю де. Може підкажете? :)
В додатку: більше -> деталі профілю.
Переглянути вкладення 54138
Якщо хоч раз було MNP, то дата первинної активації злітає. В мене номер по факту актиаований в липні 2003, як тільки з'явився Джинс, ще з кодом 050-7, але після моїх MNPішних пригод тепер дата активації кінець 2022 року

Місто
Київ
Телефон
Неkyivstar
Цікаво... Почали "за здравіє", а дійшло... Хтось тут здатен пояснити мені без припущень і зайвого базікання, яким чином у дупостар почав обліковувати якісь віртуальні борги на номерах vodafone, враховуючи повну відсутність співвідносин між мною та дупостаром???

Місто
Київ
Телефон
Неkyivstar
Нова фішка для некористувача дупостару:
"Нагадуємо про необхідність поповнити ваш рахунок до 21-го числа включно, щоб далі користуватися послугами зв’язку. Мінімальний платіж 70.81 грн. Поповнюйте без комісії в Мій Київстар: kv.st/paylater".

Нагадаю, до дупостару жодного відношення не маю. Як оціните прикол? )))

Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
Нова фішка для некористувача дупостару:
"Нагадуємо про необхідність поповнити ваш рахунок до 21-го числа включно, щоб далі користуватися послугами зв’язку. Мінімальний платіж 70.81 грн. Поповнюйте без комісії в Мій Київстар: kv.st/paylater".

Нагадаю, до дупостару жодного відношення не маю. Як оціните прикол? )))
Можна скріншот повідомлення. Ваш номер точно не перенесений?

Місто
Київ
Телефон
Неkyivstar
Точно не перенесений! Мій номер починається з "+38050...", до інших операторів номер я не переносив ніколи! З моменту придбання пакету (нового!) номер я не змінював і був на рахунку "UMС-Україна", який виконав процедуру реорганізації (чи то ребрендінгу - якось дуже схоже на то) і став водафоном. Обслуговується мій пакет тільки у водафоні куди і сплачую систематично за користування тарифом. Скріни не просіть - не маю ))

Місто
Київ
Телефон
Неkyivstar
Де флуд?
В тому, що мені фіктивні борги перед дупостаром приписують?
Мене колише які там проблеми у вашого оператора. Хай виправляють!
Якщо через техпідтримку їм не доходить, що там технічно треба вирішувати проблему, то форуми вони точно моніторять - ля цього у кожного оператора стаорено цілий підрозділ, а іноді навіть не один.

Зверху