Хтось там на сонечку вже перегрівсяНі з того ні всього прийшло: Програма кредитування «Відстрочка платежу» відключена. Наданий раніше кредитний ліміт не діє. Хоча в мкс все є. Кажуть смс помилкове.
Це номер якого оператора?вони років на 30 із життя випали, бо саме стільки я користуюсь одним і тим самим номером.
Хтось там на сонечку вже перегрівсяНі з того ні всього прийшло: Програма кредитування «Відстрочка платежу» відключена. Наданий раніше кредитний ліміт не діє. Хоча в мкс все є. Кажуть смс помилкове.
У мене vodafon.Це номер якого оператора?вони років на 30 із життя випали, бо саме стільки я користуюсь одним і тим самим номером.
Леонід Макарович, вибачте, я Вас не впізнавУ мене vodafon.Це номер якого оператора?вони років на 30 із життя випали, бо саме стільки я користуюсь одним і тим самим номером.
1 липня 1993 року перший дзвінок здійснює перший Президент України Леонід Кравчук — телефонує Послу України в Німеччині Івану Піскову. За рік послуги мобільного зв'язку стають доступними у Харкові, Одесі, Львові, Дніпропетровську, Сімферополі та Севастополі.
Леонід Макарович, вибачте, я Вас не впізнавУ мене vodafon.Це номер якого оператора?вони років на 30 із життя випали, бо саме стільки я користуюсь одним і тим самим номером.
1 липня 1993 року перший дзвінок здійснює перший Президент України Леонід Кравчук — телефонує Послу України в Німеччині Івану Піскову. За рік послуги мобільного зв'язку стають доступними у Харкові, Одесі, Львові, Дніпропетровську, Сімферополі та Севастополі.
Можна ж подивитися дату активації номераМожливо таки не 30 років, але точно за 20 вже перевалило.
Не знаю де. Може підкажете?Можна ж подивитися дату активації номераМожливо таки не 30 років, але точно за 20 вже перевалило.
Якщо хоч раз було MNP, то дата первинної активації злітає. В мене номер по факту актиаований в липні 2003, як тільки з'явився Джинс, ще з кодом 050-7, але після моїх MNPішних пригод тепер дата активації кінець 2022 рокуВ додатку: більше -> деталі профілю.Не знаю де. Може підкажете?Можна ж подивитися дату активації номераМожливо таки не 30 років, але точно за 20 вже перевалило.
Переглянути вкладення 54138
Можна скріншот повідомлення. Ваш номер точно не перенесений?Нова фішка для некористувача дупостару:
"Нагадуємо про необхідність поповнити ваш рахунок до 21-го числа включно, щоб далі користуватися послугами зв’язку. Мінімальний платіж 70.81 грн. Поповнюйте без комісії в Мій Київстар: kv.st/paylater".
Нагадаю, до дупостару жодного відношення не маю. Як оціните прикол? )))