webivan

Известный пользователь
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S20
В мене куївстар 1 грн за інтернет тихенько 2 дні знімали ,телефон просто лежав в мережі 4ж. Тариф Без меж lite+
Так а в чому свавілля? Давно відомо що у мережі 4G є технічний трафік, який тарифікують усі наші оператори. Не хочете таких нарахувань - ставте телефон у режим 2G/3G only.

Samsung

КПЖЗ
Місто
Славутчина
Телефон
XIAOMI Mi Max 2
В мене куївстар 1 грн за інтернет тихенько 2 дні знімали ,телефон просто лежав в мережі 4ж. Тариф Без меж lite+
Так а в чому свавілля? Давно відомо що у мережі 4G є технічний трафік, який тарифікують усі наші оператори. Не хочете таких нарахувань - ставте телефон у режим 2G/3G only.
Саме так. А на рахунку мабуть <10 грн. і списання коштів відповідає умовам тарифу "Без меж lite+"
Коли закінчились мегабайти з тарифу:
якщо на рахунку менше 10 грн0,10 грн/МБ

stone

Активный пользователь
Місто
Волинь
якось дивно воно знімає, ніби і без меж лайт+, а знімає схоже за 1мб, а не 500кб. Чи вже всі тарифи де-факто у кс 1мб сесія ? :unsure: хоча тут різний час, то може і ні і напевно не писало б кб, до 1 мб

Останнє редагування:

Melo4ek

Активный пользователь
Місто
Хмельницький
Читав на одній із гілок про повернення коштів говностара через НКЕК, на контракті пропали кошти десь в листопаді-грудні біля 50 грн, накатав скаргу у НКЕК про не повернення коштів, які були безпідставно зняті з рахунку і ! о диво, лиш пройшло 3 дні і гроші зараховані, самі не можуть лише потрібно скаржитися.

Kopinetc

Пользователь
Місто
Украина
Підскажіть, хто небудь зіткався із таким явищем як надмірне витрачання інету? Вроді користуюся тільки застосунками які безлімітні а і. Так більше 50% пішло за 13 днів

stone

Активный пользователь
Місто
Волинь
Kopinetc, ну так то ж куївстар. 1мб сесії, якщо ще і сімка в 4G/3G/2G і постійні стрибки, то прощавай трафік. Порада не ставити сім в 4G, ну ясне діло заборонити якому небудь тіктоку, фейсбуку, youtube жерти трафік в фоні, та і взагалі всі непотрібні сміттєві додатки не повинні працювати в фоні, а закриватись

Tottij

Пользователь
Місто
Харьков
Телефон
Xiaomi Redmi Note 4
Підскажіть, хто небудь зіткався із таким явищем як надмірне витрачання інету? Вроді користуюся тільки застосунками які безлімітні
У меня видео на ходу, а ютуб иногда ест трафик, но не всегда. Закономерности так и не понял. Как назло посмотрю ролик на 4 гб, он возьмёт их и сожрёт.А бывает на 500мб или на 800мб посмотрю и всё на месте.

SDA

Активный пользователь
Місто
Чернигов
Телефон
Xiaomi Mi Mix 2S (VF+KS) & резервная Nokia X2-02(VF+lifecell)
Підскажіть, хто небудь зіткався із таким явищем як надмірне витрачання інету? Вроді користуюся тільки застосунками які б езлімітні
У меня видео на ходу, а ютуб иногда ест трафик, но не всегда. Закономерности так и не понял. Как назло посмотрю ролик на 4 гб, он возьмёт их и сожрёт.А бывает на 500мб или на 800мб посмотрю и всё на месте.
Як варіант, перевірити як тарифікує при відключеному IPv6 протоколі в точці доступу. В мене лише на IPv4 з тарифікацією додатків відсутні проблеми. Ось тут раніше про це писав.

Tottij

Пользователь
Місто
Харьков
Телефон
Xiaomi Redmi Note 4
Як варіант, перевірити як тарифікує при відключеному IPv6
Та наигрался я с этим, выставил, вроде сегодня не ест, завтра опять сожрёт. Надоели эти эксперементы. На водафоне например работает всегда чётенько при любых настройках, а на киевстар всегда работало через *опу.

Openpharmacist

Активный пользователь
Місто
Запорожье
Свіженьке. У дружини був тариф "Ваш регіон". Той де 300 хв у тому числі за кордон. Та сьогодні вона побачила, що тариф змінено. На LOVE UA. Номер контракт. Користуватися додатком не вміє. Всі питання по номеру роблю я (ті що без паспорту). Само цікаве, що НА КОНТРАКТІ тариф змінено 26.03.23. Беж жодних повідомлень абонента. Дружина багато телефонувала кумі у Польщу. Ось вони проаналізував трафік примусово перекинули абонента на тариф без хвилин. При чому "втихаря". Я такої х...ні ще не бачив. Котрактного абонента так шваркнути. Ну хоч би зателефонували та якось попередили. При чому котики з 466 спочатку дуру робили з дружини - "це ви зробили заявку на перехід". Дружина - НІ. Тоді Євген зробив (це я, цей номер колись був мій та при дзвінках на 466 до сих пір вітаються зі мною). Але ж дружина їм - "а яким чином інша особа може щось робити з контрактним номером без мого відома та без довіреності"? Тоді вони - "це ви в "Мій Київстар" зробили". Тут же я не витримав та взяв слухавку та попросив зробити заявку до техвідділу, щоб мені відповіли, хто та яким каналом подав заявку на зміну тарифу та чого вдруг контрактний тариф змінюють не з 1 числа місяця, а саме 26.03 та ще й втиху? Корочше поки питань більше ніж відповідей.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Свіженьке. У дружини був тариф "Ваш регіон". Той де 300 хв у тому числі за кордон. Та сьогодні вона побачила, що тариф змінено. На LOVE UA. Номер контракт. Користуватися додатком не вміє. Всі питання по номеру роблю я (ті що без паспорту). Само цікаве, що НА КОНТРАКТІ тариф змінено 26.03.23. Беж жодних повідомлень абонента. Дружина багато телефонувала кумі у Польщу. Ось вони проаналізував трафік примусово перекинули абонента на тариф без хвилин. При чому "втихаря". Я такої х...ні ще не бачив. Котрактного абонента так шваркнути. Ну хоч би зателефонували та якось попередили. При чому котики з 466 спочатку дуру робили з дружини - "це ви зробили заявку на перехід". Дружина - НІ. Тоді Євген зробив (це я, цей номер колись був мій та при дзвінках на 466 до сих пір вітаються зі мною). Але ж дружина їм - "а яким чином інша особа може щось робити з контрактним номером без мого відома та без довіреності"? Тоді вони - "це ви в "Мій Київстар" зробили". Тут же я не витримав та взяв слухавку та попросив зробити заявку до техвідділу, щоб мені відповіли, хто та яким каналом подав заявку на зміну тарифу та чого вдруг контрактний тариф змінюють не з 1 числа місяця, а саме 26.03 та ще й втиху? Корочше поки питань більше ніж відповідей.
От теж дивно як тариф змінили 26.03 хм.

Openpharmacist

Активный пользователь
Місто
Запорожье
Угу. При чому котикі на питання чому відповісти не можуть (скоріш не хочуть). Типу - не видно на підставі чого.

allaliu

Известный пользователь
Місто
Чернигов
Очередной минус на счёте :LOL:. В прошлый раз вернули через два месяца, после жалобы в НКРСИ , теперь новый квест. Интересно, что первый оператор, которому дозвонилась, заявку принимать отказался, как и объяснить почему минус на счёте, а вот второй оказался адекватным, принял заявку.
Им уже, наверное, дают команду не составлять заявки, ибо криворукие, тех. проблемы, уже три месяца пофиксить не могут.

Останнє редагування:

len_non

Известный пользователь
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Очередной минус на счёте :LOL:. В прошлый раз вернули через два месяца, после жалобы в НКРСИ , теперь новый квест. Интересно, что первый оператор, которому дозвонилась, заявку принимать отказался, как и объяснить почему минус на счёте, а вот второй оказался адекватным, принял заявку.
Им уже, наверное, дают команду не составлять заявки, ибо криворукие, тех. проблемы, уже три месяца пофиксить не могут.
Чому мінус??

Inn@

Активный пользователь
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone
то можливо розглянути припейд, заплатили - зняли і без проблем з 0 на рахунку

Captain

Известный пользователь
Місто
Київська область
Телефон
Poco X3 Pro 8/256
Им уже, наверное, дают команду не составлять заявки, ибо криворукие, тех. проблемы, уже три месяца пофиксить не могут
Є ж правило: "працює - не чіпай!". В Київстарі не знали, що з білінгом так само...

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе

allaliu

Известный пользователь
Місто
Чернигов
Тариф влаштовує. КС 4g, вже архівний.

webivan

Известный пользователь
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S20
По факту буде шило на мило, одні глюки змінити на інші.
Кардинальне рішення - змінити оператора. В плані глюків ВФ і ЛС усе ж на порядок менше їх продукують.

Зверху